Wpisy 2 913 362 – 2 913 461
3 lipca 2017 14:29 → 3 lipca 2017 16:19, 100 wpisów
kędzior powodzenia
ja jak zdążę dojechać do kolekturki w tym czasie to je wyślę
ja jak zdążę dojechać do kolekturki w tym czasie to je wyślę
67 letnia kobieta poszla mi wygrac 70 razy 10 z adresu ../...
Uwaga cos ucieklo z Zoo lub z psychiatryka wczoraj wiadomo jedynie jak sie zwie pychopatka nie dalo to cos jedynie s po p i zdaje sie pomylilo nicki patrzac na dwa wpisy w moim profilu odnoszace sie do moich z rana wpisow z tekstem tego czegos ze jak zmienie nick kiedy ja mam tylko ten a ze jest to cos znierownowazone smieszne zalosne swiadcza wpisy tego czegos we wlasnym profilu coz poziom krawedzi kratki studzienki kanalizacyjnej pychopatko a raczej psychopatko wroc do brania pigulek hm a moze raczej m77 itp inne dziadostwo pozniej usune wpisy u siebie tego czegos
gryks to jakaś Twoja wielbicielka , uważaj może cię molestować
a swoją drogą ludziska nie wytrzymują tępa i presji obecnego żywota , puszczają nerwy i zwieracze
to cos pomylilo nicki po 21 wczoraj cos napisalo zeby jej nastepnym razem nie wywolywac patrzylem z ciekawosci na wpisy moze cos przeoczylem nikt o nikim z psychiatryka nie wspominal co zrobic ma to cos jakis bol istnienia a przeciez tyle mostow wiezowcow
wiec mozesz liczbyc na wpisy u siebie jak to cos sie ujawni tutaj pasko tradycyjnie rozrywkowo to cos zablokuje to cos zdaje sobie z tego sprawe od poprostu jak to troll zywi sie jak sie reaguje na to co pisze taka chora sexualna podnieta
dobra ide se w przeyjemnosci w liczby o 16 usune wpisy tego czegos niech ludzie sie posmieja z czubka
https://wiadomosci.wp.pl/tylko-w-wp-szokujaca-hipokryzja-na-kongresie-pis-padla-ostra-riposta-6140223998875265a
angierski
zbigniew twoja sexi sie do mnie jak i do samej siebie pisze odezwala czemu odstawiles jej pigulki
zbigniew twoja sexi sie do mnie jak i do samej siebie pisze odezwala czemu odstawiles jej pigulki gryks ileś wypił
gryks jakie pigułki tu są liczby czasem 69 wpada
gryks76
czasem po m 77 tutaj wpada pod innymi nickami tym razem pychopatka
gryks a o co ci chodzi z pigułkami zasada numer jeden nie za ciążyc
gryks a ty stoszujesz pigułki czy na sucho
nie znasz się
gryks jak się nie znasz ile już masz 500 plus
4500 gryks76
ale to wina PISU
gryks kiedy sieę starasz o
gryks76 dlaczego nie lubisz dnia 24 12 rok nie ważny
jak dwie niedziele beda w kupie ........... a co z policji jestem a co to za dzien 24 .12 dzien jak dzien
gryks pisałeś że to twój najgorszy dzień w roku 12;24
Hej byłem w kolekturze, w której jest oddział TS-a odebrać za 4/5 mini, zawsze tam odbieram jak coś trafię większego, najprawdopodobniej widziałem, któraś z tych osób, która trafiła 7/7 z + albo 5/5 w mini, bo usłyszałem " 10 000 do ręki, a reszta na konto ", teraz na Śląsku trafiają spore sumy
gryks to twój najgorszy dzień życia data 12;24 tak pisałeś tuuuu
dobra zbynio ty jako multipaskowy ogier wez sie ugadaj z ta pychopatka dogodz jej moze jej przejdzie wez poczytaj sobie co u siebie wpisywala a co u mnie nie znam czegos takiego jak to cos chyba znowu ta psychiczna wrocila
Ale wiązanka podwórkowej łaciny
dziś miałem gościa w kolekturze co na sobote puścił duzego i trafił 5/6
i puścił jeden zakład
Widać niektórych się udaje " żeby wygrać, trzeba grać"
Niektórym
Uciekam paaa
lepiej puść
albo nie
zag
pasko jak ci idzię
chodzi o gry liczbowe
pasko zapomnij o Lila jesteś żonaty