Wpisy 29 101 – 29 200
27 września 2008 19:50 → 29 września 2008 16:39, 100 wpisów
...ale to ja byłem kiedyś najaktywniejszy w mataczeniu na mini-chacie:) Pamiętam jak pisałem: "statystycznie w ML wypada np. taka sama ilość liczb parzystych i nieparzystych, z małymi odchyłami, które każdy posiada:)" heh, a więc nie kłóćta się, a trafiajta i wygrywajta, ale raczej nie na mini-chacie:) Zawsze traktowałem grę jako hobby, a nie jakieś uzależnienie. Bądźmy rozsądni:) Ala11 -100 lat! Pozdrowienia:) Powodzenia:)
Oczywiście tą metodą można wytypować 19 albo 20 liczb a nie 18 albo 20.
Pomimo dużych wad metody wybieram 20 liczb:
4,5,7,10,11,13,14,17,21,22,25,33,35,36,47,54,60,65,71,77
Pomimo dużych wad metody wybieram 20 liczb:
4,5,7,10,11,13,14,17,21,22,25,33,35,36,47,54,60,65,71,77
kogucik19: w każdym środowisku ilość szumowin jest wg mnie PROPORCJONALNIE zbliżona do ilości osób z danego kręgu zawodowego czy społecznego.Jeżeli 10 procent policjantów z drogówki liczącej np.100 funkcjonariuszy bierze łapówki to bierze ich 10-ciu a te same 10 procent w odniesieniu do kadry profesorskiej jakiejś uczelni liczącej 30 wykładowców daje 3 łapówkarzy...Procentowo skala zjawiska jest wtedy identyczna ale medialny szum wokół 3 profesorów-łapówkarzy będzie nieporównywalny!
P.s:osobiście nie wyobrażam sobie udzielania korepetycji swoim studentom - w przeciwieństwie do korepetycji do matury gruntownie przygotowujących...
Powtórzę jeszcze iż NIGDY nikogo tu nie atakowałem - a moje świadomie dokuczliwie dla wielu wpisy pojawiały się jedynie wobec tych którzy mnie "do tablicy" imiennie wzywali i np.coś czego nie napisałem publicznie tu zarzucali.Replika jest bowiem świętym prawem w polemice...a prawo do obrony niezbywalnym!!!
Koguciku - Twój przypadek na polu ortografii uznałem od początku za beznadziejny - stąd nigdy nic ode mnie na ten temat nie usłyszałeś i dalej tego nie czynię a nawet pozwoliło mi to rozpoznać Ciebie tu kiedyś pod innym nickiem "kormoran50"...
Pzdr.
P.s:osobiście nie wyobrażam sobie udzielania korepetycji swoim studentom - w przeciwieństwie do korepetycji do matury gruntownie przygotowujących...
Powtórzę jeszcze iż NIGDY nikogo tu nie atakowałem - a moje świadomie dokuczliwie dla wielu wpisy pojawiały się jedynie wobec tych którzy mnie "do tablicy" imiennie wzywali i np.coś czego nie napisałem publicznie tu zarzucali.Replika jest bowiem świętym prawem w polemice...a prawo do obrony niezbywalnym!!!
Koguciku - Twój przypadek na polu ortografii uznałem od początku za beznadziejny - stąd nigdy nic ode mnie na ten temat nie usłyszałeś i dalej tego nie czynię a nawet pozwoliło mi to rozpoznać Ciebie tu kiedyś pod innym nickiem "kormoran50"...
Pzdr.
edi8, zwykł wszystkich niewygodnych dla niego lub mających nieco odmienne zdanie nazywać ćmami,gorylami,bydlakami, a ja sądzę, że on był dla nich kleszczem, który jak już raz się do kogoś przypnie to go bardzo trudno oderwać.
Lepiej takiego delikwenta unikać albo stosować specjalną ochronę przed spotkaniem z nim. Tego wam życzę.
Lepiej takiego delikwenta unikać albo stosować specjalną ochronę przed spotkaniem z nim. Tego wam życzę.
sędzia: Tak sobie myślę iż jesteś jednym z tych w/w w swoim wpisie wymienionych...
Deczko kolejność wydarzeń dzieciaku mylisz jednak bo to do mnie owe kleszcze lgnęły a je je tylko SKUTECZNIE stąd usuwałem - w tym ciebie!
Ale przynajmniej fajny masz dzięki temu ten nowy nick - pod starym będąc przeze mnie spalonym...
Deczko kolejność wydarzeń dzieciaku mylisz jednak bo to do mnie owe kleszcze lgnęły a je je tylko SKUTECZNIE stąd usuwałem - w tym ciebie!
Ale przynajmniej fajny masz dzięki temu ten nowy nick - pod starym będąc przeze mnie spalonym...
EDI8 tak masz racje ze nalezy tepic dziadostwo i obrazanie godnosci osobistej i takie twoje swiete prawo ,i mam nadzieje skuteczne .Zastanawiam sie tylko dlaczego tylu kulkowiczow sie wtraca jak zaczelo dwoch sie klucic nie nalezy sie wtracac i dolewac oliwy do ognia .Oni juz skonczyli a inni tkwia jeszcze w tej wymianie pogldow.Powinniscie pamietac jak ja bylem wyzywany za to tylko ze przyznalem sie ze to ja udzielam pozyczki lotto i ze jakos mi sie udaje wygrywac,byly to wpisy obrazliwe,ale ja przyjolem choc nie odrazu inna metode zaczolem ich lubiec i tak dali mi spokoj i pojawiles sie Ty.Nigdy nie bede nikogo osadzal,i daleko mi do tego.Ale jezeli dales przyklad to jak na 100 policjantow 3 bierze to na 100 profesorow powinien brac najwyzej jeden bo to jest i powinen byc czlowiek najwyzszego zaufania publicznego.Nie wiem czy mam racje,ale tak czuje.Pozdrawiam
Gdzies przeczytalem ze warto grac na sume liczb w multi,ale teraz trwa czarna seria dla tych co graja powyzej bo chyba od 7 losowan jest ponizej ale uprzedzam gra progresja na tak niski kurs to wielkie ryzyko i podam tylko ze 6 prog to 1567 zeta zaby wygrac te moje nieszczesne 10 zeta wiec smi widzicie jak trzeba doskonale przygotowac sie do grania progresja a kwota zamrozona czyli kapital wynosi 2599 zeta.
kogucik19, wybacz mi moją ciekawość: dlaczego w twoich wpisach na czacie nie ma polskich literek?
