Wpisy 2 914 214 – 2 914 313
4 lipca 2017 18:44 → 4 lipca 2017 21:23, 100 wpisów
A w jakiej
Przeręblu...
Krasnalek a skąd wiesz
Krasnalek masz stringi na plażę
Ale takie z dziurkami co by ci nie było za wrząco..
mam tylko nie mam kiedy jechać na plażę bo zimno
trzeba w kalesonach
trzeba w kalesonach
Dzisiaj Lotto z Plusem się zgarnie te 5 Milionów I się pojedzie gdzie pieprz rośnie tam chyba ciepło
O kurcze to kalesrakow od ??? Kto je nosił???
Pamiętasz???
Boże jak ta forsa marudzi...
Nie on
Angierski
Jo a w gaciach druga Majorka
Ty mnie tu krasnalek nie zagaduj..
do potem
Witam. Obstawiam dużo "nastek" w Lotto i coś powyżej 35 A puszczone już wczoraj Wasze typy ?
Do multi I mini 6,15 ,23,31,39 mini mam a multi nie zagrałem na te liczby
Może jeszcze w Mini padną "nastki". Bo mam puszczony taki zestaw 

40,41,42,43,44,45,46,47,48,49
74
Ssz
88
22
00
07
ep
2
lotto
18,33,42,x,x,x
74
Ssz
88
22
00
07
ep
2
lotto
18,33,42,x,x,x
dobra zmiana
https://wiadomosci.wp.pl/internauci-przypominaja-stary-wpis-andrzeja-dudy-kpil-z-wizyty-baracka-obamy-6140589759047297a
https://wiadomosci.wp.pl/internauci-przypominaja-stary-wpis-andrzeja-dudy-kpil-z-wizyty-baracka-obamy-6140589759047297a
Dobra zmiana zapisałem się na nowe mieszkanie rodzina 500 plus mam je otrzymać za 2,5 roku Tak trzymać
hey
2 914 250. ceha 2017-07-04 (19:45) Ruda Śl. zloty
Dobra zmiana zapisałem się na nowe mieszkanie rodzina 500 plus mam je otrzymać za 2,5 roku Tak trzymać
nie mam nic zlego na mysli powaga ale pierwsza mysl alternatywy 4
2 914 250. ceha 2017-07-04 (19:45) Ruda Śl. zloty
nie mam nic zlego na mysli powaga ale pierwsza mysl alternatywy 4
http://niezalezna.pl/101490-proboszcz-zdemaskowal-klamstwo-posla-po-o-imigrantach-grabiec-czerwony-ze-wstydu
- Zawarta w programie "Woronicza 17" wyemitowanym 18.06.2017 r. informacja wypowiedziana przez posła PO Jana Grabca: "Mój proboszcz zadeklarował, iż każda parafia w Polsce przyjmie rodziny" jest nieprawdziwa. - wyjaśnia ks. Średnicki.
Mieszkania niepotrzebne saZa 70 tys kupisz bude na kolach(czyt.altane)48 m2.Pytanie ile kosztuje mieszkanie m3 ale nie z aneksem ale prawdziwa kuchniaMoja troja typnieta
14,17,19
14,17,19
- Zamieszkujący obecnie na terenie parafii, w której jestem proboszczem, poseł PO Jan Grabiec nigdy nie rozmawiał ze mną na temat uchodźców i migrantów. Nigdy też publicznie nie wyrażałem żadnej opinii na ten temat. Powoływanie się na moją opinię jest kłamstwem. - czytamy dalej w sprostowaniu.
jak tym ludziom można wierzyć chyba nikt im nie wierzy chyba idiota lub niepełna rozumu
Pamiętam słowa Pana Tuska z PO podatki podwyższać jest najprościej deklarował że tak nie będzie a na wszystko podwyższał
tyranie do 67 co z drugim filarem gdzie kaska nie ma coś strasznego
Pamiętam i nie pozwolimy PO progu wyborczego nie powinna przekroczyć
Czesc mam dwa zaklady Mini Lotto i w Keno 1/5, a byly takie liczby 10 20 30 40 50 60. Bo ja na 5 skreslen najwiecej gram.
Gryks- niech będzie nawet alternatywy 8 ale coś się kręci, bo w PO-tuskolandi miałbym mieszkanie teoretyczne
A brawo dla Radwanskiej, mysle wygra ten turniej. No i brawa dla Janowicza tez daleko zajdzie.
Tez lubir grac w tenisa.
lubie
Postawcie na Radwanska to wygracie, ja dam z 10-20 zl.
A co sie stalo ? A jestem na 3 roku wyszlo. Tak tak widzicie zdalem wszystko !!!
Kolejka dla wszystkich, a dla pan.
Juz jestem na bezrobociu.
Powysylalem CV i lipa. A kolega dalej w gumonach pracuje na weekendy, to szef im w niedziele stowke daje plus jeszcze. Ta firma blisko mnie i jego jest. A tez chcialem, mowilem jemu zeby podpytal to nie !!! Co zrobic ? To najlepszy kolega.
Jak jakies relacje sportowe, co zlozyc sie dal kase do mnie, poogadac, czy postawilem do zjedzenia, czy piwko to dobry. A widzicie pracy jakos ciezko. A co lepsza praca biurowa to najlepiej brak doswiadczenia i ciul choc pani z firmy takiej w PUP co byli mam wysokie kwalifikacje podobno. A napisalem CV wlasnorecznie bo tuszu akurat nie mialem. A praca biurowa, takie mnie bardzo interesuja.
Mini Lotto mam to wygram !!!
Dobranoc
Witam wszystkich wieczorową porą Krzysiek dzisiaj obejdziesz się smakiem w mini