Wpisy 2 874 245 – 2 874 344
24 kwietnia 2017 23:48 → 25 kwietnia 2017 09:09, 100 wpisów
Jak masz możliwość znajomości i jesteś wolnym strzelcem w zależności od statusu Łukasz to jak naj bardziej
Wolny już nie jestem id wielu lat ale coś za coś tu też pracowałem i w domu gościem byłem a teraz jak przyjadę na tydz to przynajmniej wiem że coś mogę zrobić w domu
A wygrać też nie idzie bo by poszedł człowiek na skróty i kupiłbym se złote buty
Ja Panowie zmykam do jutra, powodzenia w jutrzejszych lodowaniach
Lupa nie przychodzi taką cza mię mieć robote maj na karku a gościu czasu nie ma
Jabym ich ku....kuryku na trybowanie na mom i na gigant wy...piekni i młodzi to by się życia nauczyli
TS to parszywy złodziej-starczy porównać tabelę wygranych MM i prawdopodobieństwo trafień.Za 5/35 w EP 25 000 a powinno być 100 000 przy takiej wysokiej stawce,nie płacą za 1/35+1/4-tego nigdzie na świecie nie ma.
Mulag to jest w kilkunastu odcinkach dawniej to leciało na ...sacie
Nie ma śmieszniejszych filmów niż horrory,szczególnie te redneck-ie.
200złotych to by się przydało w ekstra pensje tyle płacą za cztery bez numeru a horror masz a w pracy ico
krótkie to życie kilka wiosen i do dołu i nic się za wiele nie przeżyje dobrego cały czas na dole łańcucha pokarmowego
Mulag pies całe życie na łancuchu i nie narzeka jeść dostanie spanie weterynarz listonosza pogryzie
to tak jak my w kołchozie w prawdzie narzekamy ale właściciel o tym nie wie chodzimy jak pies na smyczy
Mulag tu taki jeden prowokator próbuje nas podpuscic do rozmowy ale go olewamy bo to komuch jest był i bedziePoker Face Ferdek Youtube
jak tak wszystko było prywatyzowane to może czas z prywatyzować pracowników najemnych przecież należymy do państwa
Akrowa nie na smyczy nie szczeka a ryczy do jutra bo tyś wypoczety jak zamordowany lezący w mogile zapomnienia Żołnierz Wyklęty do jutra wiesz oco chodz z tym tekstem
Forsami,to że mam w d "rzołnieży wyklentych",czyli pospolitych bandytów nie znaczy ,że jestem komuchem-z pewnością więcej za PRL przecierpiałem niż wredny pokurcz i elita prywaty i sobiepaństwa-tyle,że nie chwalę się tym i nie odcinam kuponów-odszkodowań za prześladowanie.
To co napisałem o ts,to prawda w 100%-przejrzyj sobie tabele wygranych i prawdopodobieństwa MM-przez te oszustwa nie ma zwrotów kasy na dalszą grę.
tabela wygranych to nie oszustwo tylko warunki gry, które ty akceptujesz grając - nie pasuje nie graj
To sobie porównaj tabelę "wygranych" z tabelą prawdopodobieństwa-złodziejstwo w 100%.Tu 2 tam 8,gdzie indziej 1000-zawsze wygrywający ochłap jest dymany.Warunki gry?To nie jest gra tylko grabież,żart jakiś-nawet tutaj zbierają dane by nie wylosować "typów",jak cia na facebook.Nie pasuje mi ale gram-grałem w innych krajach i wiem jak uczciwe lotto wygląda.
dziś sniła mi się kolektura w srodku auto terenowe i puste dwa kupony....
wychodzi- wiadomość w kolekturze....tam uzyskam liczby na dwa puste kupony...ciekawe
czyli albo ktoś zostawi cos skreślonego albo...obserwować...ekran KENO...w momencie wejścia...takie moje przemyślenia
a ja się zastanawiam która z małych pociągnie dziś wagony 2,3,4 czy 5 , jak źle zacznę kupony pójdą do kosza
Dzisiaj LOTTO Plus kolega wczoraj pokazał mi ciekawy zakład sprawdziliśmy na testerze i całkiem niezły pewnie coś podobnego nakresle
W multi gram na dziesięć i coś wygrać nie idzie całkiem się zmienił układ liczb
A w mini to jak coś to podwie wyjdzie umnie i u Menstar a pokazywał mi wczoraj kupon
http://img1.obrazkionline.pl/ob/wtorek/wtorek_008.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
W ekstra pensje też nikt piątki nie trafił aż mnie to dziwi tylko 5z 35 niby łatwiej jak w LOTTO czy Mini ..ktoś mi to logicznie wytłumaczy
emerytka
ładny obrazek tylko logicznie niespójny , kawa , rumianek i napis uwielbiam konwalie
ładny obrazek tylko logicznie niespójny , kawa , rumianek i napis uwielbiam konwalie
Forsami - wytłumaczenie - 500+, misiewicze, pisiewicze, odprawy , pseudo reformy , dziura budżetowa ........ sam wiesz
Dla nas to tak jak u ruskich - odprawa to wołga ale nie samochód tylko do przepłynięcia
Jedyną odprawę jaką dostałem to jak wychodziłem z wojska a le cóż to był za majątek
Stawiam dziś, że padną same nieparzyste w Mini, z przedziału 11-31 Wy macie jakieś typy?