Piotrek11 nie wiem moze to z mojej niewiedzy albo wygodnictwa zeby nie przyciskac Alt ,wybacz tak sie nauczylem .Nic nie mam na swoje usprawiedliwienie.Pozdrawiam
koguciku: i Ty też wpisujesz się niestety w krąg osób przeinaczających moje wypowiedzi...bo ja napisałem o 10 procentach dających u 100 policjantów 10 łapowników a te same 10% ale wśród kadry jakiejś uczelni liczacej 30 profesorów daje głośne medialnie 3 osoby - choć skala zjawiska jest przecież identyczna!Widać do łapownictwa w policji zdążyliśmy jako społeczeństwo przywyknąć niestety....
Kogo obchodzi co napisałeś,sam widzisz,że nikt twoich poczwórnych stron nie czyta...
com napisał napisałem i żadne ptactwo nie powinno dziobem kłapać, a tym bardziej to, które jest analfabetą.
Nigdy z doktorem nauk wszelakich nie dyskutuję, a tym bardziej z takim który pisze dzieła dla "Oddziału Zamkniętego"
Nigdy z doktorem nauk wszelakich nie dyskutuję, a tym bardziej z takim który pisze dzieła dla "Oddziału Zamkniętego"
Wracając na pole ML mam do przekazania kolejną z moich obserwacji co do możliwej a ostatnio dość skutecznej metody doboru typu.Polega ona na odjęciu z poprzedniego losowania spośród liczb sortowanych wartości wyznaczanej przez liczbę trzecią np.5 od drugiej np.2 a ten wynik odejmowania czyli powstałą różnicę 5-2=3 traktujemy jako ten typ na następny dzień.
Tak więc na 1.09. braliśmy losowanie z 31.08 itd.
Wyniki wrześniowe to trafienia w dniach:
2;3;4;7;8;14;15;19;24;26;27 czyli już 11 razy w okresie tego miesiaca.
Pzdr.
Tak więc na 1.09. braliśmy losowanie z 31.08 itd.
Wyniki wrześniowe to trafienia w dniach:
2;3;4;7;8;14;15;19;24;26;27 czyli już 11 razy w okresie tego miesiaca.
Pzdr.
No nareszcie EDI,wszedłeś na dobry tor...sam pisałeś żeby brać ale po trochu.
Kontynuując: mam też oparte na tych samych liczbach z poprzedniego losowania ( sortowane 2 i 3 ) kolejne spostrzeżenie ale dotyczące ich z sobą dodawania a powstały wynik czyli ich sumę traktujemy jako prognozę wystąpienia w następnym losowaniu.
Wrześniowe wyniki tą metodą doboru to trafienia w dniach:7;9;10;12;13;15;22;25;26;27 czyli już 10 razy.
Pzdr.
Wrześniowe wyniki tą metodą doboru to trafienia w dniach:7;9;10;12;13;15;22;25;26;27 czyli już 10 razy.
Pzdr.
Bardzo udane losowanko 3 liczby weszly,co do tych % profesorskich to jak na taka chierarchie nie powinno byc nawet promila, a nie az 1 bo nawt jeden zarabiajacy 5x tyle profesor co policjant nie powinien brac i sam przyznaj jaka zgnilizna panuje.Drogi SEDZIO nie oglosiles wyroku wiec ci pomoge :kogut na pieniek i uciac klapiacy dzob,oraz lapy co robia razace bledy co za analfabetyzm no no co kury powiedza.Pozdrawiam
Jednak w pierwszej opisanej metodzie czyli odejmowaniu (3-2 ) było we wrześniu nie 11 a 12 trafień bo widzę iż nie dopisałem tego z 1.09.
jerona 7 szóstek
Witam.Dzis piekny dzien nastal wiec i wyniki beda rewelacyjne.Kogut dzis zagra na nastepujace liczby:45,32,67,79,37,44,74,52,78,49,54,46,58,80,52 no i obstawie NP w multi zycze wygranych.Pozdrawiam sympatykow,i wrogow koguta.
trefił zech 2w duzego ale widzioł zech 7 szóstek na kuponie kurde chyba za dużo piwa zech wyłepoł
Dziś kolejna odsłona ML. Jeśli dziś będzie powyżej normy czyli powyżej 5/20 to ta metoda spełni swoje zadanie. Wczoraj 7/20, nie będę pisał ile bym stracił gdybym obstawił bo można było wygrać wiedząc gdzie wstawić te 7 trafnych liczb. Dziś najchętniej zmieniłbym zasady i powpychał po 2 liczby w ostatnich 10 przedziałach, ale będę konsekwentny i podam liczby wg wczorajszego toku rozumowania.
2,7,8,10,13,14,16,18,20,22,23,30,41,46,50,53,61,67,73,80
2,7,8,10,13,14,16,18,20,22,23,30,41,46,50,53,61,67,73,80
hanysie, rób tak jak ja: DL puszczam dopiero jak jest druga kumulacja, jestem znacznie na tej metodzie do przodu, a i emocje większe, bo puszczam zawsze te same numery i sprawdzam nawet wtedy gdy nie puściłem
Moje typy na Multi Lotka to 8,9,10,16,30,37,39,43,44,59
Typy od HARTGE na ML tylko i wyłącznie mocne liczby! :
/5/: 10,17,48,66,68
/7/: 6,13,32,36,38,40,51
/5/: 10,17,48,66,68
/7/: 6,13,32,36,38,40,51
Dzisiaj już koniec tygodnia więc czekam na kulminacyjny atak mojego szczęścia, bo ten dzień zaczął się dla mnie w 100% szczęśliwie i mam w pamięci słowa edi'ego8, że te 88888 będą dla mnie szczęśliwe. Oby dzisiaj!
TOTO:tak zupełnie poważnie mówiąc to swojemu szczęściu ( poza tym biernie oczekiwanym ) to trzeba pomóc i Ty to aktywnie robisz - więc sukces jest już blisko w drodze do Ciebie bo jedzie z kilku kierunków!
