Wpisy 2 906 411 – 2 906 510
22 czerwca 2017 14:15 → 22 czerwca 2017 19:18, 100 wpisów
Oj nie podpuszczam, żeby później nie było na mnie.. Może warto
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 190 000 zł
Dobrze ze bonus rosnie jakas motywacja aby poslac pewniaki na wieczor
Witam miałem puścić 3 multi multi 11 23 65 a nie puściłem a zagrałem w keno na 10 liczb 3/10
Wracalem autobusem z miasta atam 2laski młode gadaly o biologi apotem zeszlo im na sex ibyly ciekawe czy Magda jeszcze dziewica hehe
Apropi wygranych 4-10 w realu co za dziadostwo nieda siw wygrać nic
Czytam wpisy i nie dowierzam,,jacy zakłamani są ludzie,podobni do emeryta,jak można popierać złodziei,łapówkarzy i oszustów.Co do Włochów i ich mafijnych kombinacji z imigrantami muzułmańskimi,to jest wręcz nie do przyjęcia,aby Polska miała przyjmować imigrantów:nie wiadomego pochodzenia z kilkoma fałszywymi paszportami.Włosi,Grecy ,Niemcy ściągają imigrantów
licząc,że lenie i cwaniacy będą na te państwa robić,to się pomylili i muszą ponieś konsekwencje swego zachowania.
licząc,że lenie i cwaniacy będą na te państwa robić,to się pomylili i muszą ponieś konsekwencje swego zachowania.
ponoć lubią blondynki i lubią wysadzać lub jakoś tak , może nie wszyscy
tak ciapate mają bardzo wybuchowy charakter
pora na obiadek i jeszcze potem trochę robótki
pora na obiadek i jeszcze potem trochę robótki
Witam
Jak gry liczbowe
U mnie cienko zagram z raz na tydzień i tak ch**** z tego wychodzi
4/10 i 5/10 Jaj nie urywa.Przerwa do sobotyZagram 9x 10 multi swoj system
emeryt....siemka tak!! pracuje
rzadko tu bywam bo czasu za bardzo nie mam
Cecha Zakres trafilem.Potem lipa.4 prowadzace do du.15,45,55,65 mialem
2 906 440. Brjan 2017-06-22 (15:09)
Czytam wpisy i nie dowierzam,,jacy zakłamani są ludzie,podobni do emeryta,jak można popierać złodziei,łapówkarzy i oszustów...
dokładnie.
http://prostozmostu.pl/cba-zatrzymalo-wszystkich-czlonkow-zarzadu-wsrod-nich-dzialacze-po,8013.html
19-letnie systentki,nielimitowne służbowe złote karty kredytowe, super auta ,gwarancje że włos z głowy... A Zakłady coraz gorsze wyniki ..
Książęta Zachodniopomorscy.O tym wiedział cały kumaty Szczecin. Byli nie do ruszenia. Tak się wydawało... ale lipa wredne PISiory przyszły i sknociły taką fajną zabawę.
Czytam wpisy i nie dowierzam,,jacy zakłamani są ludzie,podobni do emeryta,jak można popierać złodziei,łapówkarzy i oszustów...
dokładnie.
http://prostozmostu.pl/cba-zatrzymalo-wszystkich-czlonkow-zarzadu-wsrod-nich-dzialacze-po,8013.html
19-letnie systentki,nielimitowne służbowe złote karty kredytowe, super auta ,gwarancje że włos z głowy... A Zakłady coraz gorsze wyniki ..
Książęta Zachodniopomorscy.O tym wiedział cały kumaty Szczecin. Byli nie do ruszenia. Tak się wydawało... ale lipa wredne PISiory przyszły i sknociły taką fajną zabawę.
Prawie co dzień pracuje nawet niema czasu na nic
2 906 455. Monet 2017-06-22 (15:52) Gród Gryfa >>> Hungry wins
Emeryt, broni , bo wiadomo - kto zacz.
Wracam w mapki
Emeryt, broni , bo wiadomo - kto zacz.
Wracam w mapki
witam...
megamocny...
...6,66,77...
miałeś do wyboru...
weszły dwie...
...podawałam
megamocny...
...6,66,77...
miałeś do wyboru...
weszły dwie...
...podawałam
nie ma tu nic nowego
tylko stare wyżeracze i się cieszą nie wiem z czego
tylko stare wyżeracze i się cieszą nie wiem z czego
łypiesz gałami na prawo i lewo , a jak chcesz coś nowego to do biedronki rzucili lody w promocji możesz zrobić zapas na zimę bo podobno śniegu nie będzie
moje na tak ,01,02,04,06,18,24,28,31,34,35,38,40,41,42,43,48,49,57,66,67,69,71,74,76,78,79
znam temat frankowiczow dobrze chociaż sam mam kredyt w zł , głupota ludzka to jedno ale pazerność banków to temat morze.
może pasą nas ludzi jakimiś narkotykami żeby ludzie byli tępe i ciemne , to plus dla nich
Dzis mecz Polska-AngliaZbigniew ....szacunTroche miniakow dzis wyslales....
Będę grał inaczej niż dotychczas.
Będę grał raz lub dwa razy w miesiącu za grubsza kasę. A nie po trochu dluzej
Będę grał raz lub dwa razy w miesiącu za grubsza kasę. A nie po trochu dluzej
Albo wygrać grubo albo nic.
Co to za wygrane 2 4 6 18 50 czy 100 zł.?
Co to za wygrane 2 4 6 18 50 czy 100 zł.?
Mam w pracy kolegę który gra tylko raz w tygodniu w MM 1 zakład *10
Niby w mini jest mało liczb ale wydaje mi się że też jest trudno..