Wpisy 2 888 032 – 2 888 131
14 maja 2017 19:02 → 14 maja 2017 21:20, 100 wpisów
nie budujmy sobie za bardzo nadziei stronka ją daje bo coś punktów mamy ale jak by typować na stronce normalnie jak w realu nie na 12 w systemie i tak jak na prawdę tyle punktów w tabelei naszej stronki by nie było a tak za zachęcą poprzez stronkę a w realu i tak nici
Forsami, jak kcesz to mogę Ci pożyczyć tą rawkę od Ukrainy po dziadku co mam nad głową
no ja podchodzę na spokojnie, gram ale bez jakiś wielkich nadziei
Mulag jakie ku...kuryku nici zagraj za 900 ,zlotych systemowe i masz 5/5
he he szanse większe niż bez systemowego może wiekszę ale i tak Dalekie do ziemi chyba z klika tysięcy km milionowych
jak nici to se sweter uszyje z napisem lotto nie przejmuj się cały czas do przodu
Gabriel podeslij tu zbo brakło a do sklepu 30 metrów a ja w piżamie
Forsami Anioł powiedział, że nie poleci po piwo bo ślisko i może wszystko potłuc więc mu kazałem kupić puszkowe
Forsami...Ona do niego bo mu ugotowała obiad z puszki..kochanie dać ci puszkę ..NIEEE cipuszkę dasz mi później teraz dej żryć
gabriel dzieki musze jednak wyjsc........... ps nie ma isy i strigow a pogoda mimo burzy deszczu w sam raz
nic uciekam literatura czeka do przeczytanie i klika tomików do 21 po przed i po losowaniu podzielimy się wrażeniami jak to nam znów nie wyszło ale jutro będzie lepiej i na pewno już wygramy
czytalem tadeusza z telimena w roli glownej co mrowki sie do niej dobraly czy jakos tak
Farelka. Ty to jak ten Dżin z butelki Tylko śmy otworzyli a Ty już jesteś
Dobra ide spuścić koszyczek z balkonu z kuponem. Kolekture mam pod samym oknem . Paaani Jaaadziu !!! Pani otworzy ten szyber dach A co bede zakładać kapcie i lecieć na dół
A moze warto byloby sie zlozyc we czworo tam gdzie najlatwiej cos traficMyslalem o mini.Ale wy specjalisci multi raczej tam winniscie szukac uliczkiTo lampa vermuta pod to zwyciestwo Leszka.Choc sroda pokaze kto liczyc bedzie sie z Jaga
Hej Wszystkim byłem dzisiaj na komunii i ciągle mnie to nurtuje, bo papież im zakazał pobierania opłat za udzielanie sakramentów św. a oni i tak dalej czynią swoje i gdzie w tym wszystkim posłuszeństwo wobec wyższej hierarchii, które przyrzekają zostając duszpasterzem
Zatypowalem mini .Moj pierwszy razOstatni raz w realu gralem z rok temu i
Hej rafi coś mi się wydaje, że Pasko nie jest jasnowidzem, a i ja w mapach tylko widzę wyniki kaskady z 14.05 o godz. 14:00 coś mi się wydaje, że przesadziłeś z
Na wieczór jeszcze 2 zaklady Multi na 10 skreśleń sprzed 2 losowań - do 3 razy sztuka, niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba
Pasko jakie dzisiaj przewidujesz liczby w MM
4,60,11
4,14,34
26,18,40
26,27,20
18,2,20
27,2,40
60,14,36
dobry wieczur
4,14,34
26,18,40
26,27,20
18,2,20
27,2,40
60,14,36
dobry wieczur
01 też jest dwucyfrowa kto wie czy nie wylosują ze 4 pełne dziesiątki, może 10,30,50,80
Pasko żartowałem
Cyfry i liczby dziesiętne, nie mylić tego
Idę jeszcze zrobić sobie nescafe 3 in 1 na pobudzenie przed kantowankiem
liczby składają się z cyfr ... liczby mogą być 1-cyfrowe, 2-cyfrowe, 3-cyfrowe, itd. W Multi Multi losowane są liczby jedno i dwucyfrowe. Super Szansa jest przykładem losowania pojedynczej liczby 7-cyfrowej. Kiedyś prowadzący pamiętam powiedział w Multi Multi, że wylosowano cyfrę "5" ... według mnie to błąd.