Ale aby jeszcze trochę tę drogę skrócić zarówno Tobie jak i innym to proszę Was o zwrócenie uwagi na kolejny możliwy model gry - nastawiony na dość długie ale za to niskobudżetowe bo choćby jednozakładowe obstawianie.
Metoda polega na graniu na sumę kolejnych sąsiadujących liczb sortowanych z poprzedniego losowania:i tak np.biorąc pod uwagę losowanie z 26.09. typy na 27.09. to:
a/ 3+4=7 WESZŁO
b/ 4+5=9 WESZŁO
c/ 5+9=14 WESZŁO
d/ 9+10=19 WESZŁO
e/ 10+12=22 WESZŁO
Poprzednie tak mocne porównywalnie z tym trafieniem 5z5 z 27.09 wejście typów wg w/w metody miało miejsce 18.06 i dało 6z6 :
Typy wg losowania z 17.06:
a/ 5+6=11 WESZŁO
b/ 6+7=13 WESZŁO
c/ 7+8=15 WESZŁO
d/ 8+9=17 WESZŁO
e/ 9+14=23 WESZŁO
f/ 14+17=31 WESZŁO
Oczywiście dużo częściej niż to dające jak wczoraj kurs 1000 w FORTUNIE trafienie "piątki" - mają miejsce niższe trafienia i tak np.wg prognozy z losowania w dn.25.09 na losowanie w dn.26.09 typy to:
a/ 6+8=14 WESZŁO
b/ 8+13=21 WESZŁO
c/ 13+14=27 WESZŁO
Przypomnę iż kurs w FORTUNIE za trafione 3z3 to 50
Oczywiście na bazie tego co powyżej przedstawiłem można rozważyć wiele rozmaitych technik gry jak np.( wobec tego kursu 50 za 3z3 w FORTUNIE ) bardzo powoli rosnącą progresję.
Pzdr.
Ale aby jeszcze trochę tę drogę skrócić zarówno Tobie jak i innym to proszę Was o zwrócenie uwagi na kolejny możliwy model gry - nastawiony na dość długie ale za to niskobudżetowe bo choćby jednozakładowe obstawianie.
Metoda polega na graniu na sumę kolejnych sąsiadujących liczb sortowanych z poprzedniego losowania:i tak np.biorąc pod uwagę losowanie z 26.09. typy na 27.09. to:
a/ 3+4=7 WESZŁO
b/ 4+5=9 WESZŁO
c/ 5+9=14 WESZŁO
d/ 9+10=19 WESZŁO
e/ 10+12=22 WESZŁO
Poprzednie tak mocne porównywalnie z tym trafieniem 5z5 z 27.09 wejście typów wg w/w metody miało miejsce 18.06 i dało 6z6 :
Typy wg losowania z 17.06:
a/ 5+6=11 WESZŁO
b/ 6+7=13 WESZŁO
c/ 7+8=15 WESZŁO
d/ 8+9=17 WESZŁO
e/ 9+14=23 WESZŁO
f/ 14+17=31 WESZŁO
Oczywiście dużo częściej niż to dające jak wczoraj kurs 1000 w FORTUNIE trafienie "piątki" - mają miejsce niższe trafienia i tak np.wg prognozy z losowania w dn.25.09 na losowanie w dn.26.09 typy to:
a/ 6+8=14 WESZŁO
b/ 8+13=21 WESZŁO
c/ 13+14=27 WESZŁO
Przypomnę iż kurs w FORTUNIE za trafione 3z3 to 50
Oczywiście na bazie tego co powyżej przedstawiłem można rozważyć wiele rozmaitych technik gry jak np.( wobec tego kursu 50 za 3z3 w FORTUNIE ) bardzo powoli rosnącą progresję.
Pzdr.
Edi takich metod dadawania liczb jest dużo np. dodajesz pierwszą, drugą i trecią liczbę z poprzedniego losowania i masz trafione 10 pewniaków we wrześniu !!!!!
Możesz sprawdzić typy weszły 26,25, 24 ,20, 15, 10, 9, 8, 4, 1, września. np. 6+8+13=27 na 26 września.
Wniosek jest taki przyjdzie czarna seria i cała kasa na zero i jeszcze gorzej jak bedziesz pożyczał żeby się odegrać. Pozdrawiam.
Możesz sprawdzić typy weszły 26,25, 24 ,20, 15, 10, 9, 8, 4, 1, września. np. 6+8+13=27 na 26 września.
Wniosek jest taki przyjdzie czarna seria i cała kasa na zero i jeszcze gorzej jak bedziesz pożyczał żeby się odegrać. Pozdrawiam.
Zuzia D.:występowanie wg zaprezentowanej metody trafień przedstawiłem jako moją kolejną obserwację a nie jakiś ZŁOTY SYSTEM...
Każdy gracz sam kalkuluje względem swoich możliwości finansowych i stopnia przekonania co do danego modelu swoje zaangażowanie w danej grze - zarówno co do obstawianych stawek i oczekiwanego poziomu zysku.
Jako autor co najmniej kilkunastu spostrzeżeń i metod tu już zaprezentowanych wiem że jest ich w zasadzie nieskończenie wiele - bo tyle na ile nam wyobraźni starczy w rozmaitych metodach doboru liczb - z korelowaniem tego względem faz Księżyca i wybuchów na Słońcu włącznie...
P.s: witam Cię w kręgu osób szukających niekonwencjonalnych metod doboru typów jak ten przez Ciebie przedstawiony z sumą 1+2+3 i wobec mojego wkrótce zejścia - wobec innych obowiązków - z tego czatu sceny to chętnie przekażę teraz tę pałeczkę ( czy też raczej lutnię po Bekwarku ) w Twoje dłonie...
Pzdr.
Każdy gracz sam kalkuluje względem swoich możliwości finansowych i stopnia przekonania co do danego modelu swoje zaangażowanie w danej grze - zarówno co do obstawianych stawek i oczekiwanego poziomu zysku.
Jako autor co najmniej kilkunastu spostrzeżeń i metod tu już zaprezentowanych wiem że jest ich w zasadzie nieskończenie wiele - bo tyle na ile nam wyobraźni starczy w rozmaitych metodach doboru liczb - z korelowaniem tego względem faz Księżyca i wybuchów na Słońcu włącznie...
