Wpisy 2 878 102 – 2 878 201
1 maja 2017 16:17 → 1 maja 2017 18:02, 100 wpisów
Niskopochylonywidzę cztry liczby z mojego zakładu oby wyszło więcej 22,36,43,46 oby wyszły wszystkie moje puki bonus czeka namnie
Byłbym zapomniał zatypować LOTTO i Plus a to grzech i to ciężki 7Milionów zatańczy dla mnie
Forsami, lewy, nisko Forsami widać Ci się nie należy, wygrałeś Ty co oprócz 2 lub 4 pln ostatnimi czasy
I oczywiście wurtual te 6/12
Co sie nie należy czy się stoi czy się leży Forsamiemu się należywygrana z wieczora i z rana
No to pijemy szampana
Uciekam jak najdalej od tego TS-a, aaaa czort,bo jeszcze się skuszę
Wszelkie kopiowanie powielanie udostępnianie zabronione to plagiat
Zgrywus ja zbieram na dojarke elektryczną dla tosi będzie jej łatwiej doić amator
Zawsze można zwalić winę na Bolka, że coś grzebał przy maszynie
Bo on wygrywał wtedy, kiedy chciał
Forsami może Ci się uda albo nie oto jest pytanie- wierzę w Ciebie, to jest jazda na pohybel jak z piosenki Avicii'ego
Wygrywacie z minusem czy plusem.
Cieszycie się z drobnicy jaką wam serwuje TS.
Ech amatorzy ;D
Cieszycie się z drobnicy jaką wam serwuje TS.
Ech amatorzy ;D
Bez 3manki
Żeby grać, trzeba wytypowac wlaściwe liczby, a tak możecie sobie marzyć o wysokich wygranych.
Paaa brachu
Makinero ileś ty wygrał mniej niż zero? ja się tu niczym nie chwale
Spokojnie - pokazalem na forum sposób jak grać, żeby wygrywać.
Jeden warunek musisz postawić dużą stawkę.
Jeden warunek musisz postawić dużą stawkę.
Palenie tytoniu spożywanie alkoholu i granie w gry liczbowe dozwolone od lat 18 nikt tu nikogo nie zmusza makinero jestem spokojny i na luzie do grania to moje hobby
Co kilka dni ukazuje , że to się sprawdza...więc dowodów jest wiele
http://www.imagebam.com/image/608c33546080780
Weszło, weszlo Ma się to ogromne szczęscie, aha a co tu robi 63 z plusem , zobacz
Weszło, weszlo Ma się to ogromne szczęscie, aha a co tu robi 63 z plusem , zobacz
Nieznam sie na hresjach progresjach jedno wiem tak jak wiely znas ze trzeba skreślić te które wyjdą a kombinacji jest kilkanaście milionów niegram od dziś tylko lat nascie a dokładnie 15 każdy ma swoje kółko zainteresowań
25 zł (stawka) wygrywasz 40 zł
250 zł (stawka) wygrywasz 400 zł
2500 zł (stawka) wygrywasz 4000 zł
Ja grałem na super liczbę 79 !!!!
250 zł (stawka) wygrywasz 400 zł
2500 zł (stawka) wygrywasz 4000 zł
Ja grałem na super liczbę 79 !!!!
Makinero na granie trzeba mieć kase i pomysł czyli jak to piszesz gresje lub system ja mam budżet od 100 ,na miesiąc czsami wiecej może 150
Wziołem kredyt 4300 zł zagrałem i mam... Ogromne wygrane
Mógłbym udowodnić to !!! ale to ryzyko jest wielkie....
Mógłbym udowodnić to !!! ale to ryzyko jest wielkie....
A zatem tak skromnym budżecie nie poszaleje chociaż to nie reguła bo jak sie zagra w mini za 1,25 też można wygrać krocie tu nie ma reguły
slawek10 - zobacz moje posty o progresi
Tam będziesz miał dowody, albo screeny kuponów z progresją do 7
Tam będziesz miał dowody, albo screeny kuponów z progresją do 7
Przykład:
1 PRZEGRANA
odpuszczasz 7 przegranych
8 grasz za DUŻO kasy i zgarniasz dużą sumę.
