Wpisy 2 884 345 – 2 884 444
8 maja 2017 21:47 → 8 maja 2017 23:27, 100 wpisów
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 7871314
Wylosowany numer to: 7871314
Typowania Super Szansy
admirał1953 wytypował(a) 5826914 - wygrana 10 złTomek542 wytypował(a) 9723014 - wygrana 10 zł
Dobrze że nie gralam
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 04,07,08,17,26 oraz dodatkowa liczba 01
Typowania Ekstra Pensji
bosman wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł11111 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
asiat wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
ninok wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
iwett wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
mirnam61 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
pozer1 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
midas16 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
waldek55 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
gawes22 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
lubietyskie 4/5 + 1/1
Dr co tam masz
Dr
Dr wstaw ubytki
2 zeta to żadna wygrana jak to pisze islandorka
ja piernicze.... powiem wam że tak blisko jeszcze nie byłem... puściłem tylko 6 dyszek, i mam tylko 7+/10, ale do tego aż 4x 6/10.. nie wiem czy się cieszyć (bo jednak 4 stówki wpadły) czy płakać (bo na kuponach mam 13 celnych liczb z 20...)
kiedyś już tak miałem, że wytypowałem i ponad 10/20, ale też skończyło się na 7+...
detmon gratulacje
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
aż nei wiem co typować w tej sytuacji... 23,26,43,45,63,66 to wszystko kreślone. 80tka mnie trochę rozwaliła, 69 i 8 któej się czepiłem i nie chce ani padać ani plusować
10zł wydane - 4zł odzysk ekonomi żadnej ale ile emocji i adrenaliny
chyba już wolałbym trafić to 7+ z chybika niż otrzeć się o dychę z plusem i nie wygrać w sumie z własnej winy
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 430 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
możliwe , rozmawiam z tatą i mi powiedział, że raczej gdyby wygrał to by się nie chwalił tym w necie , wstawiał zdj kuponu , wiec ten jego screen może być po prostu podrobiony
chyba że będzie tego powyżej kilku baniek, wtedy sorry, będę się tylko mądrzył i stroszył piórka
jak ja wygram to wyprawię imprezę , możecie juz się czuć zaproszeni
a ten koleś, w sumie wiecie - 1,4 miliona to raptem duży dom i ze dwie fajne fury. czy to już jest fortuna - kwestia dyskusyjna
natomiast znam przypadek rodziny, która zgarnęła 5 czy 7 (nie pamiętam) i wyprowadziła się po cichu w nocy..
a tak na serio koleś miał kupon podrobiony <bo o taki nie trudno> czy na serio wygrał, jak myślicie?
hgw, ja bym się w życiu nie chwalił, zresztą koleś robił straszną błazenadę, więc śmiem wątpić. a akurat śledziłem dzisiaj jego wizytę 'live'
dokładnie , ja również , weszłam z nim w konwersacje i rzucał się jak wesz na grzebieniu , w sumie to nie wiem o co mu chodziło , przypomina mi zachowaniem takiego sebastiana co miał nie równo pod sufitem pare tygodni temu
jeżeli masz konkretne liczby i chcesz się nimi dzielić, to się dzielisz, a nie odstawiasz antyczną tragedię
dokładnie , pewnie jakiś dzieciak , ale troche nerwów mi zepsuł
z ciekawości zrobiłem powiększenie i hym mam trochę wątpliwości , ale to jego sprawa mnie to ani ziębi ani grzeje , jak trafił to jego jak jest tylko erotomanem gawędziarzem to mi go szkoda
haha erotoman gawędziarz , gdzieś to słyszałam ..
poza tym w typowaniu tutaj cienki bolek , ciezko mu trafic 5/10 a w realu wygrywa miliony , no trzymajcie mnie .wkurzył mnie bo nie lubię takich cwaniaczków , wpada mówi że wygrał gruba kase, ma numery ale nie poda , no co za koleś
poza tym w typowaniu tutaj cienki bolek , ciezko mu trafic 5/10 a w realu wygrywa miliony , no trzymajcie mnie .wkurzył mnie bo nie lubię takich cwaniaczków , wpada mówi że wygrał gruba kase, ma numery ale nie poda , no co za koleś
sam kiedyś zrobiłem kartę do wjazdu i parkowania w jakimś szopie , prawie ideał i 2 lata mi służyła
hahah tak w losowanie była zaangażowana cała rodzina nie wiem co się stało z sebastianem?
sebek to takie dobre dziecko , ale mama i tata powiedzieli mu że hazard to zguba i nie dali pieniążków na gre , a on tak chciał wygrywać te pieniążki
tak samo jak dziś mnie ten multimilioner . dobranoc Wam , jutro nie obstawiam ale trzymam kciuki za wasze wygrane