Wpisy 2 903 488 – 2 903 587
17 czerwca 2017 15:05 → 17 czerwca 2017 18:43, 100 wpisów
Angierski tak więc nic tylko mnozyc forse no ale trzeba dac wkład który sie potem zwróci więc warto ja otym wiem tylko brak na gre mnie blokuje tosamo mówi mój kolo prawie emeryt a gra dla zabawy
Forsami no trzeba miec troche kasy na gre przeznaczona na "straty", im wiecej puszczasz tym wiecej wygrywasz, jak nei masz kasy to musisz zapracowac
ale powiem Ci ze najlepiej miec liczby pewne i wtedy mozna puscic za mala kwote raz na jakis czas
Angier zapisałem te twoje trójki na kartce w robocie sprawdze tak z cie kawosci ktos tu kiedys podawał liczby na 9 i po kilku losowaniach zauwazylem że bylo 6 z 9 ale czy sie to oplaca tyle wałkować ten sam zaklad próbować trzeba
Forsami ok, byc moze wejda dzisiaj lub za kilka losowan, no wlasnie bardzo warto niektore kombinacje walkowac (wlasnie na tym polega moj system ze wybiera najlepsze)
2 903 470. emeryt 2017-06-17 (14:41)
dobra zmiana
lekarz ortopeda z Poznania przyjmujący w szpitalu w Lesznie kilka lat temu wyznaczył datę 2018 r znajomemu na ZABIEG, ponieważ znajomy ma dużo jeszcze do emerytury i aby dalej mógł pracować i dotrwać do emerytury a nie być rencistą skorzystał z PROPOZYCJI tego lekarza, który ma prywatną klinikę w Poznaniu na Ratajach i w zeszłym roku w kwietniu już przeszedł zabieg w biodrze - kosztowało go bagatela u tego lekarza, który kieruje pacjentow do swojej kliniki - 20 000 zł. To jest fakt autentyczny, nie żadna bajka w rodzaju pisiorów. Klaszczący pisiorom za dobrą zmianę usłyszeli o cofnięciu wieku emerytalnego - i to jest puste hasło, bo nie wiedzą skutków, że te emerytury będą o 30 % mniejsze - tak się dali otumanić wyborcy tej partii rządzącej. a w TVP głoszą jeszcze puste hasła, że przedtem ludzie mieli obowiązek pracować, a teraz ZA NICH MAJĄ PRAWO do emerytury wcześniej, ale co się z tym wiążę nie podają czyli jak wyżej 30 % mniej jeżeli jeszcze dotrwają do emerytury
dobra zmiana, bagatela 20 000 zł super zmiana
dobra zmiana
lekarz ortopeda z Poznania przyjmujący w szpitalu w Lesznie kilka lat temu wyznaczył datę 2018 r znajomemu na ZABIEG, ponieważ znajomy ma dużo jeszcze do emerytury i aby dalej mógł pracować i dotrwać do emerytury a nie być rencistą skorzystał z PROPOZYCJI tego lekarza, który ma prywatną klinikę w Poznaniu na Ratajach i w zeszłym roku w kwietniu już przeszedł zabieg w biodrze - kosztowało go bagatela u tego lekarza, który kieruje pacjentow do swojej kliniki - 20 000 zł. To jest fakt autentyczny, nie żadna bajka w rodzaju pisiorów. Klaszczący pisiorom za dobrą zmianę usłyszeli o cofnięciu wieku emerytalnego - i to jest puste hasło, bo nie wiedzą skutków, że te emerytury będą o 30 % mniejsze - tak się dali otumanić wyborcy tej partii rządzącej. a w TVP głoszą jeszcze puste hasła, że przedtem ludzie mieli obowiązek pracować, a teraz ZA NICH MAJĄ PRAWO do emerytury wcześniej, ale co się z tym wiążę nie podają czyli jak wyżej 30 % mniej jeżeli jeszcze dotrwają do emerytury
dobra zmiana, bagatela 20 000 zł super zmiana
Huaweiapisałem dawniej wszystkie losowania gier od roku 2002 jakie tylko były to nic nie daje wszystko mamy tu taj na Multipasko i doniedawna lossowania ekstra pensji ale tez przestalem
Powodzenia na losowanie na wieczór ide spac jeszcze jedna nocka i moje LOTTO Z PLUSEM
znowu qurwa nic na 14-00jak ja nie cierpie smerfów tees
Ja za to 3 dni temu trafiłem dwie trójki w mini lotto naraz, a wczoraj jedną trójkę w mini ale za każdą płacą mniej niż 20 zł
http://www.gdansk.pl/wiadomosci/Ostatnie-odliczanie-przed-otwarciem-Kladki-nad-Motlawa-Zobacz-najnowszy-film-z-drona,a,80903
gram 1 duzy z plusem 2x mini 1x10/10 1x6/6 1x8/8 z chybika ale ostatnio lipa
8 liczb z 20 wytypowałam z podanych wcześniej, chyba trzeba tak częściej zawężać i ...do 10 hahha
krasnalek
Wczoraj podalem tu 10liczb i 5liczb swych nietrafionych dziś padlo by 6-7 z plusem
Nieźle jaja
To może wieczorem padnie 9,26,27,40,60,18,32,7
no ja wytypowałam 8 wygranych ale realnie wysyłałam zeby trafić pięć i trafiłam jedną
myślę,że nie padnie 19
29,46,48,12,30,31,72,79,35,62
oczywiście główną wygraną proszę się podzielić hahahhaha
moooże i tak
krasnalek buu, a to pech- ech
19, 25, 75, 37
25, 01, 19, 60
12, 78, 52, 01
10, 35, 22, 64
10, 37, 60, 64
25, 01, 19, 60
12, 78, 52, 01
10, 35, 22, 64
10, 37, 60, 64
Hej zaq oby żadnej z tych liczb nie wylosowali w mini, bo nie mam ich na kuponach
mialby 25 puszek monster energy pol litrowych
ale ja nie chce pic ja kche wygrac
ale ja nie chce pic ja kche wygrac