Wpisy 2 875 585 – 2 875 684
27 kwietnia 2017 08:42 → 27 kwietnia 2017 10:50, 100 wpisów
Brjan mam nadzieje ze beda nadal dobrze typwoac mimo trickow tsa
Brjan chwile spokoju od grania dobrze zrobi pozostanie jedynie i można i tak a wiadomo stawka mnoży
Forsami Nie myślę o trafianiu najwyższych wygranych,nie wpada :6/7,7//8,8/9 i jest
kiedyś gra na powtórki+oboki dawała nawet niezłe efekty , a teraz nie wiem kto tam kręci korbką prezes albo
Jak ci tu sie Brian udaje trafiać to x stawka i jesteś kasiasty
Reklamuje się na mp wróżbita,który chwali się że podaje liczby na Lotto:96% trafności,są zdjęcia milionerów,którym podał liczby,dobry bajerant-oszust
Brjan jest natomiast tak ze niektore liczby np. na 20 losowan wystepuja 10 razy (szansa 1/2) a niektore tylko 1 albo wogole... ktore oplaca sie skreslac?
jeden uzytkkownik mial 14 pewniakow trafionych bo skreslal ta sama liczbe
wystarczy tylko dobrze wytypowac liczbe ktora ma wypasc tyel razy
jednak nie wszystkie liczby wystepujace czesto lacza sie w kombinacje na dane losowanie, wiec typowanie samych najlepszych nie daje gwarancji wygranych ze sie zejda moze 3-4 liczby tak w jednym lsoowaniu
angierski Są liczby,które się powtarzają kilka razy,4ka gościła przez 6 losowań,wystarczyło do niej dodać kilka śpiochów i kasa jest
We wtorek wyszły mi pierwsze cztery liczby w Multi Multi w zakładzie 8,10,16,22 a potem STOP chyba zobaczyły znak drogowy zakład był na dziesięć skresleń
Brjan nawet na 20 losowan jak wypadnie 10 razy to wygrane beda wyzsze
moj program typuje np. 0,5 liczby wiecej czyli co 2 losowania 1 liczbe wiecej
Co do oboków:pod świadomość,podpowiada Ci liczby,kreślisz je,okazuje,że mózg Cię oszukał,wylosowaliboki i tutaj jest pole do po pisu
ale oczywiscie nie mowie o programie, tylko o typowaniach jak ktos ta liczbe trafia to na pewno bedzie wiecej wygrywal
Dr
wiesz dlaczego oboki sie trafiaja bo obok tej jednej liczby sa 2 i szansa jest wieksza na obok niz 2/3 niz na liczbe 1/3
islandorka wiem ze jestem brzydal nie musisz mi tego powtarzać
angierski Przykład:mózg podsuwa Ci liczby:13,25,34,46,55,76,78,jest losowanie liczb:12,13,14,26,54,75,77 Tak mogą być oboki skreślone przez Ciebie
Tyko,że TS obrał dziwną metodę w tym miesiącu na MMowtórek brak i oboków,też nie ma
dlatego,do końca miesiąca nie gram w MM
dlatego,do końca miesiąca nie gram w MM
http://www.zawira.cba.pl/albums/userpics/10001/normal_na-czwartek.gif
Dzień dobry
Dzień dobry
doktor2p
ale jak ma dobry trend ostatni to widac ze warto grac, jeszcze trafia duzo pozniej
zreszta widzialem przerwy w trafieniach to juz nie chodzi o przerwy liczb, tylko trafien ze czesto kilka razy wpada cos dobrego z mala przerwa, potem dluzsza przerwa i tak dalej
wlasciwie to powiem wam liczby sie nie licza licza sie przerwy trafien (niezaleznie co bym skreslal, te przerwy moga byc dluzsze lub krotsze)
ostatnio patrzac na wyniki MM zauwazylem ze jest duzo trafnych 3/3 .
najlepiej sie oplaca grac stawka niz systemem, na mniejsze wygrane
slawek10 no skroci szybciej trafisz przez czestosc trafien bo wiecej liczb typujesz
ja dzieki systemowi czesto trafialem 7/10, gdybym gral stawka to moze bym wiecej wygral ale na 7/10 raczej tak szybko bym nie liczyl
W miejscowości Warszawa padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Warszawa padła wygrana 120 508,70 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
W miejscowości Poniatowa padła wygrana 120 508,70 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Janowiec Wielkopolski padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
systemow jest masa ja sobie wybieram na kilka zakladow minimum 4
Witam Wszystkich to jest wiadome, że im więcej wylosują nam oboków, tym mniejszą mamy wygraną, gdyby nie te oboki to wielu ludzi tutaj, by trafiało 7/10, 8/10, a nawet 9/10. Ci co grają już latami wiedzą jakie liczby ze sobą" chodzą" i nie potrzebny im jest do tego żaden program, to tylko zależy od TS-a ile z tego wylosują i czy większość liczb bez oboków wejdzie w jednym losowaniu albo czy też rozmienią ten zestaw liczb na drobne i wylosują po parę liczb w 1-szym lub 2-gim losowaniu, tak jak np. jeden z moich wczorajszych zestawów na 2 losowania: 41,43,45,53,54,56,57,65,67,75
To nie chodzi oboki itp,Ts ma nasze liczby w systemie i robią co chcą .
Kiedy się opłacało grać 3/3 ze stawką x10, dzisiaj to jest nieopłacalne, bo za dużo, by trzeba w to włożyć, a i tak nie mamy pewnośći, że wylosują naszą 3/3 w komplecie
No właśnie volt jak ci system nie da wygrać to nie wygrasz więcej niż 2 lub 4 zeta
ale racjonalnie skad ma maszyna wiedziec czy wylosowac obok czy akurat ta liczbe
normalne ze wiecej bedzie obokow niz trafionych przeciez to zwykla metoda Monte Carlo
No właśnie, jak oni to robią
Ten TS to wielki Cyrk bawią się z nami,naszymi pieniędzmi ale to nasz wybór niestety
przeciez to matematyczne prawo prawdopodbienstwa skreslasz 2 moze byc 1 albo 3 i co powiesz ze 2 ma wieksze szanse?
Do potem