Wpisy 2 876 085 – 2 876 184
27 kwietnia 2017 22:17 → 28 kwietnia 2017 08:14, 100 wpisów
ich specjaliści biorą się za wszystko , konie padły , lasy wycięte ........... ts tez doprowadzą do upadku
No niestety kolejna gra chyba upada przez pazerność totalizatora choć suma summarum to pewnie i tak wyjdzie ts na plus. Uważam, że EP 3 x w tygodniu to było dość optymalne rozwiązanie, losowania w inne dni niż Lotto i nawet chętnie grałem. W tym tygodniu nie zagrałem ani razu.
Ale mam systema kosze siano
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
lecial w 30 rzedzie miejsce e = 35
30,35 chce 54 zl za to
214 zl a bilet 180
30,35 chce 54 zl za to
214 zl a bilet 180
żeby chociaż za każdą godzinę spędzoną w mapkach 10 zł można było wygrać
No nareszcie weekend jak dla mnie a w co tu jutro zagrać Multi Multi może nikt bonusa nie zgarnął LOTTO i Plus dopiero w sobote w mini nigdy czwórki o pensji i keno nie wspomne
70,71,72,73,74,75,76,77,78,79. ' Mój stary zakład nie ja jeden widzę na to wpadłem miałem kilka siódemek od 2002roku nie znaczy że codziennie grałem w multi lotka bo tak wtedy ta gra sie nazywała a kosztowała 1,20 i losowanie odbywało sie o 21:30
jak byl zaklad za 1,25 wyczulem 7/7 ale wyslalem tylko 5/5 i
weszlo wszystko
weszlo wszystko
albo gosciu od kostki rubika i zaznacza organ unii europejskiej
3 nazwy europejskiej, jedna radna europy i nie wezmie
3 nazwy europejskiej, jedna radna europy i nie wezmie
2 876 115. wizard
czelista
grający na wiolonczeli
czeli.....
4 struny
czelista
grający na wiolonczeli
czeli.....
4 struny
7/7 ale poszlo 5/5 za trzy stawki
weszlo wszystko 7/7 byloby 7.5 tys zl a nie 900 zl
weszlo wszystko 7/7 byloby 7.5 tys zl a nie 900 zl
bo gram na moim syntezatorze yamaha motif i tam jest cello i to so struny
raz sie zyje, trzeba miec w zyciu:
- czarne bmw
- czarno dupe
- zielone kawasaki
i co jeszcze
- czarne bmw
- czarno dupe
- zielone kawasaki
i co jeszcze
ja narazie to mialem ale bialego mercedesa to sie chyba nie liczy
w gdansku furki jezdzo w miare ale w londynie drozsze
tyle poza moim zasiegiem szok z czym do ludu
tyle poza moim zasiegiem szok z czym do ludu
Lotto na pomoc my chcemy fury tylko nie Tyson Fury ani fury gnoju ani fury siana dla kozy i barana
co jest ku....kuryku do chu.....dego byka ztour tym Internet em
Sie ma
W profil możesz lukać a blokować to nie ma takiej mocy urzedowej
Znów wychodzi mi "7" pewniak, ale czy możliwe jest, że trafi się trzeci raz pod rzad? Hm. Ryzyko jest większe.
K*rwa nie da się zablokować gościa, nadal mnie wkurrza!!!!!!!!!!!!!
Bonus nieruszony czeka 270 to dzisiaj się zagra o niego adbać w soboteLOTTO o 5 Milionów w LOTTO
UWAGA: user @makinero to patologiczny oszust, którego kłamstwa na forum dotyczące rzekomego grania i wygrywania w progresji na 1/1 MM oraz 2/2 MM wykrył @drapek:
2017-04-23 (21:56)
status drapek
Data rejestracji: 2012-11-11
Ilość postów: 4026
13639
wpis nr 1 075 114
Że się wtrącę: szkoda że tabela wygranych podawana na lotto.pl nie zawiera 221 trafień 1/1 (z godz.14.00)... i po co ta szopka
.................
Tak więc jego wpisy to tylko pic na wodę!
2017-04-23 (21:56)
status drapek
Data rejestracji: 2012-11-11
Ilość postów: 4026
13639
wpis nr 1 075 114
Że się wtrącę: szkoda że tabela wygranych podawana na lotto.pl nie zawiera 221 trafień 1/1 (z godz.14.00)... i po co ta szopka
.................
Tak więc jego wpisy to tylko pic na wodę!
nie miałem z Tobą nigdy przyjemności edi8 ale może rzeczywiście ten makinero to jakiś naciągacz
Ten makinero to wariat-udało mu się parę razy wygrać grosze i myśli,że ma lotto w garści-do tego jak każdy ćwierćinteligent jest agresywny na uwagi mądrzejszych i bardziej od niego doświadczonych osób.
Wystarczy pomylić liczby 221 z 21 a odrazu robi się z tego afera.
Zacząłem mieć kontakt z liczbami kilka miesięcy i jeszcze wszystkiego mogę nie wiedzieć.
Po co ten hejt w moją stronę???
Zacząłem mieć kontakt z liczbami kilka miesięcy i jeszcze wszystkiego mogę nie wiedzieć.
Po co ten hejt w moją stronę???
marek-m62 - oj, żebyś się jeszcze nie zdziwił, oj żebyś... Pożyjemy, zobaczymy. Tylko, że byś nie mówił, że nie miałem racji co do skuteczności typowania liczb.
Grając z progresją na minimalne stawki, można coś tam wygrać, może nie dużo, ale można dalej się bawić w granie
Grając z progresją na minimalne stawki, można coś tam wygrać, może nie dużo, ale można dalej się bawić w granie
ale piknie leje, pogoda wyraźnie wpływa na nastroje , ludzie skaczą sobie do oczu a Ts na tym zyskuje .
Tak więc życzę Wszystkim na rozpoczynającą się majówkę i wygranych
Tak więc życzę Wszystkim na rozpoczynającą się majówkę i wygranych
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/19bfa6248659217894c8d088f91266a7_th2.gif
Dzień dobry.
Dzień dobry.