1 PRZEGRANA
odpuszczasz 7 przegranych
8 grasz za DUŻO kasy i zgarniasz dużą sumę.
Również można grać systemem w LOTTO i LOTTO Plus oraz Mini LOTTO przy większych nakładach finansowych i bardzo dużym ryzyku utraty dużej forsy kogo na to stać bo mnie na pewno nie i gra się Tak jak stać
ok.o progresji czytalem sporo.Troche grosza trzeba zainwestowac.
Skoro tyle zgarniasz kasy to sie pochwal kuponami
Skoro tyle zgarniasz kasy to sie pochwal kuponami
Forsami, na forum
Udowodniałem, że z moją progresją nie traci się kasy....
Nie mogę w nieskończoność udowadniać...
Udowodniałem, że z moją progresją nie traci się kasy....
Nie mogę w nieskończoność udowadniać...
Kasa mnie nie obchodzi, ja tylko chcę WAM pomóc, jak grać, żeby być zawsze na plusie.
lukaszp
Dzień po dniu ZGARNIAŁEM OGROMNE SUMY !!!
019. 22.04.2017 1/1
0020. 21.04.2017 1/1
0021. 21.04.2017 1/1
0022. 20.04.2017 1/1
Dzień po dniu ZGARNIAŁEM OGROMNE SUMY !!!
019. 22.04.2017 1/1
0020. 21.04.2017 1/1
0021. 21.04.2017 1/1
0022. 20.04.2017 1/1
Makinero czyli przebijasz jedną licze stawkä aż wyjdzie i jest zarobek ? Tak ja ci tu nic nie pisałem o dowodachjedno wiem że można wygrać tylko trzeba mieć kase na rozruch jak przy zakładaniu firmy
Forsami - podbijasz stawkę, dopóty, dopóki nie trafisz tej liczby.
WARUNEK JEDEN OPUSZCZASZ LOSOWANIA 4 a potem grasz na stawkę.
na 99,9% trafisz na 1-3 razem .... i masz kasę w kieszeni
WARUNEK JEDEN OPUSZCZASZ LOSOWANIA 4 a potem grasz na stawkę.
na 99,9% trafisz na 1-3 razem .... i masz kasę w kieszeni
makinero masz takie pewniaki dawaj 3 liczby na multi może być na pięć losowań,wszystko zweryfikuje.Tylko trzy liczby.
Makinero słyszałem to właśnie od mojego kolegi z pracy prawie emeryta bo już niedługo mu zostało tłumaczł mi to czaje co jest grane
Z 7 lub 52 lub 19 lub 79 wyciągnąłem niezłą sumę.... Grałem z progresją
Volt zobacz moje posty na forum, a sie przekonasz że mam rację
forum na multipasko ? .Powiem tak nie ma szans wygrać z TS chyba że wyjdzie parę groszy na plusie.Tylko szczęście
Volt - nie mam pewniaków na wiele dni, każdy nowy pewniak podaje po losowaniu !!!
Myślisz trochę.... Żeby wygrać trzeba znać każde wyniki losowań...
To jest mój sposób.
Myślisz trochę.... Żeby wygrać trzeba znać każde wyniki losowań...
To jest mój sposób.
Volt - wygrasz z TS. Jeden warunek. Masz pokażną sumę piniędzy.
Może to głupi przykład, ale żeby wygrać 2 miliony postaw 1 milion
Może to głupi przykład, ale żeby wygrać 2 miliony postaw 1 milion
Nie chwalę się wygranymi.
Nie interesują mnie pieniądze, one szczęścia nie dają, a jedynie ukochana mi najbliższa osoba.
Nie interesują mnie pieniądze, one szczęścia nie dają, a jedynie ukochana mi najbliższa osoba.
makinero myślę żebyś dał skan z dowodami na profilu i to było by wiarygodne niż pisać na czacie.Szampana nie wypijesz szczególnie Ts
Volt - ja nie gram, ale typuje...
