Wpisy 2 905 180 – 2 905 279
19 czerwca 2017 23:26 → 20 czerwca 2017 05:12, 100 wpisów
Megamocny możemy się ścigać....może ja się w końcu wezmę w garść bo co ja robię w typowaniach....aż mi samej siebie żal
Lorey cześć
Lorey cześć
slawek10 Ty poważny jesteś,zachowujesz się niestosownie ,do sytuacji
Lorey obyś tam coś wypatrzyła korzystnego....ja ostatnio nie umiem....
Hurrem Posiedzę trochę w noc,zobaczę jakimi liczbami,będą losować do południa ,o 13ej masz liczby
do grania w Keno,graj nimi do 13,35
do grania w Keno,graj nimi do 13,35
Laurcia....Teraz mam jakby lepiej...oby nie zapeszyc,kazdy ma swoj czas...mnie padł komp dla odmiany....
ehhh i musze "pozyczac"rodzinnie...
i Twoj czas bedzie
ehhh i musze "pozyczac"rodzinnie...
i Twoj czas bedzie
Laurcia
maj mialam bardzo zly....mimo wczesniejch ok...teraz licze ze czerwiec ....
maj mialam bardzo zly....mimo wczesniejch ok...teraz licze ze czerwiec ....
Lorey mój komp też mi się ostatnio....skończył coś strasznego...jak bez ręki i teraz mi został tablet ale to nie to samo klikanie
Lorey musi być dobrze....i na Twoje urodziny też pewnie coś trafisz w lipcu
No wlasnie,jak bez reki a ja z tel tez slabo....na razie kasy brak na nowy ,chyba ze wygram
Grajcie, grajcie....wygrywajcieJutro mecze multi.A wczoraj gosc przy mnie wyslal 50 mini z maszyny.Jutro zapytam jak mu poszlo
Laurciu dzieki za pozytywne mysli... wzajemnie zycze Ci powodznia w cyferkach
i pieknej wygranej
i pieknej wygranej
Lorey ja już oglądałam w sklepie jakieś laptopy...takie nowiusieńkie...ale kupię innym razem...
To nie nowicjusz.Ostatnim razem trafil 2 troje.Ale kiepsko placili...narzekal
Tab jak 3 gr tez spokoDo przegladania nada sie.Mam 10 cali ale 15 bylby w sam raz.Tylko rozdzielczosc musi najmniej byc 1280x800
I za zbieranie punktów z typowań muszę się zabrać...bo gdybym jeszcze miała przegrać z megamocnym....nie nie...to już za wiele...
Lorey.... a jakie wakacyjne plany? U mnie jeszcze żadnych...jakoś w tym roku wszystko na ostatnią chwilę będzie chyba planowane
To nowy dzien mamy,,,,ja sie podlaczam pod nocna muze i zycze powodzenia jutro...tzn dzis
HurremPrzetańczyć z Tobą chcę,całą noc i nie opuszczę Cię na krok
Lorey...tak myślałam my pewnie tak samo
Uciekam
Dobrej nocy lorey
Dobranoc Wszystkim
Uciekam
Dobrej nocy lorey
Dobranoc Wszystkim
ehh uzaleznone od wolnego czasu... ale morze musi byc,psinka bylaby nie pocieszona ...no i corka tez...