Wpisy 2 875 785 – 2 875 884
27 kwietnia 2017 14:03 → 27 kwietnia 2017 15:37, 100 wpisów
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 9465 zestawów od 1207 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 8 320 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 15 160 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Riddick - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 1 820 zł = 121,33 x koszt gry
- olek10 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- piotrusPan - koszt gry: 47,50 zł, wygrana: 522 zł = 10,99 x koszt gry
- mariola887 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 398 zł = 7,96 x koszt gry
- klifford - koszt gry: 80,00 zł, wygrana: 620 zł = 7,75 x koszt gry
Dopisano wyniki Kaskady - 1,2,4,8,10,12,14,15,17,18,19,22
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 3791885
Wylosowany numer to: 3791885
znów nagroda pocieszenia 2x3/7 i pustaczek
5,75,76 nie zawiodły reszta do du......
5,75,76 nie zawiodły reszta do du......
Nic system sie zacial
moje pewne trójki rozmienione na drobne, wczoraj wylosowali: 3 i 39, a dzisiaj 5 i 7 i 41 i 43
Dla dzisiejszych wygranych
koniec przerwy , do roboty , trzeba zarabiać pieniążki , państwo co miesiąc przekazuje fundacji ojca tadzia kilkanaście tys zł od kogoś to trzeba ściągnąć
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Wczoraj czytałem, że w ZUSie zamiast dawania rent mają niepełnosprawnym wskazywać co jeszcze mogą robić. Nie masz rąk ? Możesz obsługiwać***y np. na taśmie produkcyjnej. itp. itd. Przyczyna ? Pozyskanie kasy na 500 plus. Wszyscy co przyjdą do ZUSu po rentę zostaną natychmiast uzdrowieni i zagonieni do roboty ! Także bez głowy pod pachą nie ma po co do ZUSu nawet iść...
Isuper bo zadozo leni miało renty anic om nie jest
Dopisano wygrane Super Szansa
Pasko i taka cenzura ? Urządzenie służące do przenoszenia energii na łańcuch rowerowy jest normalnym słowem.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 260 000 zł
No nie wiem, ja mam dosyć poważne schorzenie genetyczne, które wyklucza u mnie większość aktywności zarobkowej i renty nie dostałem -mam jedynie 153 zł zasiłku. Tymczasem zdrowy byk 16 letni, który ma bogatych rodziców dostaje od nich kieszonkowe 500 zł właśnie z tego programu, podczas gdy renta dla mnie wyniosłaby pewnie niewiele więcej. Gdzie tu sens, gdzie logika ?
Policjant zatrzymuje samochód. Czując od kierującego alkohol, zwraca się do niego:
- Dmuchaj pan!
- Dobrze panie władzo, a gdzie boli?
Poniedziałek rano, szef:
- Co masz takie czerwone oczy, piłeś?
- Nie! Płakałem, bo brakowało mi pracy!
- Dmuchaj pan!
- Dobrze panie władzo, a gdzie boli?
Poniedziałek rano, szef:
- Co masz takie czerwone oczy, piłeś?
- Nie! Płakałem, bo brakowało mi pracy!
multilotek masz racje teraz zaostrzaja prawa do rent, tez to slyszalem ze szukaja oszczednosci
4/9,5/9tylko
Ja mam zzks ale nato mi orzecznik mowil renty niedistane zreszta lat pracy niemam auszczerbek na zdrowiu powyżej 16roku życia
Zreszta praca powiedzą ze jest bo przed komputerem ale ktos niema wykształcenia stażu to nikogo niejnteresuje
Może Lewandowski da prace mycje bentlejow maserati podobno ma specjalnych ludzi do tego
W dodatku w Multi trudno trafić, w ogóle ile ja już kasy wpakowałem w te gry liczbowe i zdrapki to głowa mała. Nie spodziewam się cudów, ani nawet tego, że wyjdę na plus. Ale chociaż zwroty mogłyby być i raz na jakiś czas wygrana typu głupie 500 zł. A tu nic ! Gram od wielu, wielu lat setki złotych w to pakując i najwyższa wygrana 175 zł za 4/6 w Lotto 6 lat temu (!). Nie chciałbym abyśmy wszyscy byli maszynką do robienia kasy na 500 plus. Zabierają renty, zabierają wygrane, zabierają wszystko !
