Wpisy 2 889 555 – 2 889 654
17 maja 2017 22:21 → 17 maja 2017 23:58, 100 wpisów
3/5 w mini chociaz wlazlo! Zgadzam sie Kedzior, dopoki na 0 sie wychodzi to tez cieszy
Bonus Multi Multi: 570 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 115 457,50 zł
Po 11 trafionych 5/5 i 8/10 w MM na cały nasz piękny kraj???
Exp 159 tysięcy zakładów
To jest Zgrywus, aż śmieszne
Uciekam, bo pęknę ze śmiechu
Gratuluje Wszystkim dobrym typom. Jutro wygrywam w dl +
40,4,47
40,60,27
67,69,2
67,1,26
69,17,26
1,17,2
4,60,36
40,60,27
67,69,2
67,1,26
69,17,26
1,17,2
4,60,36
http://wiadomosci.wp.pl/wypadek-premier-prokuratorzy-odczytali-zapis-skrzynki-w-samochodzie-6123704718247553a
tak wolno jechali 8 km od domu premier, że kierowca nie zdążył skręcić przed drzewem tylko waląc w nie tak, ze nawet przyrządy do tego zamontowane nie zarejestrowały
ale jaja, jak berety ????
tak wolno jechali 8 km od domu premier, że kierowca nie zdążył skręcić przed drzewem tylko waląc w nie tak, ze nawet przyrządy do tego zamontowane nie zarejestrowały
ale jaja, jak berety ????
oj biedny emerycie
stały czytelnik gazety wyborczej
A co nam tu wyszło na wieczór zgoła inne rozdanie niż na godzinę 14:00 a mój zakład coś drzemiechyba chce mi zrobić
singiel tygodnia
Jackowski
nie ma pytania, na które by nie odpowiedział dziennikarzom
na wszystkim się zna- alfa i omega
Jackowski
nie ma pytania, na które by nie odpowiedział dziennikarzom
na wszystkim się zna- alfa i omega
prezent zrobi na pewno tylko zasadnicze pytanie kiedy i o której godzinie
Niskopochylony to już takie złudzenie optyczne codziennie to samo czyli nic a forsy łatwej się chce chodź wcale ona nie jest łatwa
Jak wygrana to tu iteraz puki człowiek młody bo za sto lat nie będzie nas
nie jestem zwolennikiem teoria spiskowych ale np 3 ostanie losowania mm 1 i 3 mają jakąś ciągłość a 2 jakby do niego wyciągnęli z szafy inną maszynkę
już sam nie wiem czy to wybór losu czy prezesa TS
już sam nie wiem czy to wybór losu czy prezesa TS
Miałem już nie grać ale skoro pare złotych się zarobilo to na dwa zakłady Multi bedzie na sześć i na dziesięć Bonus jakoś wielki jakby genetycznie modyfikowany
emeryt z gazetą wyborczą to się robi ooo tak
https://www.youtube.com/watch?v=WuQeUz1bJvQ
https://www.youtube.com/watch?v=WuQeUz1bJvQ
To ja jutro jeden zestaw z liczbami na TAK drugi z Liczbami na NIE
bez chemi ani rusz trzeba jakoś chemicznie podejść do tych typowań to się uda jak mężczyzna do kobiety
idę popatrze w TV bo zapomniałem opłacić faktury i przysłali pismo że prąd odłączą trzeba korzystać
Trzeba iść lulu ja już wiem co mam jutro zagrać to mi przychodzi bez trudu szybka decyzja te co zwykle i gotowe nie ma co gdybać Gdybym był bogaty...
Kędzior agregat włącz ewentualnie lampe naftową będzie jasno a poogladasz gwiazdy nie na tv tylko niebie
wyspijcie sie dobrze o 5 ciu Milionach śnijcie które są dlamnie przygotowane w LOTTO
dwi liczby znów w mini wczoraj dwie dziś tez dwie ale co z tego
Ciężko to na kolchozie to ciasteczka zbożowe się pije no chyba że żytnia e
co ja złego zrobiłem że na kołchozie pracuje całe życie człowiek męczennikiem jest
Zbuduj z kart prawie zadarmo i tak lolchoz do kresu naszych dni
białym murzynem jestem taki mój los jedynie sznureczek na szyje zostaje ale to ostatecznośc
Dadzą zarobić zarobić się na śmierć a kuku Robin Hood szczylo z łuku
Kukułka chciała se zrobić kuku a teraz lata i kukukukukukuku baba szczylo z łuku
dwie liczby tylko dalczego mi to robią specjalnie g-tech to robi moze już dawno wygrałem
Jeszcze trzy dni ale możesz w niedziele dorobić ..h..i uszy jak chcesz gtech już dawno zdech bierzemy się do systemem operacyjnym zrzuta i kasa u stóp
Noi widzisz gdzie ci dadzą zarobić jak takich zatrudniają robote zrobimy a nam pare złotych na czarny chleb i czarna kawa
Myvictory wysokie Morale to podstawa wymiaru zasiłku dla bezrobotnych
na 6 miechów a później dół no chyba ze się wysmaruje kałem i będę uchodźce udawał to będę miał jak w raju w baju
To jest twoja Karma sucha beskidzka chlebowa rolada na wieczór zgoła inaczej nie będzie ale uważaj żeby było jak by można powiedzieć dom kultury fizycznej
oszczędzać na chlebie i na pieczywie i na wszystkim i tak braknie na codzienne życie
ale można przywyknąć do tego zawsze głowa w dół i na wszystko w kołchozie na tak 3 razy na tak
Ewa i Adam mieli dwóch synów Kain i Abel to na tym się człowiek powinni eń skończyć zywot narodzin ludzi
Dej już spać bo żonę i dzieci obudze mało żem sie ni zaczął kablem i kalem smarować ze smiechu
Witam.Wszystko co trafiam w lotto,ml,ep,ss,kaskadzie idzie się dymać w mm-od nastania "dobrej zmiany" jest to absolutnie totalna porażka-znacznie gorzej jak wcześniej.
mi się coś trafia ale to ni8c dwie liczby a ine koło tego oczko niżej lub do góry tak jak by ktoś celowo omijał moje liczby
Marek witamy Cię Alleluja my to se już z tego calego LOTTO grania robimy jaja bo tyle nam pozostalo