Wpisy 2 890 269 – 2 890 368
19 maja 2017 14:17 → 19 maja 2017 20:54, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
ForsamiRozwaliles mnie.Ja też od jutra ćwiczę mini.Na duuuzego wywalilem całe 6 zylaMyślę nad parami do miniPozdrowienia dla all in forumdla kobiet!!!
witam
wylosowane z moich podanych mm
wieczorem
2x3/3
1x2/3
20 zetawów 3/3 podałam,wynik nie zły na+ 58 zeta by było
z tych 20 zestawów wylosowano
10 liczb
wylosowane z moich podanych mm
wieczorem
2x3/3
1x2/3
20 zetawów 3/3 podałam,wynik nie zły na+ 58 zeta by było
z tych 20 zestawów wylosowano
10 liczb
dzieki tomi
dzieki zag
najlepszy byl czas kiedy zaczelismy chlonac zachod i rozne towary
chipsy napoje wszystko zaczelo z zachodu przychodzic wszzyscy sie jarali
a stanu wojennego nie pamietam bo sie urodzilem meisiac wczesniej
hey........eh lubin odzialy zomo tak zwane ile to czlowiek mial latek do dzis to siedzi w glowie do gornikow strzelali eh co ja mialem 6 latek ze tak sie dolacze do wspomnien kolejki za chlebem wyjazd na wioske swinka dala pysznosci kaszane kielbaske szyneczke eh dzis takiego zarelka juz nie ma zbytnio
moze bylbym taki sam gdybym mial te nascie lat dzis tak patrzac na mlodych na dzieciakow nie zazdroszcze im kidys to byla zabawa bez tej calej eketroniki ludzie sie spotykali bawili w rozne gry gral ktos w 1000 zdaje sie odbijalo sie od sciane pilka do tenisa ziemnego zbierala sie z 30 typa i sie ganiala po dzielnicy juz nie mowiac o podchodach czy dolku czy kamyku patyku wycieczkach eh dzis tylko fejs tablet galerie itp puste podworka no dobra nie nudze ide w liczby
dzis tak patrzac to wydaje sie glupie wojna na kamienie z sasiednia ulica danie z plaskacza komus przez pomylke lub uderzenie rakietka od tenisa by pozniej przez lata byc najlepszymi kumplami eh te czasy sciaganie z wiezowca przez milicje bo ktos pod kablowal zrzucanie zolnierzykow z 10 pietra przywiazanych do chusteczek czy tez granie w kapsle robiac siezke na podworku gdzie u mnie pelno bylo piachu w piaskownicy i za nia gorki pagorki no dobra przepraszam spadam
ja dzis nic nie proponuje na czekam na propozycje typne pozniej
ja tez po obiadku , polędwiczki z indyka pieczone z jabłkiem palce lizać
, a co do dzisiejszej młodzieży to rzeczywiście, bez elektroniki sie nudzą i siedzą po domach .
Ja w wakacje wychodziłem rano wracałem wieczorem i wpierdziel od matki że sie cały dzień wałęsam i nie odzywam , a dziś szkoda gadać ...
gryk pamiętam kapsle i wyscigi pokoju
, a co do dzisiejszej młodzieży to rzeczywiście, bez elektroniki sie nudzą i siedzą po domach .
Ja w wakacje wychodziłem rano wracałem wieczorem i wpierdziel od matki że sie cały dzień wałęsam i nie odzywam , a dziś szkoda gadać ...
gryk pamiętam kapsle i wyscigi pokoju
u mnie jeszcze wieczorem na podwroku byla gitara spiewy malo co ognisko nie rozpalilismy na srodku piaskownicy
mnie w domu mozna bylo tylko zobaczyc bo sobie przyponialem ze chce mi sie jesc pic spac lub sa ME MS w pilce noznej
byłem niedawno na komunii , młodzieży zabroniono używać telefonów , tabletów .....
