Wpisy 2 875 545 – 2 875 644
27 kwietnia 2017 00:20 → 27 kwietnia 2017 09:41, 100 wpisów
WitamPoczytałem nocnych wpisów i stwierdziłem,że nie którym z mp,podoba się szkalowanie Polski,przez dziennikarzy,takich jak:Lis Olejnik i im podobni,stacje: radio Zet,RM FM,TVP,Polsat.Politykowanie na tej stronie,powinno być blokowane,przez admina
W internecie każdy każdego gniecie orze jak tylko może
bzdetów co nie miara
bzdetów co nie miara
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 613 000
multipaskoPojawiło się losowanie Keno 613000 i cóż z tym losowaniem,takiego jest
Nie widzę,dobrych liczb,aby się zainteresować,a może ktoś trafił,większą kasę
patrze w te mapki ale nic nie widzę , albo zbyt oczywiste
może 13,19,20 do rozwiniecia
może 13,19,20 do rozwiniecia
Wczoraj wieczorem,w Keno trafiłem:6/7 na liczbach z końcówką 5,15 itd
Witam zagrałem dzisiaj z samego rana w Multi Multi na dziesięć i LOTTO Plus pewno będzie dłuższa przerwa w graniu no chyba że bedzie
Forsami TS niechętnie rozdaje , wszystko trzeba od nich wyszarpywać
Brjanstrasznie duża przepaść między płaceniem za 6/7=66złotych a 7/7=1500tak tylko luknołem w tabele powodzenia
Brjan no programy sa wrazliwe na dziwne losowania, a ich coraz wiecej przybywa
Brjan mam nadzieje ze beda nadal dobrze typwoac mimo trickow tsa
Brjan chwile spokoju od grania dobrze zrobi pozostanie jedynie i można i tak a wiadomo stawka mnoży
Forsami Nie myślę o trafianiu najwyższych wygranych,nie wpada :6/7,7//8,8/9 i jest
kiedyś gra na powtórki+oboki dawała nawet niezłe efekty , a teraz nie wiem kto tam kręci korbką prezes albo
Jak ci tu sie Brian udaje trafiać to x stawka i jesteś kasiasty
Reklamuje się na mp wróżbita,który chwali się że podaje liczby na Lotto:96% trafności,są zdjęcia milionerów,którym podał liczby,dobry bajerant-oszust
Brjan jest natomiast tak ze niektore liczby np. na 20 losowan wystepuja 10 razy (szansa 1/2) a niektore tylko 1 albo wogole... ktore oplaca sie skreslac?
jeden uzytkkownik mial 14 pewniakow trafionych bo skreslal ta sama liczbe
wystarczy tylko dobrze wytypowac liczbe ktora ma wypasc tyel razy
jednak nie wszystkie liczby wystepujace czesto lacza sie w kombinacje na dane losowanie, wiec typowanie samych najlepszych nie daje gwarancji wygranych ze sie zejda moze 3-4 liczby tak w jednym lsoowaniu
angierski Są liczby,które się powtarzają kilka razy,4ka gościła przez 6 losowań,wystarczyło do niej dodać kilka śpiochów i kasa jest
We wtorek wyszły mi pierwsze cztery liczby w Multi Multi w zakładzie 8,10,16,22 a potem STOP chyba zobaczyły znak drogowy zakład był na dziesięć skresleń
Brjan nawet na 20 losowan jak wypadnie 10 razy to wygrane beda wyzsze
moj program typuje np. 0,5 liczby wiecej czyli co 2 losowania 1 liczbe wiecej
Co do oboków:pod świadomość,podpowiada Ci liczby,kreślisz je,okazuje,że mózg Cię oszukał,wylosowaliboki i tutaj jest pole do po pisu
ale oczywiscie nie mowie o programie, tylko o typowaniach jak ktos ta liczbe trafia to na pewno bedzie wiecej wygrywal
Dr
wiesz dlaczego oboki sie trafiaja bo obok tej jednej liczby sa 2 i szansa jest wieksza na obok niz 2/3 niz na liczbe 1/3
islandorka wiem ze jestem brzydal nie musisz mi tego powtarzać
angierski Przykład:mózg podsuwa Ci liczby:13,25,34,46,55,76,78,jest losowanie liczb:12,13,14,26,54,75,77 Tak mogą być oboki skreślone przez Ciebie
Tyko,że TS obrał dziwną metodę w tym miesiącu na MMowtórek brak i oboków,też nie ma
dlatego,do końca miesiąca nie gram w MM
dlatego,do końca miesiąca nie gram w MM
http://www.zawira.cba.pl/albums/userpics/10001/normal_na-czwartek.gif
Dzień dobry
Dzień dobry
doktor2p