Wpisy 2 902 918 – 2 903 017
16 czerwca 2017 16:26 → 16 czerwca 2017 20:44, 100 wpisów
Rrrrooobertttt dzięki mam coś swojego , ale częściowo sie pokrywają
lewy a może jednak , wiesz część ci zazdrości część się cieszy że oskubałeś TS zawsze to jakiś ruch na zielonej
Łoł wracam po godzinie a tu cisza , u mnie ładna pompa , nie muszę podlewać ogródka
na wszelki wypadek zrobiłem już zdjęcia obstawionych kuponów, jakbym dzisiaj trafił, chociaż te 7/10 bez napinki i bajkopisarstwa wstawię skany
pewniak na dziś ....... jeszcze nie wiem ale jestem na tropie
U mnie też niedawno lało jak z cebra, pewniak 14
Uciekam, miłego popołudnia
Kędzior ja na to liczę, że to mogą być pewniaki, ale nie wiadomo co na to TS
Do kantowanka
ręka mnie swędzi , ....nie wiem na forsę czy żeby komuś przy..........
okaże się wieczorkiem
okaże się wieczorkiem
na razie nie i chyba jeszcze nie padało nie było mnie w białym
lecimy multi multi ; 8,17,29,30,35,36,40,42
i mini lotto ; 1,14,25,27,29
i mini lotto ; 1,14,25,27,29
Snip 36,40,42 było nie dawno może teraz się przesunąć , ale piłka w grze
krasnalek poszła burza w Twoją stronę z Mazowsza , też niedługo podleje
już wiem czemu ręka mnie swędziała - nie na kasę tylko reumatyzm na burzę
zakonczyłem kariere na ten miesiąc zagrałem Lotto z Plusem na pięć losowań I pomulti ptokach pieniądze się nie kocą na granie a szkoda
czy ja odpoczne co weekend impra firmowa imprezka koncerty fan factory miedzy innymi jutro dni polkowic poladczone z urodzinami swiadkowej za tydz dni legnicy w pt badziew disco polo w so polo ale i big cyc w nd pectus i video co weekend cos cudownego
dobra ide sobie zrobic krwawa merry co pogoda pada co chwila spac sie chce
puscilem sobie dzis od swieta keno na 2 losowania 7 i jedynie zwrot z 1 losowania 4/7
tak mało
liczylem na 7/7 w 1 z zakladow coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
KedziorJak cie reka swedzi to chodz ze mna.Wkur...mnie gosc i pajacuje bo ma kase po wujuJak pocwicze troche nie recze za siebie
Roooooobert jest asZtych 10 co podal kolo poludnia weszlo 6 i 2 dodatkowe z chyba 4
A ,dla pan w mini .Moga byc w spodenkach dzinsowychDzis nie obstawiam.Zszedlem na psy
zrobilem nowa opcje w programie: wlasne zestawy i typowanie wlasnych zestawow
ta 4 rka mnie zastanawia zamiast 20, a zestawy mialy wystapienia po 2 x
Gryks76,dobre masz te wygrane 6/9 z 30....jak 30 było tylko 5.... jak ty tak wygrywasz to ho ho..
dobra zmiana
Choć Ministerstwo Edukacji Narodowej zapewniało, że "żaden nauczyciel nie straci pracy w związku z reformą" wypowiedzenia dostało już blisko 9 tysięcy osób
https://wiadomosci.wp.pl/dramatyczna-sytuacja-nauczycieli-prawie-9-tysiecy-osob-stracilo-juz-prace-6134305259030145a
Choć Ministerstwo Edukacji Narodowej zapewniało, że "żaden nauczyciel nie straci pracy w związku z reformą" wypowiedzenia dostało już blisko 9 tysięcy osób
https://wiadomosci.wp.pl/dramatyczna-sytuacja-nauczycieli-prawie-9-tysiecy-osob-stracilo-juz-prace-6134305259030145a
ktorzy wiedzieli ze cos potrafie, to chcieli udowodnic ze oni sa lepsi
2 902 985. max73 2017-06-16 (19:58)
Gryks76,dobre masz te wygrane 6/9 z 30....jak 30 było tylko 5.... jak ty tak wygrywasz to ho ho..
no i co z tego troche mnie ponioslo ucieszylem sie ze tyle 30 tek bylo az 5 wyczulem je i tyle a ze wpadla w tym zakladziku liczba 41 to wyszlo 6/9 oj tam oj tam wielkie ho halo
no i co z tego troche mnie ponioslo ucieszylem sie ze tyle 30 tek bylo az 5 wyczulem je i tyle a ze wpadla w tym zakladziku liczba 41 to wyszlo 6/9 oj tam oj tam wielkie ho halo
nie gram gryks76 i nie wygrywam tak jak Ty ...no cóż,nie kazdy może
Emerycik..
A to czerwony kocuciku ci się podoba?
Taka zmoiana w szkołach?
Wiceprzewodniczący PE (z SLD) wpadł na pewien pomysł.
Brzmi jak marny żart? Bogusław Liberadzki (SLD) postuluje wprowadzenie do szkół... języka arabskiego.
Według Liberadzkiego, trzeba załagodzić problem integracji ludności z krajów Bliskiego Wschodu. Dlatego polityk lewicy dlatego zaproponował, aby wprowadzić do szkół... język arabski.
A to czerwony kocuciku ci się podoba?
Taka zmoiana w szkołach?
Wiceprzewodniczący PE (z SLD) wpadł na pewien pomysł.
Brzmi jak marny żart? Bogusław Liberadzki (SLD) postuluje wprowadzenie do szkół... języka arabskiego.
Według Liberadzkiego, trzeba załagodzić problem integracji ludności z krajów Bliskiego Wschodu. Dlatego polityk lewicy dlatego zaproponował, aby wprowadzić do szkół... język arabski.
on chyba nacpal sie tego narkotyku ala zombi zabardzo uderzal o sciane glowa integracja ludnosci oni i integracja nie no moze choc w to smiem watpic oni nie potrafia nic uszanowac co nie jest zwiazane z ich kultura z ich religia
zreszta wyznawcy religi islamsmiej to jedno a drugie ukraincy pracuje w firmie niemieckiej ktora na obecna chwile zatrudnia paru ukraincow bialorusinow rosjan ost na pikniku firmowym malo co nie bylo zadmy u mnie na zakladzie a jest ich 5 w kazdym co innego sie robi pracuje 1 wporzadku nawet facet
Oni się nie integrują.. Oni podporządkowują sobie.swojej religii,swoim obyczajom. Gdziekolwiek się nie osiedlają tam uważają że to już ich teren. To żadna ewmigracja. To hidżra- wojna przez zasiedlenie terenu wroga..