Wpisy 2 912 683 – 2 912 782
2 lipca 2017 19:07 → 2 lipca 2017 20:01, 100 wpisów
Marnie wtedy placili
i tylko syn wiedział o kuponach jak by mnie nie wybudzili z narkozy
Slawek ja gram w mini 4/4 powaga da sie kupuje jeden zaklad zchybika i wykreslam kasuje jedna liczbe i robie to jak chcesz wiedzieć jak to robię sprawdz moje stale zestawy w mini dopiero piąty raz tak zagralem
http://e-play.eu/komisja-ds-gier-w-wielkiej-brytanii-ukgc-nalozyla-grzywne-na-lottoland/
ja chyba nie mam szczęścia do wygranej ale i tak gram może kiedyś się uda
podobno jak kto ma szczęście w miłości to nie ma w grach liczbowych
WitamMusiałem uśpić kotkę pupilka,diagnoza po badaniach:proszę się pożegnać,nie do wyleczenia,wnętrzności zajęte,przez :nowotwór
Jest mi smutno.
Jest mi smutno.
Skasowalem liczbę 40 co mi dalo zchybika i zrobilem to prawdopodobienstwo ze trafie 3/4 wynosi raz na 300 a jak bym trafil te 3/4 to mam 2razy 4/5 i 36razy 3/5
Nowotwory-choroba cywilizacyjna,nic na to nie poradzimy,naukowcy są w tyle
Krasnalka co sie stao torsanowi ze go tu nie ma
Brjan lekarze też się myla mnie dwa razy po cieli i to była niestety pomyłka
Braj liczba nowotworu podaje jeden rodzaj rak piersi by spadla o polowy warunek jeden kobiety by musialy wychodzic w samo poludnie na slonce i sie nie smarować kremami wszystko pisze na internecie
I to tylko na 20minut nie dluzej w bikini
krasnalek Ja widziałem na ekranie jej wnętrzności,nie wytrzymałem i musiałem wyjść z gabinetu
lekarskiego,przyniosła mi ją doktorka przed klinikę,już uśpioną.
lekarskiego,przyniosła mi ją doktorka przed klinikę,już uśpioną.
Brjan niestety to tak samo działa na zwierzętach jak ludziach te same choroby
slawek10Ja mam mieć zabieg na sercu:metodą własnych komórek,lub przeszczep serca
Brjan ja też widziałam guzek na 1,8 mm a to był włókniak co się okazało po operacji
Krasnalka czytalas o sloncu jak leżę w samo poludnie na sloncu tylko na chwile to tak jak bym wypil ilesdziesiat litrow mleka albo zjadl kilkaset jaj
Krasnalka wiesz co slonce produkuje odpisz
Forsami
krasnalek Na ekranie powinny być widoczne organy,a było widać:czarne kulki,jedne,na 6cm i 8cm
zbigniew ja nie leżę na nie używam kremów z filtrem tylko nivea i zyję i to całkiem dobrze
A wiesz co slonce produkuje najlepiej w samo poludnie i lezec nie dluzej niz 20minut Krasnalka odpisz jak wiesz co slonce produkuje
Forsami
zbigniew dużo witaminy bo w moim wieku trzeba ogrzewać kości i korzystać z witaminy D
Ja mam ten sam zakład w Mini co zawsze oby dzisiaj wyszły mojechoć dzisiaj niebedzie dużo w puli bo to niedziela I tyle osób niegra troche pozamykane ale ile wygram to się bede hihrał
zbigniew widziales foto na tym drugim forum 4/5 e mini z 2 zakladow?
Damian1983 widzialem
jednak idzie i to w pierwszym zakladzie trafil
Jak by zagral tak jak ja to moze by mial 5/5 w mini
Damian wielka sobota mialem w pierszym zakladzie 4/5
wiem widzialem zbigniew.ja mam na dzis 10 zakladow z maszyny
A ja wiesz jak
oby cos ci weszlo w koncu
Witam!!!
Zbigniew g-Coś Ty taki namolny???Nie męcz Krasnalki
Słońce produkuje>melaninę
Zbigniew g-Coś Ty taki namolny???Nie męcz Krasnalki
Słońce produkuje>melaninę
26 maja czy jakos tam ostatni raz mialem 4/5 900,5 platne
iel miales tam wyslane zakladow?
ile
20 zakladow
Zbigniew bierz się za granie systemem na 7 liczb do Mini to nie majątek a szansa dużo wieksza a ciebie grać
Forsami ze trafie 5/5 wynosi raz na 22000 plus 37 razy 4/5
BurN naco mi wiecej jak komu pisane to na jednym wygra a jak ktoś ma pecha to wc..ie na żyletke trafi
zbigniew czemu nie chcesz grac systemem 7?
Zbyszek kibicuje ci szczerze twoim poczynaniom traf że wkońcu to 5/5{{mruga}
No bo nie strata kasy wpisuje na sucho dlugopisem i ani razu nie trafilem 4/7