Wpisy 291 208 – 291 307
6 maja 2011 16:01 → 6 maja 2011 17:16, 100 wpisów
agus mówilam ze 19 za mna chodzila i sie zgodzilo
. A teraz czary mary 22 
. A teraz czary mary 22 
A zebys agus wiedziala i jeszcze jak mówilam 75 to bysmy plusika zarobily 

aniga wszyscy jestesmy gadamy
miesożernymi kazdy z nas by za zeta nóż w plecy by wbil
miesożernymi kazdy z nas by za zeta nóż w plecy by wbil
Vektor nikt Cię nie uczył, że kobiet w pewnym stanie nie bije się, nie denerwuje się
AGUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

AGUS PAMIETASZ JAK LIZAŁEM CI STOPKI WTEDY MÓWILAS ZE MNIE KOCHASZ..............POCHWAL SIE WSZYSTKIM KOCHANIE

Witajcie
Wektor..niech kazdy "czaruje"..co potrafi najlepiej..
jestes bardzo zalosny..bo nie potrafisz nic sam"wyczarowac"
i wytypowac dobrych liczb..nie wstydzisz sie..
ten czat ma coraz wiecej..dziwnych.."osobnikow"..
i jest juz strach tutaj..cokolwiek napisac..

Wektor..niech kazdy "czaruje"..co potrafi najlepiej..
jestes bardzo zalosny..bo nie potrafisz nic sam"wyczarowac"
i wytypowac dobrych liczb..nie wstydzisz sie..

ten czat ma coraz wiecej..dziwnych.."osobnikow"..
i jest juz strach tutaj..cokolwiek napisac..

Długi ja nie przyznaję się że Cie znam. Poszukaj do swoich zartów kogoś innego.
witam wszystkich
typy na 22
5,13,17,23,31,48,61,77,
16,17,23,25,53,56,64,69,
17,23,56,61,69,
JOKER-21, 3
zycze powodzenia

typy na 22
5,13,17,23,31,48,61,77,
16,17,23,25,53,56,64,69,
17,23,56,61,69,
JOKER-21, 3
zycze powodzenia

AGUŚ PRZECIEZ MÓWIŁAŚ ZE TWOJA CYFRA TO 69 I JEZYK FRANCUSKI BUZIACZKI KOCHANIE

dlugi33..przejdz sie do psychatry..idioto..
jednak ten..czat..zszedl na psy..przez takich jak ty..
a bylo tak fajnie ..kiedys..szkoda..
dlugi33 i inni twojego pokroju..BEZ ODBIORU!!!!!!!!!!
jednak ten..czat..zszedl na psy..przez takich jak ty..
a bylo tak fajnie ..kiedys..szkoda..
dlugi33 i inni twojego pokroju..BEZ ODBIORU!!!!!!!!!!
aga31 do 17 i 77 proponuje jeszcze 61
Aniqa może wysłał do kogo innego zamiast do mnie. Mówił, że adresy mu się mylą
tez dobrze 

AGA31 TO JEST TAKA WIELKA ROPUCHA ALE JAK PIEKNIE BIERZE HMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

aga 31 ja mam taki układ 13,27,31,
pewniak 61

Właśnie przetestowałem czy mój rower jeszcze działa. Działa! I nóg nie czuję!
ERYKA1 Wiki e-mail --
GG -- Skype --
Wiek -- Telefon --
Miejsc. -- woj. dolnośląskie

GG -- Skype --
Wiek -- Telefon --
Miejsc. -- woj. dolnośląskie

Mała 557 
juz są nowe typy na jutrzejsze losowanka. Lotto bez zmian a Mini pierwsze osiem zakładów te same. Ostatnie trzy są nowe.

juz są nowe typy na jutrzejsze losowanka. Lotto bez zmian a Mini pierwsze osiem zakładów te same. Ostatnie trzy są nowe.
Jest już więcej informacji!!! KASKADA â Sprawdź jak łatwo wygrywać! Nowa gra LOTTO. 06.05.201111:10 Już w najbliższą niedzielę rusza sprzedaż nowego produktu LOTTO â KASKADY. Jest to wymarzona gra dla tych wszystkich, którzy lubią wygrywać, bo w przypadku KASKADY prawdopodobieństwo wygranej wynosi 1:4,5, a zatem najwięcej spośród wszystkich (poza zdrapkami) produktów LOTTO. Los kosztuje 2 zł, a wygrać można nawet 250 000 zł. Jestem przekonany, że Kaskada znajdzie wierne grono miłośników. To bardzo ciekawa propozycja szczególnie dla tych, którzy chcą wygrywać nie inwestując zbyt wiele w grę. - powiedział Sławomir Dudziński, prezes zarządu Totalizatora Sportowego. Jak grać w Kaskadę? Na zakupionym losie są dwa zestawy niepowtarzalnych kombinacji losowo wybranych przez terminal liczb ze zbioru od 1 do 24 (drugi zestaw zawiera te liczby od 1 do 24, które nie pojawiły się w pierwszym). Wygrywa się, jeśli w losowaniu trafionych zostanie 8, 9, 10, 11, 12 liczb w jednym zestawie. Główna wygrana 250 000 zł przypadnie osobie, która trafi 12 liczb. Z kolei za 11 trafień otrzymujemy 1000 zł, za 10 â 25 zł, za 9 â 8 zł, a za 8 â 2 złote. Losy loterii są oferowane w transzach po 1.352.078 sztuk. Losowania KASKADY odbywają się od poniedziałku do soboty włącznie. Główną wygraną można odebrać, oczywiście za zwrotem losu, w jednym z 17 oddziałów Totalizatora Sportowego. Mamy na to 60 dni licząc od następnego dnia po losowaniu. Pozostałe wygrane można odebrać zarówno w kolekturach, jak i oddziałach Totalizatora. Więcej informacji w zakładce Kaskada, która pojawi się na lotto.pl już w niedzielę (8 maja). Sprawdź, jak łatwo wygrywać!
--
źródło:
forumlotto.pl
--
źródło:
forumlotto.pl
korn748 to pewnie coś z mojej strony jest nie tak, ostatnio net u mnie szwankuje

.