Wpisy 2 877 657 – 2 877 756
30 kwietnia 2017 21:50 → 30 kwietnia 2017 23:59, 100 wpisów
Gryksio byłeś na kwiatkach
I?
A stringi były
jutro w mini zakladzik ze skanu w tyg bylo 4/5 moze jutro ten co nie wlazl wejdzi
Gryksio
4/10 coś się kręci koło tego zakładu jest nadzieją w nas O.N.A.wygranym
Miałem kiedyś 4 i 300 zł a 10 tys no to jeszcze można zarobić chociaż 100 tys
no dobra trzeba na jutrzejsze zabawki cos typnac by cos byc moze przytulic od ts
Hej ja tylko zajrzeć z ciekawości ile, by dzisiaj z tego było- 5/10 hehe, już lepiej zająć się majowaniem
Sam wypełniam i z trzy miesiące nic nie trafiłem ,tydzień robię przerwy z grami bo już mnie to denerwuje
Ja mam zagrane na jutro 1 Maj święto moja kolektóra zamknięta dlatego też dziś zagrałem na poniedziałek
w tamtym roku w mini mialem 5/12 jutro jak i z tego co mialem typniete w mini na dzis cos sklece
20,23,26,28,30,3133,36,38,39,41,42 - 5/12
20,23,26,28,30,3133,36,38,39,41,42 - 5/12
Dzisiaj jak byłem w żabce Multi kusił jak nie wiem co, ale nie zagrałem
Udanego wieczoru
Niechce mi się jechać specjalnie do Dębicy bo kolektore mam pod domem a w Dębicy 25 napewno która$ czynna
NFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 69 parek - niewylosowanych w Kwietniu w 2017 r.
Powodzenia !!!
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dawać wyniki co za iledwa złote w Multi Multi zwrotu to wiem a co dalej ?
Bonus Multi Multi: 320 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Noi to chciałem wiedzieć Bonus większy rozmiar 320 tysięcy mojebiorę dziada
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 186 494,00 zł
No to sie wysilili 16,30 no ale leprzy rydz niż nic albo moje dwa złote zwrotu
no to ten miesiac na plusie patrzac na wydatki na zabawe z ts nie duzy ale na 2 miechy zabwy z ts jest chyba ze ts cos ponownie da jak 25 kwietnia 4/5
ide sie typnac w maju zycze wszystkim samych dobrych typow w lidze typerskiej jak i z typowania radochy no i kaski chociazby za 1,25 w mini
no to typniete na jutrzejsze zabawki z ts oby maj sie zaczol tak dobrze jak kwiecien sie konczy
Owczy Pęd-tradycyjnie rżnie 1dynkę
Uwielbiam taką stałość przekonań
Uwielbiam taką stałość przekonań
Akurat wróciłem z majowania, włączam, a tu 2-jka - jaja jak berety, nie jestempisiorkiewich ale każdy to wie, że Bolek sprzedal Polskę, jestem neutralny, ale jakbym już miał wybierać to jestem pisiorem
PiS i wszystko, ale już wolę pis, niż przysposobienie obronne, jestem za i nie przeciw polska}}
Każdy to wie, że zakłady upadły kiedy Bolek dorwał się do władzy i wszystko wtedy upadło