Wpisy 2 880 407 – 2 880 506
3 maja 2017 22:59 → 4 maja 2017 08:48, 100 wpisów
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/684626/nie-zyje-pobity-pilkarz-iv-ligowego-klubu
Mulag do tego coś pdał to trza mieć Enigme aja z telefonu piszę to znowu potop Szwedzki
emeryt w tym masz racje koryto jest stałe tylko gęby się zmieniają , my na to nie mamy wpływu
Forsami u mnie słabizna trochę zwrotów , ale czekam na swój dzień
Mulag kto na noc kawe pije napij się wody będziesz piękny i młody
Co robi nocna zmiana w supermarkecie?
https://www.youtube.com/watch?v=y-4c73-yhiM
https://www.youtube.com/watch?v=y-4c73-yhiM
a co ma zmiana konstytucji wspólnego z korytem?
tej konstytucji obecnej nikt do końca nie przestrzega i interpretuje jak mu wygodnie szczególnie władza
jak by mogli to by zwiększyli ale sorki to zrobili tylko w biurokracji coraz więcej ciepłych kluch na posadkach państwowych z naszych podatków
tylko że nie dużą wygrana tylko kaska co miesiąc i nie jest to ekstra pensja by nie było że to
spanie Forsami taki młody człowiek a ty do spania góry powinieneś przenosić
ja w twoim wieku a ci młodzi ludzie głowa w poduszkę polityka mnie nie bo to nie jak tu ma być w tej Polsce dobrze
życzę ci Będziesz na $ patrzył na wodach wzburzonych i spokojnych na tej złotej mahoniowej arce w bezkresnych pustkowiach ale z milionami
Pasko-Zadajesz retoryczne pytaniaOdp.>>>...362
51-podałeś w 4-rech zestawach
51-podałeś w 4-rech zestawach
Forsami-jesteś naganiaczem ts,czy nie.Kolejny raz tak o tobie piszę i brak reakcji.Analizując twoje wpisy w 100% wychodzi mi,że jesteś naganiaczem oszustów z ts(lub g-tech,jeden pies).
Chodzi o to,że dokąd śledziłem-to tylko ja + jeszcze jedna osoba stawiała na >51
Gratulacje Geenesis.Sorry,że pytam ale ile kosztowało te 10 000?
Genesis , jak możesz wrzuć skana , bo tu już dużo było bohaterów
jeśli to prawda to gratki
jeśli to prawda to gratki
Niby nie ale 10 000 nie grozi chyba jakimś napadem rabunkowym albo inwazją rodziny,to nie jest oszołamiająca suma do tego zdobyta pewnie kilkakrotnie większym kosztem.Ja o swoich wygranych raczej nie informuję,jeśli bym poinformował to bym pokazał skan,gdyby ktoś chciał zobaczyć oczywiście.
Chyba masz rację
Natomiast ja chwalę się nawet>4/10
Ale do głowy by mi nie przyszło zamieszczać skany tego rozaju
Natomiast ja chwalę się nawet>4/10
Ale do głowy by mi nie przyszło zamieszczać skany tego rozaju
brawo dla nocnego upiora za iloraz inteligencji a Mi to LOTTO 9 Milionów i bonus w Multi Multi 350 tysięcy traktuje cię bez osobowo jak zobacze twoje wpisy w dzień to potraktuje na poważnie
zgrywus , nie siej popeliny , bo tu ostatnio pojawia się wielu proroków lotkowych , milionerów jednego wpisu i szamanów od zaklinania rzeczywistości
Wczoraj zwrot to puszcze sobie z powrotem Multi Multi na dziesięć gramy dalej
Forsami , nie puszczaj , jeszcze trafisz i bedzie kłopot z wydawaniem kasy
a ja w nocy wygrałem dużo pieniążków w lotto wygrałbym jeszcze więcej ale się obudziłem
tak mówił mój kumpel w stosunku do kobiet , teraz ukrywa się przed komornikiem za alimenty