Wpisy 2 898 483 – 2 898 582
7 czerwca 2017 17:25 → 7 czerwca 2017 21:02, 100 wpisów
Cześć, adolf4 ty to masz sczęście, gratulacje. Jesteś mistrzem wygrywania. SUPER
w dużego z maszyny, ale puszczam go ciągle. raz dołożyłem 1 liczbę na system i ona zaważyła na piątce
znaczy mam jeden co kiedyś był na chybił, ale gram konsekwentnie na jeden ten sam
Adolf to grasz 1 zestawem liczb non stop? W lotto?
Wygrana jest za lotto i mini?
Wygrana jest za lotto i mini?
nie mógł adolf wczoraj
podać ...liczby...
wszyscy byśmy wygrali...
...na pewno bym wysłała...
podać ...liczby...
wszyscy byśmy wygrali...
...na pewno bym wysłała...
Kolejny który często wygrywał w LOTTO...
Chwalił się, że często wygrywa w Lotto. Kim jest poseł, którego zatrzymało CBA?
Poseł zatrzymany przez CBA i podejrzewany m.in. o pranie brudnych pieniędzy to ten sam, który chwalił się niedawno, że znaczną część pieniędzy zdobył dzięki szczęściu w Lotto.
Chwalił się, że często wygrywa w Lotto. Kim jest poseł, którego zatrzymało CBA?
Poseł zatrzymany przez CBA i podejrzewany m.in. o pranie brudnych pieniędzy to ten sam, który chwalił się niedawno, że znaczną część pieniędzy zdobył dzięki szczęściu w Lotto.
https://wiadomosci.wp.pl/chwalil-sie-ze-czesto-wygrywa-w-lotto-kim-jest-posel-ktorego-zatrzymalo-cba-6131018824108161a
ściema...jak zwykle...
...napewno jakieś układy...
a nie los szczęścia...
...napewno jakieś układy...
a nie los szczęścia...
krasnalek
krasnalek dobre to wczoraj było ja i ty 5/12 w dużego plusie
ale plusie nie ma podziału majątku po pół
Wujek a Ty ciągle narąbany, robisz coś swojego?
byś podesłał po promocji
byś podesłał po promocji
Wujek do pracy w takim stanie, nie wiem czy mogę położyć się normalnie spać...
@ Faral40
mam nadzieję, że Ty nie idziesz w takim stanie do pracy jak to zrobił Wujek
mam nadzieję, że Ty nie idziesz w takim stanie do pracy jak to zrobił Wujek
Dziękuję Krasnalek, Wszystko OK, a nawet jeszcze lepiej. W zdrowiu problem zniknął. W klasie przodująca w 1 trójce
ile można zapisać zestawów, bo coś widziałem, że ktoś miał 50 ?? coś się zmieniło ??
adolf4 jak tam exp
adolf4 ja osobiście poprosiłem Pasko by tylko mini można było stałe zestawy 50razy zakładów zapisywać bo ja tak gram
o właśnie. a ja też moge ? bo sie właśnie mini nie mieszczą, czy tylko Ty masz 50 ?
jest najtańszą grą czasem trafie te marne 4/5 jak trafie to od tego roku kupuje za wygraną 50 zakładów zchybika na 10 losowań
adolf4 tobie jeszcze zostało 18 lat wypłaty EXP na sucho
adolf4 jesteś
MiniakJest fajny ale trzeba obserwować pary w jednej dziesiatceI poświęcić cały miesiąc.Chyba że chcesz troje.Ale o to raczej nikt nie walczyBądź jak Wałęsa,zacznij wygrywać.....albo idź na prezydenta
tomi77 adolf4 trafił tu na multipasko exp na sucho ciebie jeszcze tu nie było
Zbigniew co z pytaniem ? tylko Ty masz 50 zest. w mini czy wszyscy ??
ciebie tu nie było od 2 lat jak coś większego trafie kupuje 50 zakładów mini na 10 losowań
od tego roku tak robie
lecę pa