Wpisy 2 918 546 – 2 918 645
10 lipca 2017 21:53 → 10 lipca 2017 23:59, 100 wpisów
Fajne liczby, szkoda, że mam trochę inne na kuponach... Dla wygranych o ile jacyś są
adolfie4 na czym tyle wygrałeś ?
Dla wygranych, a tym co sie nie udało otuchy, następnym razem się uda.
Bravo bravissimo
A ja w zakładach bukmacherskich gram, ale słabo raczej idzie. A ty grasz ? Najwięcej trafiłem 12 meczów w LM, w tym 10 podpórek, za 100 zł wygrałem 662.11 zł.
dalej gram na 7 liczb w mini i dl, ale tego już raczej nie powtórzę
A to ty kasiasty widzę jak systemy, ja jeszcze nie grałem.
Mi by się przydała taka kasa.
ja w bukmacherke sie nie bawiłem. kiedyś grałem w lotto ligę co sie mecze ligi polskiej obstawialo i można było trafić dwunastkę. ale tego już dawno nie ma
Niedługo będę grać ligi i puchary.
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Karabach - Samtredia 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Part.Belgrad - Bud.Podgorica 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Apoel Nik. - F91 Dudelange 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - BATE Borisov - Alashkert 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Hafnarfjordur - Víkingur 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Mariehamn - Legia W. 10
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Linfield - Celtic 2
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 1 679.04 Zł
Do zapłaty: 30.00 Zł
EWK: 167.90 Zł
Do zapłaty: 3.0000 Zł
EWK: 16.79
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Part.Belgrad - Bud.Podgorica 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Apoel Nik. - F91 Dudelange 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - BATE Borisov - Alashkert 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Hafnarfjordur - Víkingur 1
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Mariehamn - Legia W. 10
Pilka nozna - Liga Mistrzow - Linfield - Celtic 2
Do zapłaty: 300.00 Zł
EWK: 1 679.04 Zł
Do zapłaty: 30.00 Zł
EWK: 167.90 Zł
Do zapłaty: 3.0000 Zł
EWK: 16.79
Aha
EMERYT !!!
Ahaaa
zgrywusie ile wygrałeś ?
czesc dawno tu nie zagladalem co myslicie o nowych regulacjach wprowadzonych odnosnie hazardu
ja nie rozumiem dlaczego poker online stanowi duzy problem dla politykow a jezeli chodzi o totolotka gdzie ludzie traca mnoswo pieniedzy a wygrywaja ochlapy od czasu do czasu jest legalne
chyba nigdy nie zozumiem tego Panstwa
ja nie rozumiem dlaczego poker online stanowi duzy problem dla politykow a jezeli chodzi o totolotka gdzie ludzie traca mnoswo pieniedzy a wygrywaja ochlapy od czasu do czasu jest legalne
chyba nigdy nie zozumiem tego Panstwa
A w Mini probujee lata i żadnej piątki.
trafię, to od Pasko stronę kupie. zostawię jak jest, tylko jakieś gołe baby się dorzuci
Ja gram w Totolotka.
Dla mnie to jest jakaś abstrakcja,płacimy najwieksze podatki w Polsce w calej europie niestety place zadawalajace nie sa to jeszcze zabieraja nam dodatkowe dochody np z grania online i postawieniu u buka co za chore Panstwo !!
O adolfie4.
Krezysztof, 5 heheheheh. ja też nie trafiłem i nie trafię. dziwię się, że tyle piątek pada, prawie co dzień
Ty ti ciekawe jest.
to
Zagram na Lotto Ekstraklasę sobie.
Ake tu wyniki są nieprzewidywalne.
Często
rachunek prawdopodobienstwa sie klania ten kto wymyslil lotto trzebie duża pitahe a polaczki sie ciesza jak uciulaja grosze na tym co to jest dla nich 20 30 tys zl tak jak dla nas 3 zl taka prawda no ale oczywiscie instytucja panstwowa wiec okradac ludzi mozna legalnie
Dam 8 meczów za 15 zł.
Co ?
Trzymajcie się, miłego dnia, powodzenia, dobranoc.
3/12 w Mini Lotto trafiłem na stronie.
Dr Quin oglądam. A wy ?
TVP 1 10:35 jest.
