Wpisy 2 910 928 – 2 911 027
30 czerwca 2017 11:50 → 30 czerwca 2017 13:43, 100 wpisów
zwady bo nie ma posłuchu wszyscy mają wybrać jedną słuszną drogę przeciwnicy do Berezy kartuskiej
dobra zmiana
dobrze to wymyślili aby pensje nie wydawały się za wysokie więc
parę razy do roku NAGRODY
iiiiiiiiiiiii
najlepsze są dymisje z odprawami za 6 miesięcy
iż awansem za 90 000 miesięcznie
dobrze to wymyślili aby pensje nie wydawały się za wysokie więc
parę razy do roku NAGRODY
iiiiiiiiiiiii
najlepsze są dymisje z odprawami za 6 miesięcy
iż awansem za 90 000 miesięcznie
walą nas na każdym kroku 40% podatku zabierja nie za długo będziemy pracowac na same podatki
cały podatek dochodowy nawet nie za dług tylko odsetki odajemy fakt Gierek wziął pożyczkę z USA ale na budował dawno ona spłacona widziałem bilans Gierek i pobecni premierzy wolnej Polsce jak dług wiekszy kilka razy i co my z tego mamy ja nie zauważyłem nic
młodzi ludzie tego nie rozumieją mają tatusia mamę podajmi prace jakoś sie kreci nie rozumie tego
znam takich młodych ludzi co dostali w du... później mi mówią faktycznie dżungla wszystko sterowane żadnej wolności nie ma wole już taką co wiem że nie jestem wolny niż udawna jak teraz
sprawdzić czy przypadkiem obie ręce nie lewe ..
przekwalifikować się trzeba ...roboty fulll .
najlepiej jęczeć i wsponimać czasy kiedy było "czy się stoi ,czy sie lezy coś na koniec miecha się należy"
przekwalifikować się trzeba ...roboty fulll .
najlepiej jęczeć i wsponimać czasy kiedy było "czy się stoi ,czy sie lezy coś na koniec miecha się należy"
teraz jest na odwrót czy zapiepo... poty lecą nic ci się nie należy odwrotnie do tego co było
jakby byly takie zasilki ze daja na wegiel, jedzenie, gaz, wode, prad, internet to bym juz nie pracowal
Tak to już w Polsce jest jak sam masz jakoś okey to,tolerujesz to co jest mnie to nie dotyczy a co inni mnie obchoidza typowe polskie myślenie
2 910 928. masz rację
jedną i jedyną słuszną według pisu
i co miesiąc podkładanie prezesowi schodków aby mógł nadal jątrzyć i dzielić coraz bardziej Polaków
bo o bracie i tych którzy zginęli już parę miesięcy nie wspomniał co mówią nawet księża i biskupi
teraz mówią że przedtem był obowiązek pracy na emeryturę
a teraz POLAK ma prawo
tylko nie piszą, że po obniżeniu wieku emerytalnego
Polak będzie miał 30-40 % mniej wielkie osiągnięcie pisu
o tym nie mówią a nie wszyscy czytają ekonomistów
niedługo mają kongres to dopiero będzie chwalenie się osiągnięciami
nie będzie paluszków i herbaty na stole jak przy spotkaniu ze sportowcami
tylko za 750 000 alkoholu co pisali niedawno
wczoraj prezes mówił że oni dokończyli trasę aby z Nowej Huty było blisko do autostrady
a kto rozpoczął i zrobił 80 % tego nie wspomniał oni zrobili to w 18 miesięcy
to szybciej niż w Rosji bo tam nauka zna takie przypadki
jedną i jedyną słuszną według pisu
i co miesiąc podkładanie prezesowi schodków aby mógł nadal jątrzyć i dzielić coraz bardziej Polaków
bo o bracie i tych którzy zginęli już parę miesięcy nie wspomniał co mówią nawet księża i biskupi
teraz mówią że przedtem był obowiązek pracy na emeryturę
a teraz POLAK ma prawo
tylko nie piszą, że po obniżeniu wieku emerytalnego
Polak będzie miał 30-40 % mniej wielkie osiągnięcie pisu
o tym nie mówią a nie wszyscy czytają ekonomistów
niedługo mają kongres to dopiero będzie chwalenie się osiągnięciami
nie będzie paluszków i herbaty na stole jak przy spotkaniu ze sportowcami
tylko za 750 000 alkoholu co pisali niedawno
wczoraj prezes mówił że oni dokończyli trasę aby z Nowej Huty było blisko do autostrady
a kto rozpoczął i zrobił 80 % tego nie wspomniał oni zrobili to w 18 miesięcy
to szybciej niż w Rosji bo tam nauka zna takie przypadki
ja robie za i na siebie i mam ok.
Bywa lepiej i gorzej . Takie życie.
Ja po swojej działalności widzę że zwylki ludzie maja więcej kasy.
Bywa lepiej i gorzej . Takie życie.
Ja po swojej działalności widzę że zwylki ludzie maja więcej kasy.
u mnie dużo ludzi pozamykało działalnosć dlaczego niech ktoś mi powie nie można sobie działalnosci prowadzić wolno i uczciwie
chodzi oto że ja np będę szczęśliwy jak zarobie sam na swoim 1500 zł nie da sie bo zus poteżny i nie liczony od tego co zarobię tylko swoje mają widełki
jakoś nie pozwalają ludzią sobie samemu radzić tylko kłody likwidacje obostrzenia to tylko jeden z przykładów
Multi Multi na dziesięć swoje liczby I jeden mini I jeden na sześć swoje liczby
to by było piękne tylko jak wygrasz szybko do skarpety nie trzymja w banku
jak tam to nie tu na to samo wyjdzie nawet gorzej bo z widełami mnie płaca
Tam Myvictory a GRAĆ NIMA komu na łatwizne każdy daj a idz se ukop widzisz warto być intelektualnie kreatywnym bo przy wide
trza było jej powiedzieć klękaj istoto drugiego sortu i poleruj
To jakie typy na 14 maciePolityka do kosza....Zadna partia nie jest dobra
znów dziś skrzywiona w zwierciadle D i K Pani będzie ostro jechać bez trzymanki i spod ramienia patrzec wrogo i przebiegle na ciebie
Tomek77poluje na bonusa jeden zakład symbolicznie n dziesięć swoje liczby dwa losowania
w sprawch biologicznych nie masz sznas Forsami ona na zająca ty na żółwia nie wyżyta
Dzisiaj dyspenza bo zagrałem Multi Multi na dziesięć swoje liczby o bonusa
ona widzi tony a przez różowe okulary widzi za to duże pieniądze
Głupota ludzka nie zna granic bierz moje liczby do Mini Lotto razem wygrajmy6,15,23,31,39
Dobra terazbo zaraz musze jechać do kolhozu o 13:: bo one wiecznie coś mają do za
oni szukaja zlotego pociagu i my tez w multi, super duper lato
Dzis ostatni.Jak pasc....to na ryjNa wieczor 8 multi na 10 liczb bez +
Ja tez kresle ze zeszytu.Cos wpada ale plotkiMoze za malo zakladowTo i
Hej tyle politykowania na MP, a nikt nie zauważył, że 2 razy z rzędu plusem jest wiek prezesa
45,63,78 trójka do Multi
takie mi się wyśniły od 12 do 19 ,zobaczymy bo TS JEST NIEOBLICZALNY