to wszystko siedziało smutne jak na stypie
to wszystko siedziało smutne jak na stypie
eh nie wiedza co to jest laczka sianko w sloneczku czy rzeczka jeziorko
Naathan , mi też chodzi normalnie , tylko jak chciałem zapłacic wyskoczyło coś
do zaakceptowania że biorę na siebie odpowiedzialność jeśli korzystanie z nich jest niezgodne z przepisami , szukałem ich witryna na stronie zakazanych przaz urząd ale nie znalazłem
do zaakceptowania że biorę na siebie odpowiedzialność jeśli korzystanie z nich jest niezgodne z przepisami , szukałem ich witryna na stronie zakazanych przaz urząd ale nie znalazłem
a dobrze sie z nich korzystało , bo codziennie i na południowe losowania , bez prowizji , i z wypłatą wygranych - chociaż nie przekroczyłem 1200 zeta nie było kłopotów.
jutro jeszcze mała robótka na 2-3 godziny i wolne , a teraz może coś zatypujemy
A ja jeszcze druga zmiana i jutro też no ale zato 7 Milionów w LOTTO mnie pocieszy
Hej Forsami obyś się nie przeliczył to jest zastanawiające, że kiedyś jak zakład w dużym był po 1,25 zł tak samo płacili za 4/6 i 5/6 jak teraz, chociaż mniej się płaciło za 1 zakład
ja ucieklem z lottolandu do goldenlotto.siedza tam ludziska od lat i niema zadnych problemow z wyplatami i innymi bzdtetami jak w lottolandzie.
Ja ostatnio grałem lotto jak była jakaś duża kumulacja, już nie pamiętam kiedy to było, wydałem ok. 30 pln na lotto z + i wygrałem 24 zeta, a mogłoby być więcej, gdyby nie oboki, tym się definitywnie zniechęciłem do lotto
Jak zakład był po 1,25, to trafiałem 3/6, tak średnio co 3 losowania, mało wtedy płacili, bo tylko 10 pln za 3/6, ale to była fajna zabawa z liczbami
Wszyscy na to też uciekam
a ja sie puscilem 2x9 2x10 1x5 i 1x6 z trafika w multi , w mini 5 zakladow plus 1 zaklad z trafika siedze z laptopikiem w sloneczku na balkonie popijajac browarka
jak kto zonka
tak luknelem na stale w mini 3/10 695 zl zdaje sie system z 10 jest po 315 zl eh zeby tak czlek wiedzial ze upadnie to by usiadl
tak luknelem na stale w mini 3/10 695 zl zdaje sie system z 10 jest po 315 zl eh zeby tak czlek wiedzial ze upadnie to by usiadl
zag a coś z maxi , ja to jednak lubie dobrze zbudowane kobiety
41, 68, 22, 03
42, 41, 52, 50
33, 42, 56, 74
23, 55, 50, 63
50, 74, 22, 03
42, 33, 74, 50
55, 56, 03, 37
42, 41, 52, 50
33, 42, 56, 74
23, 55, 50, 63
50, 74, 22, 03
42, 33, 74, 50
55, 56, 03, 37
A mnie dziwi że małe dzieci nie potrafią czytać a teł mają w jednym palcuI latają po necie bez problemu
2,7 i 32,36 pary do mini i 11,16 i 24,26 a co dalej ??Nie mam
2,7 i 32,36 pary do mini i 11,16 i 24,26 a co dalej ??Nie mam
doktor
gorąco - piątek przed weekendem , miastowi pakują sie i jadą na zieloną trawkę , niemiastowi pakują się i jadą do rodziny mieszkającej w betonowej pustyni naszych miast ,
korki na drogach wylotowych -- jednym słowem powoli zbliżają się wakacje
korki na drogach wylotowych -- jednym słowem powoli zbliżają się wakacje
i właśnie przydałby się jakiś bonus od Ts , żeby tak z tydzień na Krecie albo Bahama
W ciągu 5 los. mini nie wystąpiły 5,15,25,35 i 7,17,27,37 I bądź tu mądry.Czekam na losowanko.A jutro startujePiwa brak.Vermut jest
11 ni mom ale 15 też dobre - z 2 miechy nie puszczałem mini , ale że gorąco to dziś w mini .