Wpisy 289 314 – 289 413
5 maja 2011 09:39 → 5 maja 2011 11:16, 100 wpisów
aniqa zajrzał bym gdzie indziej ale za daleko do ciebie zartuję-aniqa typuj nie przeszkadzam ja ucjekam pa pa 

Najdłużej oczekiwane 1/1 -> brak ? 
Czy to znaczy, że wczoraj pojechali osiemdziesiąt kuleczek ?

Czy to znaczy, że wczoraj pojechali osiemdziesiąt kuleczek ?
Hejka
u mnie jedna trójeczka wczoraj wpadła 29,27,68
a na dziś myślę:
7,9,61
74,77,61
piąteczka:
10,51,60,69,80
na dwa losowania
pozdrawiam

i powodzenia

u mnie jedna trójeczka wczoraj wpadła 29,27,68
a na dziś myślę:
7,9,61
74,77,61
piąteczka:
10,51,60,69,80
na dwa losowania
pozdrawiam

i powodzenia

witam wszystkich cieplo.
wędrowca netowy bardzo proszę przetlumacz sny ,a może i koszmary ciagle snia mi sie całe zestawy liczb do lotto do mm, czy to juz bzika dostaje na tym tle.
wędrowca netowy bardzo proszę przetlumacz sny ,a może i koszmary ciagle snia mi sie całe zestawy liczb do lotto do mm, czy to juz bzika dostaje na tym tle.
Sama nie wiem. A te co wcześniej podałam jak Ci się podobają
1-21-80
19-21
51,52,53,55
1-21-80
19-21
51,52,53,55
Węrowco 

jesteś ? Miałam dziwny sen... , a chyba raz na rok zapamietuję ..!!!!!!!

jesteś ? Miałam dziwny sen... , a chyba raz na rok zapamietuję ..!!!!!!!witam wszystkich 

Witaski
wszystkim
widze, że tu od rana ostre ćwiczenia mózgu
ja dopiero usiadłam i zastanawiam się co tu wymodzić
wszystkimwidze, że tu od rana ostre ćwiczenia mózgu

ja dopiero usiadłam i zastanawiam się co tu wymodzić
moje typy na 14
9,14,43,49,59,
14,42,46,49,59,65,67,68,
zycze trafienia w 10
9,14,43,49,59,
14,42,46,49,59,65,67,68,
zycze trafienia w 10
Ja myślę o takich liczbach na dziś : 7,11,21,22,43 co o tym sądzicie?? lub 9,13,17
ja dzisiaj stawiam na 4 i 9
witam serdecznie jocia

liczby ze snu na mini to
3,5,8,11,12,
3,5,8,11,12,
aga a mnie sie ulozylo cos takiego 49 33 25 60 63 70 co o nich myslisz??? 

co myślicie o 33 ? ostatnio chodziło 

Ale extra - właśnie zobaczyłem, że się walnąłem, jak wysyłałem...
ale jazda...
ale sprzedawczyni z "tych fartownych"
, to jak bonus pęknie, to wiecie rozumiecie 

Ale extra - właśnie zobaczyłem, że się walnąłem, jak wysyłałem...
ale jazda...
ale sprzedawczyni z "tych fartownych"
, to jak bonus pęknie, to wiecie rozumiecie 

???

W totalizatorze siedza jak aniol dzieweczki i losuja losuja okragle pileczki , krec sie krec bebenku k...w twoja mac , jak ja dzisaj wygram to pojdziemy chlac 

