Wpisy 2 893 690 – 2 893 789
27 maja 2017 00:01 → 27 maja 2017 07:03, 100 wpisów
Gonzaga-po co wy prawacy-katole w lotto gracie,nie lepiej księdzu na tacę albo rydzykowi na konto-tam macie "pewną" wygraną po śmierci za wpłaty.
Witam
marek-m62 : nie potrafisz logicznie myśleć
może taki "katol" chce wygrać aby więcej dać na tacę
nie takie "twardziele" jak Ty się "nawracały" kiedy w oczy zajrzała im ciężka choroba
po kiego jesteś na tym chacie jeśli nic nie typujesz
lubisz być złośliwy wobec innych
KODy, LGBT i inne też mają swoje strony
marek-m62 : nie potrafisz logicznie myśleć
może taki "katol" chce wygrać aby więcej dać na tacę
nie takie "twardziele" jak Ty się "nawracały" kiedy w oczy zajrzała im ciężka choroba
po kiego jesteś na tym chacie jeśli nic nie typujesz
lubisz być złośliwy wobec innych
KODy, LGBT i inne też mają swoje strony
MasterZ-nie ma możliwości na moje nawrócenie-jestem wrogiem religii,WSZYSTKICH(no może oprócz słowiańskiej i greckiej)
Marek-m62-A,co na to twoja mamusia???-Bo chyba za młoda na członkinię KPP
Gonzaga: prawie dogoniłem Ciebie w klasyfikacji pkt.
po najbliższym losowaniu wyprzedzę
moja 5 to: 16,20,25,45,49.....
po najbliższym losowaniu wyprzedzę
moja 5 to: 16,20,25,45,49.....
Moja Mama jest niestety dewotką,a ty gonzaga katolskim chamem.
A,Dlaczegoż to???-Wczoraj był dzień MATKI!!!
Jak dotąd ci nie ubliżałem-Ale lepiej być nawet chamem niż KRETYNEM
Jak dotąd ci nie ubliżałem-Ale lepiej być nawet chamem niż KRETYNEM
Ty jesteś i chamem,i kretynem-tylko twoje odbicie w lustrze mówi inaczej.
marek-m62: jesteś : anarchistą, konserwatystą, lewakiem, socjaldemokratą, monarchistą........?
Jeśli jesteś ateistą to też powinieneś coś wiedzieć o moralności i etyce.
Twój wpis o Twojej mamie chluby Ci nie przynosi.
Czy kiedy byłeś dzieckiem nie opiekowała się Tobą.
Możesz powiedzieć że nic jej nie zawdzięczasz, że była wyrodną matką.
Pomyśl, jeśli Ty nie masz szacunku do swojej mamy, to nie oczekuj że Twoje dzieci
będą miały szacunek do Ciebie.
Jeśli jesteś ateistą to też powinieneś coś wiedzieć o moralności i etyce.
Twój wpis o Twojej mamie chluby Ci nie przynosi.
Czy kiedy byłeś dzieckiem nie opiekowała się Tobą.
Możesz powiedzieć że nic jej nie zawdzięczasz, że była wyrodną matką.
Pomyśl, jeśli Ty nie masz szacunku do swojej mamy, to nie oczekuj że Twoje dzieci
będą miały szacunek do Ciebie.
MasterZ-o czym Ty piszesz-moja Mama ma 79 lat i jest dewotką,jak 90% kobiet w tym wieku,w tym kraju.
Logikę to ćwiczą chyba tylko prawacy-ludzie ją po prostu mają.
Zgłoś prawaku-donosicielstwo to podstawowa cecha prawaków-jak w Chile,Brazylii,Argentynie,w Polsce w czasach WW2,itd.
marek-m62: Oceniasz swoją mamę, a czy Ty jesteś taki idealny?
Nie masz żadnych wad i złych nawyków ?
" jest dewotką,jak 90% kobiet w tym wieku,w tym kraju."
robiłeś badania statystyczne?
To co piszesz to zwykła demagogia.
Nie masz żadnych wad i złych nawyków ?
" jest dewotką,jak 90% kobiet w tym wieku,w tym kraju."
robiłeś badania statystyczne?
To co piszesz to zwykła demagogia.
Nikt nie musi donosić-Admin-ma "paskudny"zwyczaj przeglądania chta
I jutro zostaniesz zbanowany
I jutro zostaniesz zbanowany
No tak,pewnie jest ich 95%-ja nie oceniam swojej Mamy-ona wierzy kościołowi kat.to jej sprawa-ja nie próbuję "nawracać" bo po co.
Może być tak,że to ty zostaniesz zbanowany-ja wymieniałem poglądy-ty zaatakowałeś moją Mamę,mimoże nie znasz ani mnie,ani Jej.
