Wpisy 2 906 149 – 2 906 248
21 czerwca 2017 21:58 → 21 czerwca 2017 23:13, 100 wpisów
bryndzy CDN 3/7, 4/10 i 2 pustostany 16,46,79,80 się spisało reszta
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Ja dzisiaj nie grałem,od godz.4,30 po lekarzach jeżdżę,dopiero wróciłem
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
huaweia , mogę się pochwalić że dziś nic nie wygrałem w mini lotto ale jutro uzyskam znacznie lepszy wynik , minimum sześć trafień w lotto .
Majc
Faktycznie jest trudne ale już kilka razy czwórka była a teraz trójka ciężko wchodzi
Faktycznie jest trudne ale już kilka razy czwórka była a teraz trójka ciężko wchodzi
cos ty elegancko weszly cyfry w MM 2,7,13 ....zobacz co typowalem co prawda 5/10 ale....
Kędzor
Racja-nie ma co ich stresować
W realu czeka grube rozczarowanie
Racja-nie ma co ich stresować
W realu czeka grube rozczarowanie
majc to trzeba było skończyć na 3 pierwszych to były by jakieś dzieńgi a tak nagroda pocieszenia
no trudno sie mowi ja zawsze na 10 wszystko gram niebawie sie w drobiazgi na waciki to ja mam
Ucapiłem dziś pewniaka>[41],no i co z tego?
Skończyło się na 3/5 i 4/10
Skończyło się na 3/5 i 4/10
Myvictor nie wiem czy tu tacy sa , Forsami ostatnio rzadko zagląda na zieloną
gram od niedzieli 11 czerwca i tylko 3 trójki dziś 41 zł oj kaska ucieka a głównej wygranej nie ma 50 zakłądów
Witam wszystkich jakie macie sposoby typowania bo ja typuje na przedziały jak np dzisiaj na 21 40 wylosowane 2 7 13 16 to typuje przykładowo liczby jakie nie padły np 1 6 9 15 a wy jak gracie w multi multi
chciałbym jak wielu innych zobaczymy cierpliwość najważniejsza
w mini lotto 42 kule tylko większa szansa jest 3 trafienia w lotto
trzeba ogranoć co kupić jakiego Pecetka kupić poluje na coś fajnegow rozsądnej cenie
kamyk ja jadę na mapkach w MM , czyli nowości , powtórki i oboki + parę lat typowania , systemy się sprawdzają jak potrafisz wytypować potencjalne pewniaki
a dalibyście mi kaskę na domek a nie potrzebnie gram zrzucicie się dla mnie później ja dla was i tak pokolei coś będziemy miec