Wpisy 290 608 – 290 707
5 maja 2011 22:53 → 5 maja 2011 23:59, 100 wpisów
A mnie nikt nie ucałował nigdy na dobranoc... 
jocia nie. Ja leczę się u siebie w mieście. Tam pojechałem z polecenia...

jocia nie. Ja leczę się u siebie w mieście. Tam pojechałem z polecenia...
sexualna nebezpeczna liczba 4
Teraz patrzę w statystyki i pomyśleć że chciałem typować 7 i 8. Byłoby więcej... 

lestek, doświadczenie to wspaniała rzecz. Pozwoli ci dostrzec błąd, kiedy go ponownie popełnisz.
Okazje zawsze wydają się większe kiedy odchodzą, niż kiedy przychodzą.
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
ja tu zauważyłem że liczby w MM padają na zasadzie wahadła, według moich obserwacji jutro powinno być wylosowanych około 5-ciu liczb w zakresie od 1-10, ogólnie niskie liczby, albo za dużo już
wychłeptałem
wychłeptałemza wygrane

Kumulacja Lotto: 8 000 000 złotych
lestek, 

lemoniadowy_joe: strasznie mało. Liczyłem bardziej że zgarnę jutro ze 40zł z trójki w mini.
Lemoniadowy.. nie dawaj piwa Lesteczkowi..bo ma trafnie wytypowac liczby 

Tak jocia, zgodnie z umową po większej wygranej podam liczby na czacie
Ale piwko to ja już kończę. Zawsze lepiej typuję wypiwszy.
Ale piwko to ja już kończę. Zawsze lepiej typuję wypiwszy.spook a czemu mnie o mnie akurat chcesz śnić?
No dobranoc śpij słodko
No dobranoc śpij słodko

Lestek te liczby co typowałeś na 22:15 zatypuj jeszcze raz na 14stą
lestek, powinny być niskie liczby w MM o 14 -tej? 

andromeda, to nie jest dobry pomysł. Nigdy nie gram tym samym zestawem. Każda chwila jest unikalna tak jak każde losowanie. Układ się zmienia.
andromeda
Bo zwróciłaś na mnie uwagę, dostrzegłaś mnie i chyba lubisz...
No nic, trudno; popłaczę sobie trochę i mi przejdzie
Bo zwróciłaś na mnie uwagę, dostrzegłaś mnie i chyba lubisz...
No nic, trudno; popłaczę sobie trochę i mi przejdzie

aa mi zawsze wchodzi do tyłu dziś tak miałam ze pusciłam te co mi nie weszły wczoraj i bah 7/10
Bonus Multi Multi: 780 000 złotych
lestek, coś mi mówi: 42
może dlatego że niedawno wychaczyłem plusa 42
może dlatego że niedawno wychaczyłem plusa 42
jocia , przypadek czy tak ma być ta 42?
lestek, rozumiem 42 od tyłu to 24
Po prostu, 42 jutro mi nie leży. Jak widzisz http://tnij.org/lo52 bez trudu ucelowałem 42 do zestawu z którego wypłacono mi 48zł ale jutro nieee...
42 niee ale 42,47 to miodzio
lestek, z pewnymi liczbami jest jak z jogurtem mają krótki termin ważności więc trzeba je wykorzystywać, ja postawię i coś dorzucę
Zaraz trzeba iść spać, pobudka o 6:30! Brrr jak ja nie lubię wcześniej wstawać. Dziś pospałem do 11...
jocia, specjalistą nie jestem ale 51 też mi leży, może dlatego że leżajsk

Lemoniadowy >> ładnie wyglada..czy Ty tez typujesz przy pomocy programu ( ów)
jocia, powiem szczerze jestem po realnych 4 browarach więc typuję pod wpływem chmilelu
typowanie pod wpływem chmielu to najlepsza metoda jak się okazuje. Człowiek odrzuca wówczas logikę, typuje dziwne układy które wypadają....

Dobra, ja już definitywnie żegnam się z Wami. Dobrej nocy i snów o 

nie wiem co powiecie ale takie oto liczbencje postanowiłem zapuścić na dwa jutrzejsze losowania oczywiście chcąc zagarnąć tzw. bonus, nie to że chciwa bestia ze mnie ale jak się dobrze wytypuje to się należy: 1,3,4,24,28,29,42,47,51,79
jakby wyszło to pamiętajcie 4-5 browarów i liczby jak napalone panienki same wskakują
Trochę statystyki dot. Lotto na dobranoc 
dzisiaj 2011.05.05, 5000 losowanie Duży Lotek/Lotto i 5 000 000 do wygrania ... trochę tych piątek dzisiaj było

dzisiaj 2011.05.05, 5000 losowanie Duży Lotek/Lotto i 5 000 000 do wygrania ... trochę tych piątek dzisiaj było

myślę że jak bym teraz miał kolekturę pod nosem to bym poszedł stawka 10 z plusem 

ja tam nie chcę napalonych panienek..a za browarkiem nie przepadam.. ja chcę cos trfic porządnego 

jocia, Ktoś, kto mysli logicznie stanowi ładny kontrast dla reszty świata.

jesteś bardzo miły