Wpisy 290 037 – 290 138
5 maja 2011 18:22 → 5 maja 2011 20:57, 100 wpisów
Ja tam jestem w tym tygodniu na sporym plusie więc jestem zadowolony 

Witam ponownie.
Test przegladarki Mini Opera 6.
Test przegladarki Mini Opera 6.

Może ktoś sprawdzić czy to się otwiera?
http://www.expekt.com
Plissss.....
http://www.expekt.com
Plissss.....
A jak to jest jakiś wirus??
Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest jeszcze ta promocja za trafienie 6-stki w Lotto?. Z góry dziękuje
madzia gowno cie to obchodzisluchaj monika z moja moze sz piusac ale ***a mac najpierw trafisz do branic gdzie kuewa mac twoje miejsce suko
to się nazywa mieć pecha
w drodze z kolektury
zgubiłam 100zł
prawdopodobnie poszło z papierami do kosza
nie zdążyłam włożyć kasy z bankomatu do portfela
pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło

w drodze z kolekturyzgubiłam 100zł
prawdopodobnie poszło z papierami do kosza
nie zdążyłam włożyć kasy z bankomatu do portfela
pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło

i jeszcze się szarpnęłam i wysłałam 4xmini system 6
i 2x10mm z +
tak to jest jak człowiek nie myśli
i 2x10mm z +
tak to jest jak człowiek nie myśli

wesoly >>> wiesz nie odniosę się do tego co do mnie napisałeś ....
bella34 >>> nic się nie martw,może te 100 zł znajdzie ktoś bardziej potrzebujący jak Ty ( o ile może być to pociechą )
bella34 >>> nic się nie martw,może te 100 zł znajdzie ktoś bardziej potrzebujący jak Ty ( o ile może być to pociechą )
Dorotka...
..wieczorową porą
bella...wspieramy Cie..

..wieczorową porą
bella...wspieramy Cie..

wiem madzia
a ja ja wygralem 3200zł na czysto tydzien temu i korwa mac jestem najlepszy--tylko ze wzgledu aNDROMENDY CZY TEZ CZRODZIEJKI NIE CHWALILEM SIE A OPXZSKO

a ja ja wygralem 3200zł na czysto tydzien temu i korwa mac jestem najlepszy--tylko ze wzgledu aNDROMENDY CZY TEZ CZRODZIEJKI NIE CHWALILEM SIE A OPXZSKO

m.dorotko
mam nadzieję
madzia
o tym samym pomyślałam
kiedys znalazłam 2setki ktoś też zgubił
szczęściara
dziękuję
wszystkim życzę dzisiaj kasiorki i zadowolenia po losowaniu

mam nadzieję
madzia
o tym samym pomyślałam
kiedys znalazłam 2setki ktoś też zgubiłszczęściara
dziękuję
wszystkim życzę dzisiaj kasiorki i zadowolenia po losowaniu

jociu...

Tak sobie czytam forum że niby jakieś parki pewniaczki a między wierszami jakieś historie miłosne...dobre dobre forum się rozkręca
Czy wszyscy gracze mają dziś dobre, bojowe nastroje?!? Zgarniamy pulę nagród?
Ja tradycyjnie życzę wszystkim powodzenia a zwłaszcza życzę je sobie 

hefajstos.....co z pieprzem? Dzisiaj wszyscy pijani czy o co chodzi?Moę ja za trzeźwa jestem.

Sądząc po okrutnych wpisach konto "Wesoły ma 2 właścicieli i chyb stąd ten dym ale co tam

Witam serdecznie czytam i nie mogę
Pasko wez zareaguj bo to już pojęcie przechodzi co ten wesoły wyrabia
jestem jedynym nikiem nie jestem żadną czarodziejką ani laleczką nie wiem o co w tym wszystkim chodzi pojęcia nie mam
wesoły mnie uwiódł a gdy sie jego panna dowiedziła wymyslił jakąś historie--nie z tej ziemi
Uciekł i nasłał na mnie swoją dziewczyne a teraz ma pretensje ze jaj jej prawde powiedziłam
Pawełku jak byś nie dał mogi i byłe fer wobec mnie to bym Cie kryła i Sandra by sie nieczego nie dowiedziała ale ze postąpiłeś jak cieniasz--wmawiając jej jakieś bzdury to masz coś chciał!!
Pasko proszę o intererncje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo złgosze to na policje
wesoły raz włamał mi sie na konto andromedy i pisał za mnie
jesli nie zareagujesz dzwonie na policje!
Pasko wez zareaguj bo to już pojęcie przechodzi co ten wesoły wyrabia
jestem jedynym nikiem nie jestem żadną czarodziejką ani laleczką nie wiem o co w tym wszystkim chodzi pojęcia nie mam
wesoły mnie uwiódł a gdy sie jego panna dowiedziła wymyslił jakąś historie--nie z tej ziemi
Uciekł i nasłał na mnie swoją dziewczyne a teraz ma pretensje ze jaj jej prawde powiedziłam
Pawełku jak byś nie dał mogi i byłe fer wobec mnie to bym Cie kryła i Sandra by sie nieczego nie dowiedziała ale ze postąpiłeś jak cieniasz--wmawiając jej jakieś bzdury to masz coś chciał!!
Pasko proszę o intererncje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo złgosze to na policje
wesoły raz włamał mi sie na konto andromedy i pisał za mnie
jesli nie zareagujesz dzwonie na policje!
Lestek dzięki z info.Sprawdziłem i mamy zbliżone założenia.Nie ma więc co dzisiaj zmieniać.Do losowania.

Pawełku nie masz jaj jesteś do niczego w łózku i w zyciu!!!
Tchórz który schował sie za spódnića załuje ze z Tobą poszłąm do łózka załuje tego bardzo mocno
Jestem z Wrocłwia--nie wiem co za bajeczki opowiadasz swojej ale mam Cie gdzies--Te Twoje ze jestes dobry człowiek ze chodzisz do kośćioła
całe świeta Twoja snadra mnie przeklinała tak ooo nie mogłeś zareeagowac zdzwonić przeprosisz wytłumaczyć sie jakoś???a ja jeszcze miałam skrupuły i jej nie zwyzywałam
dno jestes Pawełek dno

to Ty dla mnie sobie kupiłęś inny stareter to Ty okłamywałeś Sandre to Ty tego chciałes to Ty błagałeś o moj numer jak śmiesz--!!!jak smiesz mi sie na oczy pokazywać
Tchórz który schował sie za spódnića załuje ze z Tobą poszłąm do łózka załuje tego bardzo mocno
Jestem z Wrocłwia--nie wiem co za bajeczki opowiadasz swojej ale mam Cie gdzies--Te Twoje ze jestes dobry człowiek ze chodzisz do kośćioła
całe świeta Twoja snadra mnie przeklinała tak ooo nie mogłeś zareeagowac zdzwonić przeprosisz wytłumaczyć sie jakoś???a ja jeszcze miałam skrupuły i jej nie zwyzywałam
dno jestes Pawełek dno

to Ty dla mnie sobie kupiłęś inny stareter to Ty okłamywałeś Sandre to Ty tego chciałes to Ty błagałeś o moj numer jak śmiesz--!!!jak smiesz mi sie na oczy pokazywać