P.s: witam Cię w kręgu osób szukających niekonwencjonalnych metod doboru typów jak ten przez Ciebie przedstawiony z sumą 1+2+3 i wobec mojego wkrótce zejścia - wobec innych obowiązków - z tego czatu sceny to chętnie przekażę teraz tę pałeczkę ( czy też raczej lutnię po Bekwarku ) w Twoje dłonie...
Pzdr.
WITAM
WSZYSTKICH ZIOMALI /ki/ PO KUPONIE :-)))
spoglądając na wczorajsze losowanie w/g mnie KACZORApsychola widze szansę dla tych co grają na opcję -810 .Powinno wystąpić w końcu plus 810.A gdzie szukać 10-ek NO myślę że dzisiejsze losowanie powinno ułożyć się następująco do 8-sztuk w pierwszej 40-ce a reszta od 40 do 80-ciu przy czym 9-ka powinna wskoczyć od 60 do 80 nie mam jeszcze opcji liczbowej ,ale proponuje przypatrzeć się szczególnie linii 61-80 i tam poszukać swoich szczęśliwych liczb .POzdrawiam wszystkich bez wyjątku - całuski wszystkim grającym tu paniom I wielka prośba niech w końcu zapanuje pokój między nami A MOC LICZB NIECH SYPIE DZIESIĄTKAMI
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA .....KACZORpsychol w jednej osobie
WSZYSTKICH ZIOMALI /ki/ PO KUPONIE :-)))
spoglądając na wczorajsze losowanie w/g mnie KACZORApsychola widze szansę dla tych co grają na opcję -810 .Powinno wystąpić w końcu plus 810.A gdzie szukać 10-ek NO myślę że dzisiejsze losowanie powinno ułożyć się następująco do 8-sztuk w pierwszej 40-ce a reszta od 40 do 80-ciu przy czym 9-ka powinna wskoczyć od 60 do 80 nie mam jeszcze opcji liczbowej ,ale proponuje przypatrzeć się szczególnie linii 61-80 i tam poszukać swoich szczęśliwych liczb .POzdrawiam wszystkich bez wyjątku - całuski wszystkim grającym tu paniom I wielka prośba niech w końcu zapanuje pokój między nami A MOC LICZB NIECH SYPIE DZIESIĄTKAMI
POZDROWIONKA Z PSYCHOLKA .....KACZORpsychol w jednej osobie
Witam. A moze ktos napisze co to jest czarna seria bo operujecie tym okresleniem a dla kazdego czarna seria inaczej wyglada dla jednego to bedzie przerwa w zdarzeniu 5 losowan a dla drugiego 10 a dla trzeciego 15 dlatego grajac progresja nie jest sztuka jak wychodzi tylko umiejetne zachowanie jak nie wychodzi ,i co najwarzniejsze niestety wszystko rozbija sie o kase czy gracz to wytrzyma,czy polegnie finansowo bo nawet brak 20 x zdarzenia mozna przezyc tylko kasa i jeszcze raz kasa no i u bukow naziemnych tylko,niestety.Pozdrawiam
Proszę państwa codziennie jest losowanych prawie 200 TYSIĘCY DZIESIĄTEK. Co za problem trafić którąś? ;) Swoją drogą ciekawe jak totalizator patrzy na to gdy jest kilka 10/10, totalnie w innych częściach polski i każda trafiona dokładnie ta sama (viltom) :)
kogucik19: tak właśnie jest jak sam piszesz bo definicją ogólną tej tzw."czarnej serii" jest przekroczenie zakładanego jako czarny scenariusz okresu niewystąpienia jakiegoś cyklicznie się uprzednio pojawiającego zdarzenia jak np.remisu jakiejś drużyny w zakładach sportowych lub braku wylosowania np.1 w ML - PRZEKRACZAJĄCEGO zaplanowany na tegoż pocelowanie budżet gracza...A ile to wynosi:dni,tygodni czy miesięcy to już specyfika konkretnej gry i naszego przyjętego przed przystąpieniem do tej gry założenia...
We wpisie 29135 przedstawiłem metodę która ( przy wejściu ) dała już w realu parę razy kurs 1000 w FORTUNIE więc siłą rzeczy tu okres oczekiwania ( wobec ewentualnej gry na 1 zakład z 5-ma liczbami ) może iść w dłuuuugie terminy bo przy stawce minimalnej 2zł wygrana 1800zł netto nie przyniesie porażki finansowej przy oczekiwaniu niższym niż trafienie tej "5z5" co 900 losowań a pragnę przypomnieć iż rok ma 365 lub 366 dni...
Pzdr.
We wpisie 29135 przedstawiłem metodę która ( przy wejściu ) dała już w realu parę razy kurs 1000 w FORTUNIE więc siłą rzeczy tu okres oczekiwania ( wobec ewentualnej gry na 1 zakład z 5-ma liczbami ) może iść w dłuuuugie terminy bo przy stawce minimalnej 2zł wygrana 1800zł netto nie przyniesie porażki finansowej przy oczekiwaniu niższym niż trafienie tej "5z5" co 900 losowań a pragnę przypomnieć iż rok ma 365 lub 366 dni...
Pzdr.
Pasko: no tak jest i pozostaje 1 400 000 000 000 dziesiątek, których nie należy wybierać
Mój wybór to 10 liczb wyższych 2, 8, 10, 12, 15, 8, 21, 23, 25, 37
Oczywiście 17 a nie drugi raz 8 a tak wybierałem: wylosowana(wybrana) 01(2), 06, 07(8), 09(10), 11(12), 13, 14(15), 16(17), 19, 20(21), 22(23), 24(25), 36(37), 42,48,51,53,66,68,77
Myśle ze do konca roku padnie 10/10 z PLUSEM a jesli nie to to bylo zwykłe naciagactwo na 5zł by sie nahapac !oczywiscie padlo troche 9/10 z plusem ale to jest nic a wy co o tym myslicie ??
Ja myślę, że ten plus jest za drogi. 5 zł za 1 zakład to strasznie dużo.
