Wpisy 289 473 – 289 572
5 maja 2011 11:49 → 5 maja 2011 13:06, 100 wpisów
hefajstos..a nieboszczyk > to powinien być deszczyk.. a deszczyk> nieboszczyk, bo na deskach lezy 

Wedrowco wielkie dzieki za liczby dzis,moze kiedys jeszcze poprosze o rodzine do 28,i 11,to dobrze wiedziec.

nie całujcie się dziewczyny bo będzie padać i padać--całować mężczyzn

aniqa....mnie jakoś szlag nie trafia bez śmierdziela,chociaż czasami jak ktoś pali blisko mnie to aż mnie ściska w żołądku a potem robi mi się niedobrze .
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł Kumulacja Joker: 2 900 000 zł
Bonus Multi Multi: 760 000 zł
......
Ludzie,okazja,gramy...
pzdr.
Bonus Multi Multi: 760 000 zł
......
Ludzie,okazja,gramy...
pzdr.
okazja to jest i owszem ..ale nie dla maluczkich
tylko dla T S
tylko dla T S

o wilku mowa i wilk tu .. 

Gała...wczoraj w profilu tylko 1/1 i chyba 2/3 nie pamietam a z trójeczek trafiłam 3/3 a reszta 2/3 jestem do przodu jakieś 68 zeta
dziewczyny

panowie
pozdrawiam

panowie

pozdrawiam

Gała...wysłałam dzisiaj trójeczki za 20 zeta,zobaczymy co będzie po losowaniu.
lila nie mam
bo u mojej Ani coś tam się zrombało i już tego nie zakładamy
bo u mojej Ani coś tam się zrombało i już tego nie zakładamyWłaśnie był u mnie przedstawiciel z totka. Przywiózł mi regulamin do kaskady. Masakra 

Gała...chciałam napisać coś Tobie na temat liczb,ale to nie jest aż takie ważne.

aniqa dajesz... Jakieś szczegóły? Ja dziś rano na żółtej budzie widziałem vlepky kaskady!
lila podaj mi na tel 506 486 281 możesz wysłać z bramki orange
aniga
jestem
aniga
jestemLogo Kaskady w kolorze: http://www.forumlotto.pl/files/thumbs/t_img377_168.jpg
powiem ze masz wieksze szanse niz w mm bo typujesz 12 liczb
I szansa wygranej jest 1:4,5. Cena 2 złote.Losowanych jest 12 licz z 24. Masz dwa zestawy liczb. Jezeli w jednym trafisz 8 liczb masz wygranej 2 zł. cos jeszcze???
I szansa wygranej jest 1:4,5. Cena 2 złote.Losowanych jest 12 licz z 24. Masz dwa zestawy liczb. Jezeli w jednym trafisz 8 liczb masz wygranej 2 zł. cos jeszcze???Właśnie odkryłem, że na telewizji n na kanale 7 puścili Polsat! Jupi F1 w HD!!!
dotam, lottomat nie losuje liczb. Losuje zestaw. Jest milion trzysta ileś kombinacji i lottomat losuje jedną z nich, niepowtarzalną.
dotam mnie tesh sie to nie podoba
. Pajace nie maja jush jak ludzi okradac a z nas idiotów robia i to na nas sie wszystko sie odbija 

. Pajace nie maja jush jak ludzi okradac a z nas idiotów robia i to na nas sie wszystko sie odbija 

żal mi tylko tych dziewczyn w kolekturach i tłumacz tysiące razy ,zasady
Ja to mowiłam przedstawicielowi ale on mnie nie słucha tylko kaze zachwalac
. W dup.. to mam ja sie nawet slowem nie odedzwe na ten temat 

. W dup.. to mam ja sie nawet slowem nie odedzwe na ten temat 

witam wszystkich właśnie oglądałem wczorajsze zaległe losowania także z godziny 14:00 i coś mówili o nowej grze kaskada wiem że to mieli wprowadzić bo pawcio wyszukał link do strony ale nie sądziłem że to tak szybko wprowadzą
Ts takie piękne gry wymyśla,a ludziska wredne nie chcą grać,do niedawna myślałem,że MM to najgorsza gra,a jednak niedoceniłem towarzyszy z TS,brawo bawią się jak na Titanicu
czy może ktoś ma więcej informacji na temat tej gry ile będzie kosztować i z ilu liczb będzie losowana ta gra?

dotam nie mów tego tak głośno bo jeszcze TS wpadnie na genialny pomysł podniesienia atrakcyjności Mini Lotto 

fajka szluga itd...

powodzenia