Pamiętam jak za dzieciaka to było.
wysłałeś dajmy na to za 20 zetai już rozdzielasz na co przeznaczysz wygranączyż to nie cudowniea po losowaniu lądujemy na ziemi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Marzyłem o 10/10 a było 4/10 I jest 2 złote zwrot ale bar jest wielki
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 460 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
2 918 562. adolf4 2017-07-10 (21:58)
ja w bukmacherke sie nie bawiłem. kiedyś grałem w lotto ligę co sie mecze ligi polskiej obstawialo i można było trafić dwunastkę. ale tego już dawno nie ma
.............
Totalizator piłkarski TOTO LIGA jest nadal dostępny w polskich firmach bukmacherskich Totolotek i Milenium.Mogłeś tam kiedyś wygrać nawet 13-tkę
.............
Totalizator piłkarski TOTO LIGA jest nadal dostępny w polskich firmach bukmacherskich Totolotek i Milenium.Mogłeś tam kiedyś wygrać nawet 13-tkę
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 227 823,30 zł
no i życie na zielonej zamarło , liczą zyski inni straty , a część nie wróciła jeszcze z miesięcznicy
do mojej ciotki 75 lat zadzwoniła koleżanka - Władzia jedziesz na wycieczkę do Warszawy , autokar za darmo spod plebanii - ciotka sie ucieszyła że sobie pozwiedza starówkę i pyta kiedy wycieczka - w poniedziałek na miesięcznicę .
Autentyk , ciotka tylko zaklęła że w du...e ma takie wycieczki - jak na swój wiek myśli logicznie i daleko jej do fanatyzmu.
Autentyk , ciotka tylko zaklęła że w du...e ma takie wycieczki - jak na swój wiek myśli logicznie i daleko jej do fanatyzmu.
jeszcze by go przeskoczyła i została przewodniczącą nowej solidarności w zastępstwie
mam swoje zdanie na temat takich zlotów
chodzą tam tylko ci co potrzebują wrażeń lub się pokazać .
chodzą tam tylko ci co potrzebują wrażeń lub się pokazać .
na miejsce Bolka szykują już nowego narodowego bohatera - niedługo będą o nim piosenek w szkołach uczyć jak za komuny
zaczynają się kradzierze w sklepach , nawet wędkarze boją się łowić nad Odrą .
ta zaraza wchodzi do naszego kraju i zaczyna terror . W Warszawie widać już ich coraz więcej .
my mamy swoją Francję , w sklepie mięsnym z lodami , na szlabanie osiedlowym , na budowie ,,,, pojechałem dziś na stolarnie pytam o coś --- nie panimaju
tylko że rusko języczni są do ogarnięcia . oni się boją policji
widziałem już reklamy GSM po rosyjsku w internecie , nawet na tej stronce
Złe wieści z granicy polsko-niemieckiej. Jak podają mieszkańcy Słubic, które znajdują się tuż na granicy z Niemcami, imigranci coraz częściej przechodzą przez most nad Odrą i dają się we znaki Polakom. Właściciele sklepów i straganów skarżą się na coraz częstsze kradzieże, wędkarze już dawno opuścili brzeg rzeki nękani przez przybyszów.
Na początku próbują rozmawiać, później stają się agresywni i niebezpieczni. Są aroganccy, wulgarni, zaczepiają ludzi i czują się bezkarni
tak tylko że za zwykłymi pracownikami ciągną szumowiny złodzieje , mordercy ostatni 2 głośne napady na CPN i kantor .......
zawsze idą złodzieje , nasi też jechali za granicę .
najlepiej zamknąć granicę , już tak zrobiła Austria i Szwajcaria
najlepiej zamknąć granicę , już tak zrobiła Austria i Szwajcaria
może to i prawda o przepowiedniach że 3 wojna światowa będzie miała podłoże religijne
a rząd dalej lituje się
nad imigrantami naszym nie
da ...wygonić ich stąd nie dać jeść
nad imigrantami naszym nie
da ...wygonić ich stąd nie dać jeść
nie na darmo Putin na szczyt obleciał łukiem by ominąć białoruś i Polskę
ano mają na tacy i się z nas śmieją , kolega mieszka obok ośrodka gdzie są czeczeni , to się śmieją że nie pracują i mają więcej co miesiąc niż on