Śniło mi sie poprzednie miejsce zamieszkania ( numer7/1)
Była noc,parę osób z rodziny w domu,za oknem śnieg, świecil ksiezyc. wiedziałam,że maja przyjść złodzieje i nie spaliśmy. Przyszli,byli na tarasie- więc ich przepłoszyłam
potem jacyś ludzie spacerowali po ogrodzie. Tej nocy mielismy sie spakowac ,poniewaz kroił nam się jakis wyjazd, więc pakowałam walizkę.
Następny watek.. to muszla sedesowa , która stała na jakims podwórku- była wypełniona moczem po brzegi.
Po pewnym czasie , poziom " płynu powrócil do normy
muszla stała na zóltym piaseczku w słoneczku.
następny wątek : podróż ni to samolotem ni pociągiem z rodziną dośc długa,bo trochę się rozpakowałam i szukaliśmy jakis fiolek.. które byly w walizce- znalazły sie.
Potem znaleźliśmy sie w jakims pokoju , w którym GŁOS - zakomunikował,że za pare minut.. przestaniemy istniec,że ropadniemy sie na atomy. Na środku pokoju stała miska z czyms pzypominającym ciasto.
Powiedzialam Rodzince.. nie paniujmy.. moze lepiej wsadźmy ręce do miski.. i zagnieciemy te masę, nie czekajmy bezczynnie na koniec. w pokoju slychać było odliczny czas.Po ostatnim dźwięku.. nic się nie stało.. miałam wrazenie,że gniecenie tej masy ocaliło nas.
Była noc,parę osób z rodziny w domu,za oknem śnieg, świecil ksiezyc. wiedziałam,że maja przyjść złodzieje i nie spaliśmy. Przyszli,byli na tarasie- więc ich przepłoszyłam
potem jacyś ludzie spacerowali po ogrodzie. Tej nocy mielismy sie spakowac ,poniewaz kroił nam się jakis wyjazd, więc pakowałam walizkę.Następny watek.. to muszla sedesowa , która stała na jakims podwórku- była wypełniona moczem po brzegi.
Po pewnym czasie , poziom " płynu powrócil do normy
muszla stała na zóltym piaseczku w słoneczku.następny wątek : podróż ni to samolotem ni pociągiem z rodziną dośc długa,bo trochę się rozpakowałam i szukaliśmy jakis fiolek.. które byly w walizce- znalazły sie.
Potem znaleźliśmy sie w jakims pokoju , w którym GŁOS - zakomunikował,że za pare minut.. przestaniemy istniec,że ropadniemy sie na atomy. Na środku pokoju stała miska z czyms pzypominającym ciasto.
Powiedzialam Rodzince.. nie paniujmy.. moze lepiej wsadźmy ręce do miski.. i zagnieciemy te masę, nie czekajmy bezczynnie na koniec. w pokoju slychać było odliczny czas.Po ostatnim dźwięku.. nic się nie stało.. miałam wrazenie,że gniecenie tej masy ocaliło nas.
25,26,1,80 to czwórka na dziś choć mam jeszcze 3 ale nie powiem nikomu

to moze ja walne swoje sny
a erotyczne tez mozna tu opowiadac? . Moze mi 10/10 przyniosa 
a erotyczne tez mozna tu opowiadac? . Moze mi 10/10 przyniosa 
a mnie się śniło ze sąsiadka chciała mnie pobić i przez mój ogród,działke przebiegał taki wielki dorodny byk z rogami..a pozniej gdzieś to znikło byłam z jakimś chłopakiem jedliśmy 3 udka i sąsiadka chciała tez te udka
hefajstos a potem powiesz ze mnie nie zaczepiasz ha..
Hefajstos batem?? nie preferuje damo maso
Hefajstos batem?? nie preferuje damo maso

nie nie Twoja podświadomość sie uaktywniła i mi tu propozycje seksualne składasz i to sado maso
bykowcem po dupsku ty uwazasz za propozycje seksualne ?
Dziwna ta mlodzierz jest teraz 
Dziwna ta mlodzierz jest teraz 
Andromeda.
Liczba z Twojego snu- 10. Dodatkowe liczby- 13 i 35.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 10. Dodatkowe liczby- 13 i 35.
Pozdrawiam.. .
Wedrowcze a mi sie snilo ze bylem impotentem , i co to moze oznaczac?
andromeda
Ale Ty faaajna jesteś
jakby co - uległość po mojej stronie 
Ale Ty faaajna jesteś
jakby co - uległość po mojej stronie 
mowie Ci ze jak spojrzalam na mapke rano to odrazu ona mi sie rzucila w oczy i tak za kazdym razem jak tylko spojrze na mapy 

witajcie

na 14:
pewniak 19
7:4,6,10,11,12,19,38
powodzenia w typowaniu!

na 14:
pewniak 19
7:4,6,10,11,12,19,38
powodzenia w typowaniu!