Znaczy się gram ale na małe stawki, ale gdybym miał stawiać duże stawki, mógłbym zostać bogaty, ale nie chce, na prawde nie chce.
Znaczy się gram ale na małe stawki, ale gdybym miał stawiać duże stawki, mógłbym zostać bogaty, ale nie chce, na prawde nie chce.
Dzisiaj jest 1 maja to se ludzie robią Jajajak by to było takie proste to by T sa już dawno nie było
Volt - ja gram z progresją, a nie że wygrana za wygraną. Jesteś kompletny idiota, ktory nie umie tego zrozumieć !!!
K*RWA MÓWIŁEM NA FORUM O ODPUSZCZANIU 4 LOSOWAŃ...MÓWIŁEM.... I CO NIKT NIW IERZYŁ...ZA 4 losowaniem wypadło 6 !!!!!!!!!!! MÓWIŁEM !!!!!!!!!!!!!!!
Ja chcę być bogaty a czemu nie mieć wyye...noce i dnie kto lubi reprezentować biede reka w górę
Volt - widisz odstęp 4 loswań - widisz? I co , a na forum mówiłem... Mogłem zagrać na 6 ale kolektura k*rwa zamknięta w p*zdu !!!!!!!!!!!!
4 przegrane z rzedu = NIE GRAJ
CZEKAĆ NA 5 LOSOWANIE I GRAĆ Z PROGRESJĄ I WYPADŁO ODRAZU ;d
CZEKAĆ NA 5 LOSOWANIE I GRAĆ Z PROGRESJĄ I WYPADŁO ODRAZU ;d
makinero ściemniasz chyba
Przecież to takie proste włożyć klucz przekręcić w lewo i już otwarte
makinero porada - zapytuj na dziś.Proste .
makinero jesteś nie poważny,niech każdy wejdzie na twój profil z typowaniami i się przekona.Porażka
makinero jesteś nie poważny,niech każdy wejdzie na twój profil z typowaniami i się przekona.Porażka
Volt - przykro mi nie rozumiesz strategi.
Wyjaśnienie jest na forum. Tam wszystkiego się dowiesz.
Volt - to ty jesteś nie poważny bo nie rozumiesz tego o czym mówię.
Wyjaśnienie jest na forum. Tam wszystkiego się dowiesz.
Volt - to ty jesteś nie poważny bo nie rozumiesz tego o czym mówię.
Xawery to taki ktoś kto ma super graf dużo wygrywa i nawet ponoć wyjeżdża na wakacje za wygrane tylko nie wiem dokąd
no z tego jego wpisu wynika trochę coś innego
znaczy Xawerego
Mówiłęm na forum, że w ósmy losowaniu wypadnie z progresją . Mówiłęm.... AHA CIEKAWOSTKA ZOBACZCIE PLUS 63 http://www.imagebam.com/image/608c33546080780
makinero a po co brałeś ten kredyt na grę skoro pieniądze Ci niepotrzebne
1 losowanie (przegrywasz 2,50 zł)
Odpuszczasz 2,3,4,5,6,7 losowanie
\Grasz na 8 i wygrywasz ewentualnie wygrywasz wcześniej jak chcesz o ile zatypujesz dobre liczby jak ja
Ja nic nie przegrywam bo wiem kiedy wejść do gry z wielką stawką
Odpuszczasz 2,3,4,5,6,7 losowanie
\Grasz na 8 i wygrywasz ewentualnie wygrywasz wcześniej jak chcesz o ile zatypujesz dobre liczby jak ja
Ja nic nie przegrywam bo wiem kiedy wejść do gry z wielką stawką
RIPLAY Dzisiaj jest 1 maja to ludzie robią jaja od kogut od koguta jajawypił bym ale ide na noc do pracy
krystyna98 - po to, zeby trochę zaszaleć, jak sie miało dziewczyne, która lubi wygodę , luksusy to sama wiesz