Wpisy 2 895 161 – 2 895 260
30 maja 2017 16:20 → 30 maja 2017 21:20, 100 wpisów
Glinskiego Pisiora do woraNie potrafil uszanowac Zbyszka WodeckiegoMozesz byc z jakiejkolwiek partii ale Z.Wodeckiemu nalezy sie podziekowanie od ministra kultury
Genesis , wprawdzie nie zarzekałem się że bedzie 71 ale też uwzględniłem go w swoich typach , bo było duże prawdopodobieństwo że wyjdzie tosiek jest nieobliczalny .
2x4/10 3/5 i pustak taki wynik na południe bez rewelacji
2x4/10 3/5 i pustak taki wynik na południe bez rewelacji
żebym znał 100% pewniaka na każde losowanie to zachetałbym ts w ciągu pół roku , kwestia tylko zainwestowania w to kasy
a swoją drogą jakby weszło 71 i pociągnęło liczby które przy nim wychodzą to siedziałbym w salonie i wybierał nową furę
Hej Genesis ja się dzisiaj wycofałem w ostatniej chwili z 71 no właśnie, Kędzior dobrze prawi, nie ma 100 % pewniaków - co z tego, że przypuszczasz, że jakaś tam liczba albo liczby wypadną jak TS może wylosować od niej obok, a jak je wprawisz w 10-tkę, to zazwyczaj masz 4-5/10: 01,04,07,08,12,13,23,31,32,46
Na wieczór prawdopodobne: 01,04,08,12,32
Albo 08 albo 79, albo 80 do powtórzenia
Umnie zagrzmialo pokropilo i zimno 23c
Oby niegrzmialo bo Rambo na Polsacie aniechce telewizora bratu spalić
Dlaczego to nie ja wygrałem te 36 baniek dzis bym lezal na Hawajach i zapladnial 10 panienek naraz.
Jeszcze sie niewydalo kto trafil a mija juz 2miesjace dobrze sie ukryl ukryla
Szczerze to ja bym olał Hawaje zrobił bym zupelnie coś innego ale to kwestia gustu zainteresowań realizacji marzeń I planów
Czytałem raz pewien artykuł o gościu co sporo wygrał w gry liczbowe nie dawał znać posobie dalej pracował jeździł starym autem ale zachciało się mu panienki zapoznał taka z internetu nie dość że go wydoiła z kasy to jeszcze ...
....swoich kompanów z mafi nasyłała na niego jak się potem okazało gościu z trudem uciekł za granice ratujac skóre I jaki z tego morał nie wierz nigdy kobiecie I pieniądzom
Fajnie było by wygrać dużo pieniędzy ale nie zdurnieć I umieć swym życiem mądrze pokierować
To moze lepiej trafic 5 w mini?Znajomy trafil. Wygral kolo 2 stow do lapy.Kupil dzialke i wzial kredyt by sie wybudowac.I sie utopil...w kredycie bo robote stracil a musial brac c popadnieCzyli najpierw rusz glowa jak cieszyc sie dluzej ...swoim szczesciem
Mi jest potrzebne pare tysięcy na remont
Gdzie jest front burzowy bo umnie wichura i leje ale niegrzmi
Tak Sebol pisalem ale ciezko jest się zgrac w tym samym czasie jeszcze 8 losowan wazny narazie nic pewnie cisza przed burzą
Ma ktos dostęp di map
Sebol liczy się satyswakcje z wygranej ligi ja swój oprawie w obrazek
Dotarł front co za ulga leje nawet dobrze
No ja też skromnie w tam tym tygodniu jeden numer niewszedł w multi było by 1300 atak to 120 I juz po forsie
Sebol dzieki ale nima zaco grac tak żem porządził to co od Pasko I pojednym w mini I multi na dziesiec I szesc I pięć noi mój jeden w Lotto z Plusem
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
3
Ssz
44
22
09
05
ep
1
XXXXX
lotto
30,35,39,X,X,X
3
Ssz
44
22
09
05
ep
1
XXXXX
lotto
30,35,39,X,X,X
Heh, ciekawe co byłoby gdybym wygrała
też tak macie, że już nie liczycie na wygraną?
też tak macie, że już nie liczycie na wygraną?
Kiedys mialem zasade ze w miesiac nie wieksza wtopa jak 100Teraz..nie licze ale biore z 600 od 2 mies.A potem zajrze czy juz pusto
Tomi tak nie ty pierwszy dziś przypominasz uprzejmy pan w kolekturze też śmiał przypomnieć
wydaje mi sie ze jest taki dzień , ale nie wiem tak czy siak to na bank jakis facet go wymyślił nie wiedzieć dlaczemu
Sorry dziewczynyx100 i Zreszta czy bez stanika czy ze stanikiem dziewczyny sakochane
sebool, Sony ma szczęście
nie jeden raz już wygrał ( mniej więcej prawie zawsze jak wchodzę na MP )
nie jeden raz już wygrał ( mniej więcej prawie zawsze jak wchodzę na MP )
Sebool, nie no ja się dowiaduję po fakcie. Wchodzę na MP, wpada sony i zwykle to jest około tysiąca złotych, choć raz było więcej chyba
i pisze, z wygrał.
Dzięki temu żyję w Przekonaniu, że
Sony wygrywa zawsze
i pisze, z wygrał.
Dzięki temu żyję w Przekonaniu, że
Sony wygrywa zawsze
Esty słońce moja największa wygrana to 1400 Chciałbym zawsze wygrywać marzenie