Wpisy 2 900 896 – 2 900 995
12 czerwca 2017 19:00 → 12 czerwca 2017 20:54, 100 wpisów
Ja chyba pojde.....Na przeszczepyTak sobie mysle,skoro totek losuje roznie w mini moze slac kilka zakladow na 5 losowan z gory?Do multi mam pewniak 30.Ale nie brac pod uwage lepiej
nie bez koperty tyle powiedział za pogrzeb i miejsce na cmentarzu
bo jak wracałam to zapomniałam zajść i zdać a teraz nie chce mi sie wychodzić bo i tak ostatnio nic nie trafiam
Czekam na pewną piątke w Multi Multi od kilkunastu losowań ichyba się nie doczekam coś się pochowały
z tym że w domku się kapłem że 8.75 jest a powinno być 10 zł i na drugim też 10 zł powinno być
bo tak jest na pozostałych coś się rypło jest 52 nie wiem skad ale to chyba nie ma znaczenia
Pasko
czy możesz zwiększyć jednorazowo ilość typowań
chodzi mi o to by nie typować mini codziennie tylko na 3-5 losowań od razu
jeszcze dl i ep
czy możesz zwiększyć jednorazowo ilość typowań
chodzi mi o to by nie typować mini codziennie tylko na 3-5 losowań od razu
jeszcze dl i ep
chciałam zapytać,czy nie mozna wrócić do poprzedniej wersji na stronie wygranych multi ???bardzo mnie drażnie ,ze ciagle muszę przewijać stronkę w dół abyv zobaczyć wyniki a raczej ilości wygranych w tabelce a wolałabym aby tabela wygranych była poniżej tabeli z ilością wygranych ..o tak to miało być
przepraszam za pisownię ale piszę na laptopie a on mnie strasznie wkurza
a wyliczyłem co do grosza dużo zakładów i pomyłka chyba mało znacząca
Zaskakujesz mnie kolego ty może masz inny nick może ty Zbigniew g
Ja też dograłem jeszcze dzisiaj Lotto z Plusem aktualne trzy zakłady jeden z maszyny wyjątkowo drugi od Pasko a trzeci mój
ale te 50 zakładów miałem już wczoraj i patrzyłem w niedzielke z wszystkich miał bym tylko trójkę
może dziś będzie lepiej bo ta trójka była tylko a liczby nie puszczone te 50 zakąłdów
dałem radę w sobotkę chociaż było nie wesoło a dziś po same drzwi było jeszcze gorzej
wróciłem z kołchozu i się zastanawiałem czy puszczać doszłem do wniosku że nie ale po 17 jednak puściłem