Wczoraj wysłałem 10 liczb z plusem no i jestem na minus mimo wszystko łatwiej mi się pogodzić z przegraną w DL jakoś mam większą frajdę z tej gry.
Jestem ciekaw co z tego dzis wejdzie ?
5,19,21,42,48,55,67/7
4,7,10,13,21,42,63,75/8
5,7,10,16,21,41,42,63,75/9
5,10,16,17,25,43,52,57,63,72/10
Wczoraj trafneło mi sie 2 trójki w expresa wpadło 80 zł dobre i to bo zazwyczaj jak trafie 3 czy 4 w expresa to płacą najmniej ! Pozdarawiam !
5,19,21,42,48,55,67/7
4,7,10,13,21,42,63,75/8
5,7,10,16,21,41,42,63,75/9
5,10,16,17,25,43,52,57,63,72/10
Wczoraj trafneło mi sie 2 trójki w expresa wpadło 80 zł dobre i to bo zazwyczaj jak trafie 3 czy 4 w expresa to płacą najmniej ! Pozdarawiam !
Jestem ciekaw czy gra na pojedyncze zakłady tzn dokładnie 1 no może 2 może przynieść jakieś efekty. Wiem, że wtedy mniej człowiek się wczuwa w losowania ale też pewnie nigdy nie wygrywa. A wygrana choćby raz na jakiś czas jest potrzebna aby nie zapomnieć sensu gry oraz aby nie mieć poczucia wiecznego przegrania, ale z drugiej strony możemy sobie pomyśleć, że wygraliśmy bo mniej wydaliśmy pieniędzy na grę. Jakie to skomplikowane ;)
"Zuzia D." w swoim wpisie 29136 przedstawiła wrześniowe wyniki sumowania liczb:1+2+3 z poprzedniego losowania co zaowocowało już 10 trafieniami tak dobranych pewniaków.
Mnie udało się teraz zaobserwować jeszcze inną metodę doboru a polegajacą na odejmowaniu liczb:9-8 sortowanych z poprzedniego losowania a ich różnicę traktować jako prognozę wystąpienia w następnym losowaniu.
We wrześniu dało to już 11 trafień.
Natomiast połączenie metody od "Zuzia D." oraz tej którą wczoraj tu przedstawiłem czyli różnica liczb:3-2 która dała we wrześniu już 12 trafień świetnie się z sobą sklejają gdyż dały w tym miesiącu wystąpienie już 6 razy 2z2 czyli "parek" w dniach:1.09;4;8;15;24;26.09
Pzdr.
Mnie udało się teraz zaobserwować jeszcze inną metodę doboru a polegajacą na odejmowaniu liczb:9-8 sortowanych z poprzedniego losowania a ich różnicę traktować jako prognozę wystąpienia w następnym losowaniu.
We wrześniu dało to już 11 trafień.
Natomiast połączenie metody od "Zuzia D." oraz tej którą wczoraj tu przedstawiłem czyli różnica liczb:3-2 która dała we wrześniu już 12 trafień świetnie się z sobą sklejają gdyż dały w tym miesiącu wystąpienie już 6 razy 2z2 czyli "parek" w dniach:1.09;4;8;15;24;26.09
Pzdr.
Witam. Bardzo szczesliwe losowanko 3 liczby o duzym wkladzie wyszly i NP tez wyszlo jestem szczesliwy,pozdrawiam i gratuluje wygranych.Szczegoly za chwile na forum.
kogucik uwierze tobie jesli przed każdym losowaniem podasz swoje typy...
Dołączam sie do wypowiedzi Opy!!! Umnie dziś drobiazgi tylko 10 zł i wsadzone 10 czyli 0
OPA zawsze podaje na czacie a na forum szczegoly za ile gram kazda liczbe poczytaj prosze dzis rano kolo 7.30 podalem to byl chyba moj wpis jako pierwszy w tym dniu.Pozdrawiam
OPA przeczytaj wpis 29125 to sie przekonasz a potem na forum a tam juz szczegoly.Pozdrawiam.
OPA oraz MARIO OLSZTYN zawsze podaje swoje typy i za ile obstawiam nie mam nic do ukrycia bo chyba nie o to chodzi w tej zabawie,ale tak zeby zaspokoic twoja ciekawosc to juz mam prawie 2000 wygranej w tym miesiacu jak przesledzisz moja gre to samo ci to powinno wyjsc.Pozdrawiam cie i jestem chyba jedyny ktory tak szczegolowo ukazuje swoj sposob gry ,przypomne gram progresja i na zdarzenia nigdy na parki ani inne systemy nie wchodza w gre.
Mam w domu kupony na ok 3000 do wyjecia bo kolektorka prosila zebym wyplacil w nowym miesiacu bo nie chce uzupelniac kasy, zeby miec premie nie znam sie na tych regulaminach ale sie zgodzilem wiec jak bys chcial podam ci skejpi mam kamerke i moge pokazac poki nie zrealizuje na razie place kuponami za gre.Pozdrawiam
Witam Cię koguciku.Jak masz na jutro jakieś typy to proszę podaj.Bo na razie to mam doły.Pozdrawiam.
GROM podam ci moze nie typy ale liczby na ktore jutro zagram a gram progresja wiec nie mam takiego szczescia zeby zaraz wyszly oto one:45,30,32,40,43,46,78,67,44,74,52,49,58,80,52 a szczegoly jutro na forum jak ci to cos pomoze to korzystaj.Pozdrawiam
ddi8 chciałabym również tutaj podziękowac Ci za te wszystkie maile objasniające mi jak grać systemem. Naprawdę jastem pod wrażeniem pracy jaką w to wkladasz tak sumiennie ,dokladnie tlumacząc.Wiem że zawsze mogę na Ciebie liczyć. pozdrawiam CIEBIE jak i wszystkich zmagających się z lotto.
przepraszam w ospiechu pomyliłam e z d oczywiście podziekowania kieruje do EDI8
"ala11": tacy pojętni i pilni jak Ty uczniowie ( a w Twoim przypadku ucznnica ) tylko przysparzają radości nauczającym!To ja Ci dziękuję za tę chęć do nauki - i mej radości nie zepsują nawet wkrótce tu się zapewne pojawiące a kolejne już wpisy iż....ha,ha,ha "ala11" to "edi8" .Pzdr.
