Wpisy 2 912 638 – 2 912 737
2 lipca 2017 18:23 → 2 lipca 2017 19:36, 100 wpisów
Moja troja na 21,40
52,55,58I pewniak z 14....52Multi real o gry przez miech i mini to samoJak wygrywac to...miliony.Jak plodzic....to bliznieta
52,55,58I pewniak z 14....52Multi real o gry przez miech i mini to samoJak wygrywac to...miliony.Jak plodzic....to bliznieta
Gralem caly tydzien w multiWydalem 60.Zebralem 36 zylaTo juz wole z maszyny duzego
Doktor2p Gryks76 Krasnalka
z tymi 30 moze dadza sobie spokoj od 7 losowan minimum 4 30 tki leca choc na wieczorek kusi mnie z 30 tek 38
doktor gryks zbigniew tomi
5,12 kiedys wpadnie
jak dla mnie predzej dzis 09 choc kto tam wie 04 05 07 09 12 15 18 21 27 korci
A gdzie torsan
Znam dwoch osobnikow co wieżą za ziemia jest płaska
Prawie co dziennie 1zaklad czasami dwa
Mini i tylko mini
Krasnalka ja na wczoraj nic na dzisiaj 38 zakladow jeden zchybika
Ciekawe czy lepiej grac 1 lub 2 zakl. Dziennie przez miesiąc czy lepiej 30 zakl jednorazowo
Lepiej graj po jednym zakladzie albo po dwa co losowanie
slawek ja wole grać jeden zakład dziennie niż 50 w jeden dzień
Krasnalka o ile dobrze pamietam ostatni raz miałaś 4/5 w mini w lipcu rok temu
bo jak zdaję z maszyny po jednym zakładzie to też wpada mi 3/5 rzadko ale jest
Marnie wtedy placili
i tylko syn wiedział o kuponach jak by mnie nie wybudzili z narkozy
Slawek ja gram w mini 4/4 powaga da sie kupuje jeden zaklad zchybika i wykreslam kasuje jedna liczbe i robie to jak chcesz wiedzieć jak to robię sprawdz moje stale zestawy w mini dopiero piąty raz tak zagralem
http://e-play.eu/komisja-ds-gier-w-wielkiej-brytanii-ukgc-nalozyla-grzywne-na-lottoland/
ja chyba nie mam szczęścia do wygranej ale i tak gram może kiedyś się uda
podobno jak kto ma szczęście w miłości to nie ma w grach liczbowych
WitamMusiałem uśpić kotkę pupilka,diagnoza po badaniach:proszę się pożegnać,nie do wyleczenia,wnętrzności zajęte,przez :nowotwór
Jest mi smutno.
Jest mi smutno.
Skasowalem liczbę 40 co mi dalo zchybika i zrobilem to prawdopodobienstwo ze trafie 3/4 wynosi raz na 300 a jak bym trafil te 3/4 to mam 2razy 4/5 i 36razy 3/5
Nowotwory-choroba cywilizacyjna,nic na to nie poradzimy,naukowcy są w tyle
Krasnalka co sie stao torsanowi ze go tu nie ma
Brjan lekarze też się myla mnie dwa razy po cieli i to była niestety pomyłka
Braj liczba nowotworu podaje jeden rodzaj rak piersi by spadla o polowy warunek jeden kobiety by musialy wychodzic w samo poludnie na slonce i sie nie smarować kremami wszystko pisze na internecie
I to tylko na 20minut nie dluzej w bikini
krasnalek Ja widziałem na ekranie jej wnętrzności,nie wytrzymałem i musiałem wyjść z gabinetu
lekarskiego,przyniosła mi ją doktorka przed klinikę,już uśpioną.
lekarskiego,przyniosła mi ją doktorka przed klinikę,już uśpioną.
Brjan niestety to tak samo działa na zwierzętach jak ludziach te same choroby
slawek10Ja mam mieć zabieg na sercu:metodą własnych komórek,lub przeszczep serca
Brjan ja też widziałam guzek na 1,8 mm a to był włókniak co się okazało po operacji
Krasnalka czytalas o sloncu jak leżę w samo poludnie na sloncu tylko na chwile to tak jak bym wypil ilesdziesiat litrow mleka albo zjadl kilkaset jaj
Krasnalka wiesz co slonce produkuje odpisz