Krótka pamięć katoli-KPP,myślisz pisiorku,że nie wiem co to było.
Dobranoc Master
Też idę-przecież nie będę się bałwanił z kretynem przez całą noc!!!
Też idę-przecież nie będę się bałwanił z kretynem przez całą noc!!!
Moi przodkowie ginęli na wszystkich wojnach i powstaniach o niepodległość Polski,mam rodzinne książki z początku XIX wieku-"zołnierze wyklęci" nie ukradli dziadkowi-oficerowi AK-bo nie było złota na nich-Dziadek złożył broń zgodnie z rozkazem dowództwa-miał 3 dzieci do wychowania.
Gonzaga,teraz jest twój czas ale to się wkrótce skończy-pis to zdrajcy Ojczyzny.
Powiem tyle_Moi przodkowie też co nieco zrobili dla Rzeczpospolitej i to od XIII w.
Żegnam ozięble!!!
Żegnam ozięble!!!
Chyba gonzaga nasze słowiańskie świątynie palili i kmieci niewolili-innej możliwości nie ma.
Popłacz sobie "nikt mnie nie kocha"-No bo i nie ma za co
No qrva-dosyć tego!Definitywnie
No qrva-dosyć tego!Definitywnie
gonzaga-moja rodzina straciła kilkakrotnie więcej na reformie rolnej niż twoja zyskała-to jest geneza twojej "ętyligiencyji".
może 500 plus Ci nie pasuje bo ja pobieram 2.000 co miesiąc i tak ma być wreszćie w POLSCE
co k....a w niemcach i holandi może być zasiłek na dzieci to dlaczego nie u nas
Zasiłek powinien być znacznie większy ale kasa idzie w czarną dziurę tupu zbrojenie.
Jeśli chodzi o 500+ nie mam nic przeciwko,tyle że powinno być 1000+-starczy czarnych od budżetu odłączyć.
czarną dziurę będziesz widział jak się pochylisz i podniesiesz jaja -jak je oczywi,ście masz ;ja biore 2,000 i jestem za PIS-M
Tak na chwilę zawrzałem po nocy i widzę pustkę na mp
Zawrzałem
Jajcarze grasują po nocy
Ceha-jak się pochylę to mam różową dziórkę-nie wiem w co Ty wkładasz-moja ma wygoloną i "always ready for sucking",ja zresztą też zawsze od 20 ponad lat sobie golę-nie lubię całowania z włosami łonowymi.
marek-ten sposób dialogu mi się podoba -a już myślałem że jesteś zwykłym dewiantem
ok. ale idę juz może jutro
ok. ale idę juz może jutro
Gryks76 zostalo ci 30 minut
Mi 1,5 godziny
Mi 1,5 godziny
A gdzie wasze typy?Zrecie sie oo poglady.Zycie jest za krotkie by sie przelicytowywacZobaczcie w hospicjum.Kazdy dzien jest nadzieja,kazdy miesiac rokiem a rok?...MarzeniemA to tacy ludzie jak my...zwykli "niezwykli"
Czekam jeszcze 11 minut i ide zagrać Multi chociaż jak na razie same wtopy w poniedziałek było prawie dobrze bo oczko nie weszło 1,2,4,19,21,35 6,15,23,31,39, 3,9,25,38,40,80
Jak swoje to Ja biore z maszyny.8 miniakow i 2 dluuugieTak sobie myslalem gdybym te 8 miniakow powtarzal przez 8 sobotSlonko jest.Bedzie wygrzewka i ....dziewczyny.Tylko blade ale chetnie olejkiem nasmaruje
Tomi swoje liczby 1,2,4,19,21,35,z 23ciego maja oczko nie weszło było by 1300 a tak 120 dobre i to na granie jest
kolejna szansa w lotto dziś systemik puszczony jak również systemik na mini zobaczymy po 21 40 czy kaska za procentuje czy w topione
Dopiero co wróciłem z kolektury zagralem na sześć i na pięć i cztery zakłady na dziesięć w Multi Multi o raz dwa mini jeden mój jeden na trafił mam nadzieję że
Myvictory jak Milioner się nie da rady gminy Ryjewo w sprawie zmiany zarządzenia nr do powtórki pasuje
trochę tyvh kuponów mam na dziś może przynajmniej coś wejdzie nie musi wszystko wystarczy lotto i plus mini ekstra pensja czy multi
no tak mam na dziej że nie skończe na serce jak ta chłopoczyna
Lubię te Góry w szkle to zapamietaj Forsami ego mnie od tej strony
To nie oto biega zwolnili się ludzie od Goryla Kamila i trzeba dziure zatkać to niech se pianke montażu owa zastosuje