Witam.Poranek piekny jak wczoraj to i moze szczescie bedzie takie jak wczoraj.Kogut podaje liczby na ktore bedzie dzis gral,oczywiscie progresja oto one:45,30,32,40,43,46,78,67,44,74,52,49,58,80,52 .Mam nadzieje ze w dalszym ciagu bedzie milo na stronce bo jakze milo czytac podziekowania za pomoc i oto chodzi w tym calym biznesie ze naszym wspolnym wrogiem nie jest drugi kulkowicz tylko LOTTO z ktorym nalezy walczyc tak jak on z nami walczy.Serdecznie pozdrawiam OPA oraz MARIO OLSZTYN oraz innych sympatykow i wrogow koguta,szczegoly gry za chwile na forum.Wysokich wygranych.
ZApomnialem dodac ze zagram na 3 zakresy numerka,oraz na NP multi.Pozdrawiam
do wpisu 29167. nie ma co tego powtarzać bo to jest oczywiste ediala
I długo na wpis 29170 autorstwa totalnego szmatławego debila skrytego pod nickiem "..." nie trzeba było czekać a zawiera on tyle prawdy ile jest w tym w/w nicku liter...
Kulkowicze troszeczke zaufania do drugiego czlowieka przy zabojstwie policja zawsze pyta o motyw ,a ja nie widze motywu w postepowaniu edi8.Jak on ma sie nie bronic na boga musi i musi wytaczac coraz ciezsze armaty ,bo co ma zrobic,albo dac za wygrana i wtedy wszyscy oglosza zwyciestwo albo bronic sie do skutku.Kulkowicze zastanowcie sie czy warto,zycie takie krotkie tyle nieszczesc wokolo sie dzieje a my klocimy sie jak dzieci w piaskownicy.Nic juz wiecej w tym temacie nie napisze za sliczna pogoda zeby sie tym zajmowac.Pozdrawiam.
Pora przejść do kontrataku na TS, dziś obstawiam:
36,38,40,42,44,56,58,60,62,64
36,38,40,42,44,56,58,60,62,64
he he , na mnie to wrazenia nie robi, kompromituj sie dalej czlowieczku
TOTO rozumie ze to jest 1 zaklad na 10 skreslen jezeli jestem w bledzie prosze o wyprostowanie mojego toku myslenia.
Do wpisu 29149:
Drogi Pasko, skoro jak twierdzisz, codziennie jest losowanych 200 TYSIĘCY DZIESIĄTEK, to "żaden problem którąś trafić". Nie chciałbym być źle zrozumiany, ale kto jak kto, ale Ty na pewno trafiłbyś niejedną gdyby to nie stanowiło problemu i dawno byś zamknął tą budę pod nazwą "multipasko.pl."
Co się zaś tyczy tego jak totalizator patrzy na to,że w różnych częściach Polski padły dwie takie same dziesiątki, to po pierwsze może to być "zwykły przypadek", a po drugie ten sam gracz mógł puścić raz w swojej miejscowości zamieszkania, a drugi np. przy okazji "pobytu w delegacji" Taki "podwójny szczęściarz", już raz przy okazji D.L to się zdarzyło.
Myślę, że każdy człowiek przynajmniej raz w życiu ma swoje "5" minut szczęścia, czego i tobie życzę, przy okazji twojego dość "uszczypliwego" wpisu. Pozdrawiam.
Drogi Pasko, skoro jak twierdzisz, codziennie jest losowanych 200 TYSIĘCY DZIESIĄTEK, to "żaden problem którąś trafić". Nie chciałbym być źle zrozumiany, ale kto jak kto, ale Ty na pewno trafiłbyś niejedną gdyby to nie stanowiło problemu i dawno byś zamknął tą budę pod nazwą "multipasko.pl."
Co się zaś tyczy tego jak totalizator patrzy na to,że w różnych częściach Polski padły dwie takie same dziesiątki, to po pierwsze może to być "zwykły przypadek", a po drugie ten sam gracz mógł puścić raz w swojej miejscowości zamieszkania, a drugi np. przy okazji "pobytu w delegacji" Taki "podwójny szczęściarz", już raz przy okazji D.L to się zdarzyło.
Myślę, że każdy człowiek przynajmniej raz w życiu ma swoje "5" minut szczęścia, czego i tobie życzę, przy okazji twojego dość "uszczypliwego" wpisu. Pozdrawiam.
Testowałem taką oto konstrukcję na dobór typu: z sortowanych wyników ostatniego losowania bierzemy wyniki odejmowania czyli różnice z:
a/ 20-19
b/ 11-10
c/ 2-1
i je sumujemy a uzyskaną wartość traktujemy jako typ ( pojedyńcze zdarzenie czyli singiel bądź też element zakładu kilkuliczbowego ) na następne losowanie.
We wrześniu dało to do dziś 12 trafień w dniach:
8;12;15;16;18;20;22;23;24;25;26;28.
Ponownie zauważam iż wczorajsza metoda od "Zuzia D." polegająca na sumowaniu liczb:1+2+3 wykazuje dobrą sklejalność z tą moją kolejną w/w bo we wrześniu one grane łącznie dały już 6 razy trafienie 2z2 czyli "parek" - identycznie co do wyniku jak i z metodą ( 3-2 ) , która też dała już 6 razy trafienie 2z2.
Z kolei zbudowanie kuponu 3 liczbowego na podstawie doboru typu od "Zuzia D." oraz tych obu moich:
a/ 3-2
b/ ( 20-19 )+ ( 11-10 ) + ( 2-1 )
dawało we wrześniu już trafienia 4 razy 3z3 czyli w FORTUNIE 4x kurs 50 i ciekawi mnie jak ten w/w mix tych 3 metod będzie dalej się zachowywał w kolejnych losowaniach.
Pzdr.
a/ 20-19
b/ 11-10
c/ 2-1
i je sumujemy a uzyskaną wartość traktujemy jako typ ( pojedyńcze zdarzenie czyli singiel bądź też element zakładu kilkuliczbowego ) na następne losowanie.
We wrześniu dało to do dziś 12 trafień w dniach:
8;12;15;16;18;20;22;23;24;25;26;28.