gdyby zarabiali od wygranych zalozmy te 50% to bysmy placili podatek 50% zamiast doplacać do zakladu
wtedy multi by byl po zlotowce ale wygrywaloby sie zalozmy 170 tys
po ch.. placic 2,5 jak ja chce zagrac systemem o mniejsza kwote
W multi zacząłem grać na 10 skreśleń stawka x4. Liczę, że 5/10 oraz 6/10 będą raz na jakiś czas redukowały straty a 7/10 da już przyzwoitą kwotę 560 zł. No wiadomo, że głównym założeniem jest trafienie coś powyżej 7/10 ale to będzie ciężkie Za 8/10 ponad 2 tys. zł za 9/10 pokaźna sumka 40 tys. zł (fajnie byłoby ustrzelić) no i za 10/10 ponad Milion zł wraz z bonusem. Taka gra jest okej - nie potrzeba zdrapek ani kumulacji w Lotto, bo tutaj mam wszystko za jednym zamachem
a my placimy frycowe 1,5 zł co nam nic nie daje do kazdego zakladu - niepowoduje to zwiekszenie puli ani szansy
np. 2/2 to 1:16 a wygrana 16 zl czyli zaklad powinien byc po zlotowce wtedy zysk = wniesiony wklad
i na pewno raz na 16 losowan bedziecie miec 2/2 zobaczcie sobie w profilach
o kurde ja mam co 24 czyli nawet prawd. nie przekroczylem sredniej
czyli zwrot 26% czyli z kazdej 100 zł by mi sie zwrocilo 26 zł z 2/2
i te prawo-kalkulacja jest dla wszystkich nie ma wyjatkow dziekuej ze uwage
czyli jak cos wchodzi raz na 300 losowan to jak jestes przecietny to nie trafisz szybciej
co za pewniaki na wieczorek do zabawek macie jesli ho o multasa mini bikini i lottka psotka
ja jestem guru, nikt mnie nie przebije znam prawie wszystko jeszcze kilka rzeczy poznam i zaczne grac po swojemu,
Ja wiem że gram już dobre parę lat i wygrałem parę złotych marnych,a szczęście w Totku ktoś miał ?
a tak na serio to faktycznie zamierzam moze sprobowac cos wygrac, ale narazie szukam odpowiedniej metody czasami znalazlem cos fajnego
metod jest kilka milionów tylko trafić,całe życie trzeba poświecić i nic chyba z tego nie wyjdzie
Volt no metod jest duzo ktore dadza wygrana, najlepiej trzymac sie jednej
w przyszlosci byc moze wylosuja twoje liczby, jesli nie liczby to np wybrana metoda da 10 liczb trafnych
Zastanawiam się czy wysłać chyba szkoda kasy po pójdzie do śmieci,jak jest dobra metoda angierski ?
liczby wybiera moze rozne, ale nie ma to znaczenai wazne ze trafia lepiej a moze stale liczby nie przyniosa
Volt no ale jak nie trafiasz metoda nie zawsze oznacza ze jest slaba moze kiedys przyniesc wygrana
DL.Ja nie widzę szans trafienia ale wiadomo szczęście ale w Ts to pytanie
szansa to 1:57
i mysle ze jak trafisz raz na 57 losowan trojke jednym zakladem to masz szczescie
i mysle ze jak trafisz raz na 57 losowan trojke jednym zakladem to masz szczescie
chociaz w lotto liczba kombinacji w celu pokrycia jest wieksza
Angierski tak tylko slowo bo lece z powrotem do roboty a bylem ciekaw co wyszlo 3/3 w typowaniu i być tu mądry i pisz wiersze szkooda ze nie real x stawka o chchoco
Kiedyś na około 60 gier w DL trafiłem z trzy trójki w DL więc te 1:57 to tak sobie się sprawdza
moge wam wyliczyc ile wygracie danym systemem max przez iles losowan
Podaj jakiś przykład liczb na dziś może być 12 liczb żeby była trójka,moim zdanie będzie ciężko
lotto ma dwie strony i ten co gra albo gołoloto albo ma kasiurę , kropka
eh a macie jakies pewniaki z tych systemow programow czy tylko to co piszecie to teoria na praktyczne efekty trzeba poczekac