Ponownie zauważam iż wczorajsza metoda od "Zuzia D." polegająca na sumowaniu liczb:1+2+3 wykazuje dobrą sklejalność z tą moją kolejną w/w bo we wrześniu one grane łącznie dały już 6 razy trafienie 2z2 czyli "parek" - identycznie co do wyniku jak i z metodą ( 3-2 ) , która też dała już 6 razy trafienie 2z2.
Z kolei zbudowanie kuponu 3 liczbowego na podstawie doboru typu od "Zuzia D." oraz tych obu moich:
a/ 3-2
b/ ( 20-19 )+ ( 11-10 ) + ( 2-1 )
dawało we wrześniu już trafienia 4 razy 3z3 czyli w FORTUNIE 4x kurs 50 i ciekawi mnie jak ten w/w mix tych 3 metod będzie dalej się zachowywał w kolejnych losowaniach.
Pzdr.
Ok.kogucik niech ci będzie.TOTO na razie nic ciekawego,zobaczymy w ciągu kilku dni co się wydarzy...
czy ktos wie, albo czy pan edi wie jak jest rekord wystopien podrzad parzystego plusa?
Wielce Szanowny Panie Wacławie!
W odpowiedzi na list skierowany do redakcji naszego bardzo poczytnego ( zwłaszcza w Krakowie...) pisma odpowiadamy iż właśnie obecnie mamy tę najdłuższą bo trwajacą już od 11 losowań serię wystąpień parzystego "plusa" ....
Poprzednio najdłuższe miały po 5 wystąpień.
P.s: prosimy Pana o ograniczenie wszelkich kontaktów z naszym starym czytelnikiem znanym jako "kogucik19" vel "kormoran50" z powodów skutkujacych łatwą identyfikacją - na podstawie znanych redakcji próbek pism od wyżej wymienionego....
Pozostajemy w ukłonach!
W odpowiedzi na list skierowany do redakcji naszego bardzo poczytnego ( zwłaszcza w Krakowie...) pisma odpowiadamy iż właśnie obecnie mamy tę najdłuższą bo trwajacą już od 11 losowań serię wystąpień parzystego "plusa" ....
Poprzednio najdłuższe miały po 5 wystąpień.
P.s: prosimy Pana o ograniczenie wszelkich kontaktów z naszym starym czytelnikiem znanym jako "kogucik19" vel "kormoran50" z powodów skutkujacych łatwą identyfikacją - na podstawie znanych redakcji próbek pism od wyżej wymienionego....
Pozostajemy w ukłonach!
EDI8 mozesz mi to wyjasnic bo ja nic nie rozumie z tego co napisane,nie mam kontaktow z zadna redakcja wiec o co chodzi.
Jak ktos smie ograniczac kontakty ze mna ja sie nie ukrywam nie potrzeba probek co to za dziadostwo sie porobilo prosze o wyjasnienie kto zaczyna mieszac i komu kogut przeszkada juz mnie podminowalo,nie wiem co to za kretyn wymyslil
TOTO moze masz racje ale mi adrenalina skoczyla ,tylko ze podszywa sie pod edi8 a nie podejrzewam go o takie pisanie w koncu to madry czlowiek jest i nie posunol by sie do tego.Pozdrawiam,i zycze wygranej.
Szanowny Pasko czy mogl bys ustalic autora wpisu nr.29183 czy to byl edi8 czy ktos sie podszywal pod niego.Moze to ustalenie pozwoli w przyszlosci wykluczyc takie zarzenie.
kogucik19:
Jedna jest mi tylko
w necie znana strona
aby w jednym zdaniu
astronomiczna ilość błędów
bywała w nim popełniana!
Strona ta to forum PASKO
a spec od błędów z Krakowa ( z oddrobiowym nickiem )
zwie się tam "kogucikiem"!
Czasem przyjmuje też
postać ptaka większego
z dębickich opon znanego
- popularnego "kormorana"
Choć i rola Wacława
jest mu ostatnio dobrze
znana - zwłaszcza gdy ma jakieś
( anonimowo ) do innych zapytania...
Generalnie jego znakiem
firmowym jest progresja
Gra tak niezmiennie
i to z niezłym rezultatem
nie bacząc na otoczenie!
Jedna jest mi tylko
w necie znana strona
aby w jednym zdaniu
astronomiczna ilość błędów
bywała w nim popełniana!
Strona ta to forum PASKO
a spec od błędów z Krakowa ( z oddrobiowym nickiem )
zwie się tam "kogucikiem"!
Czasem przyjmuje też
postać ptaka większego
z dębickich opon znanego
- popularnego "kormorana"
Choć i rola Wacława
jest mu ostatnio dobrze
znana - zwłaszcza gdy ma jakieś
( anonimowo ) do innych zapytania...
Generalnie jego znakiem
firmowym jest progresja
Gra tak niezmiennie
i to z niezłym rezultatem
nie bacząc na otoczenie!
No teraz mi sie podoba bo prawda jest taka ze nie ma na stronce lepszego w bledach od kogucika tylko ten Waclaw mnie intryguje ale to moze taka postac jak imie jego 44 .Pozdrawiam
heh, koguciku teraz się będzie na Tobie pastwił, brakuje mu widać kłutni
kogucik19:
Po pierwsze to nikt się teraz ( choć już tak się zdarzyło )pod mój nick nie podszył i to ja jestem prawdziwym autorem wpisu.
Sytuacja to zaiste dziwna gdy publiczność oczekuje od autora tłumaczenia jej jego dzieła ale widzę iż jednak muszę choć powyższą rymowanką myślę iż wielu to objaśniłem.
Otóż mając świeżo w pamięci Twój wpis 28222 z prośbą o podanie Ci tu ilości serii w "plusie" i dziś widząc omalże identyczne pytanie ponadto zawierajace - a to duża sztuka choć Tobie często się udaje! -
aż 3 błędy w nim zawarte nie miałem cienia wątpliwości iż tak jak kiedyś pomyłkowo użyłeś zamiast nicka "kogucik19" innego swego bo "kormoran50" ( też przeze mnie natychmiast bezbłędnie z Tobą zidentyfikowanego właśnie po tych błędach - bo jestem człowiekiem m.in.w języku polskim zawodowo robiącym...) to dziś obecny w podpisie "wacław" ale błędy,styl,składnia oraz nieużywanie polskich znaków NIE POWODOWAŁY WE MNIE INNEGO ODBIORU NIŻ ten iż jest to Twój kolejny nick.
Stąd żartobliwa forma listu do Pana Wacława od redakcji z zaleceniem ograniczenia kontaktów z tym ( kogucik19 i kormoran50 ),który swymi błędami w skali tu niespotykanej i z nikim nieporównywalnej jest dla fachowego oka banalnie łatwo co do stylu itd.jak i samego meritum swego wpisu identyfikowalny....
Pzdr.
Po pierwsze to nikt się teraz ( choć już tak się zdarzyło )pod mój nick nie podszył i to ja jestem prawdziwym autorem wpisu.
Sytuacja to zaiste dziwna gdy publiczność oczekuje od autora tłumaczenia jej jego dzieła ale widzę iż jednak muszę choć powyższą rymowanką myślę iż wielu to objaśniłem.
Otóż mając świeżo w pamięci Twój wpis 28222 z prośbą o podanie Ci tu ilości serii w "plusie" i dziś widząc omalże identyczne pytanie ponadto zawierajace - a to duża sztuka choć Tobie często się udaje! -
aż 3 błędy w nim zawarte nie miałem cienia wątpliwości iż tak jak kiedyś pomyłkowo użyłeś zamiast nicka "kogucik19" innego swego bo "kormoran50" ( też przeze mnie natychmiast bezbłędnie z Tobą zidentyfikowanego właśnie po tych błędach - bo jestem człowiekiem m.in.w języku polskim zawodowo robiącym...) to dziś obecny w podpisie "wacław" ale błędy,styl,składnia oraz nieużywanie polskich znaków NIE POWODOWAŁY WE MNIE INNEGO ODBIORU NIŻ ten iż jest to Twój kolejny nick.
Stąd żartobliwa forma listu do Pana Wacława od redakcji z zaleceniem ograniczenia kontaktów z tym ( kogucik19 i kormoran50 ),który swymi błędami w skali tu niespotykanej i z nikim nieporównywalnej jest dla fachowego oka banalnie łatwo co do stylu itd.jak i samego meritum swego wpisu identyfikowalny....
Pzdr.
romanx:
Współczuję ludziom z Twojego otoczenia bo wykazujesz absolutny brak poczucia humoru - ale to jest związane zawsze z IQ...im ono niższe tym i humoru mniej!
Przyznaję rację co do serii nie 11 a 9 parzystych numerków.
Nie masz zaś racji piszac "kłutni" - zamiast "kłótni" !
Współczuję ludziom z Twojego otoczenia bo wykazujesz absolutny brak poczucia humoru - ale to jest związane zawsze z IQ...im ono niższe tym i humoru mniej!
Przyznaję rację co do serii nie 11 a 9 parzystych numerków.
Nie masz zaś racji piszac "kłutni" - zamiast "kłótni" !
przepraszam za błąd ale nie jestem taki idealny jak Ty, sam rozumiesz, zdarzają mi się jeszcze pewne błedy, ale wzorując się na Tobie coraz bardziej wiem , że w przyszłości z moją ortografią będzie lepiej
koguciku chyba dzisiaj wpadnie ten drugi tuzin w numerku jak myslisz?
romanx: wpierw się dobrze zastanów czy warto się na mnie wzorować!
Bo to szybka ścieżka aby pod jedną postacią i pod jedynym posiadanym tu nickiem i tak dla wielu zostać - jak ja - za jednym zamachem uznanym "edi8"; GROMEM i "alą11" - więc przemyśl jeszcze to wzorowanie...
Bo to szybka ścieżka aby pod jedną postacią i pod jedynym posiadanym tu nickiem i tak dla wielu zostać - jak ja - za jednym zamachem uznanym "edi8"; GROMEM i "alą11" - więc przemyśl jeszcze to wzorowanie...
Witam Cię serdecznie Edi8,znowu zostałem wywołany do tablicy.?Pozdrawiam.
waclaw: szkoda iż uprzednio od razu nie szukał u "kogucika19" odpowiedzi co do serii "plusa" bo on tu jest największy od tego spec a ja jedynie spełniając Twoją prośbę -aby Ci odpowiedzieć na do mnie skierowane pytanie -zrobiłem tak:
a/ wszedłem w zakładkę WYNIKI ( jest po lewej stronie )
b/ przestawiłem się na liczby NIESORTOWANE ( na górze strony nad liczbami )
c/ wiedząc iż "plus" jest od 8.10.2007 na tę datę ustawiłem wyniki z dostępne na dole strony
d/ następnie zacząłem zliczać miesiąc po miesiącu mając tego "plusa" zawsze jako pierwszą liczbę po prawej stronie w odmiennym kolorze - bo "plus" to ostatnia wylosowana liczba.
Teraz znając już powyższy tok postępowania
będziesz mógł z łatwością samodzielnie w kilka minut posprawdzać sobie potrzebne Ci informacje co do statystyki.
P.s:gratuluję wysiłku jaki włożyłeś w bezbłędne napisanie kolejnego wpisu - bo po tym co zrobiłeś co do blędów w pierwszym sądziłem iż jesteś przypadkiem beznadziejnym
a/ wszedłem w zakładkę WYNIKI ( jest po lewej stronie )
b/ przestawiłem się na liczby NIESORTOWANE ( na górze strony nad liczbami )
c/ wiedząc iż "plus" jest od 8.10.2007 na tę datę ustawiłem wyniki z dostępne na dole strony
d/ następnie zacząłem zliczać miesiąc po miesiącu mając tego "plusa" zawsze jako pierwszą liczbę po prawej stronie w odmiennym kolorze - bo "plus" to ostatnia wylosowana liczba.
Teraz znając już powyższy tok postępowania
będziesz mógł z łatwością samodzielnie w kilka minut posprawdzać sobie potrzebne Ci informacje co do statystyki.
P.s:gratuluję wysiłku jaki włożyłeś w bezbłędne napisanie kolejnego wpisu - bo po tym co zrobiłeś co do blędów w pierwszym sądziłem iż jesteś przypadkiem beznadziejnym