Wpisy 2 874 208 – 2 874 307
24 kwietnia 2017 23:17 → 25 kwietnia 2017 05:41, 100 wpisów
Mulag zabawe to ja moge popi... kasa umnie na pierwszym miejscu reszte to syf przerabiałem już różnych padalców że by to stwierdzić a zdrowie sie kupi
Mulag weź pod lupe pacjeta który tu gwiazdorzy od kiedy tu jest i co wygrał ? Dlamnie jest w punkcie wyjscia może? Się wróciło za tyle lat grania więc poco gwiazdorzyc nie jeden tak ma wygrana a wygrana to zasadnicza różnica
dzis byłem u wiedźmy puściłem lotto z plusem na 10 losowań i mini lotto na 10 loswowań i ekstra pensja tez na 10 losowań jak nic nie wpadnie odpuszczam granie na jakiś czas wogóle tak postanowiłem i tak robiłem nie raz
http://wiadomosci.wp.pl/konsul-honorowy-w-meksyku-odmowil-przyjecia-orderu-od-prezydenta-dudy-6115548932499585a
Mulag 120 zlotych toż to rozbój w biały dzień może gorączke miałeś jak to puszczałes
ale fakt faktem 100 zł poszło ale jak nie będzie zwrotów a takie szanse są duze prawie że 100% dam sobie spokój na trochę
Ja znów dziś zainwestowane w keno na 50 losowań stawka 2 niestety zwrot tylko 140 zł 60 poszło
Dla komunistów specjalna dedykacja Żołnierze Wyklęci Część Waszej Pamięci myśleli że ich uciszyli a stali się ziarnem...
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Lotto-ostrzega-przed-oszustami-Organizuja-fikcyjne-konkursy,wid,18757146,wiadomosc.html?ticaid=11907f&_ticrsn=3
To prędzej zostaniesz milionerem niż ja ba kasa wytopniala mi jak lód
szarpnąłem się dziś ale to dla tego że łatwo 100 zł przyszło to i łatwo poszła
Forsami musimy narazie zaczekać bo za dużo w naszym regionie ostatnio padało wygranych
Mulag czy to nie jest popier...i chore żeby my ku...m..c na pełnym etacie musieli dorabiać h..j mnie bierze na ten caly syf
Też tak miałem w miesiącu nie raz po 230 nie raz i więcej godzin w pracy
Lukasz ile mam czekać aż zaczne szczekać pewnie nigdy ..a le ale Aleksandra
Łukasz tu normalny etat na 8 godzin i co z tego jak nie zarobisz
Jak masz możliwość znajomości i jesteś wolnym strzelcem w zależności od statusu Łukasz to jak naj bardziej
Wolny już nie jestem id wielu lat ale coś za coś tu też pracowałem i w domu gościem byłem a teraz jak przyjadę na tydz to przynajmniej wiem że coś mogę zrobić w domu
A wygrać też nie idzie bo by poszedł człowiek na skróty i kupiłbym se złote buty
Ja Panowie zmykam do jutra, powodzenia w jutrzejszych lodowaniach
Lupa nie przychodzi taką cza mię mieć robote maj na karku a gościu czasu nie ma
Jabym ich ku....kuryku na trybowanie na mom i na gigant wy...piekni i młodzi to by się życia nauczyli
TS to parszywy złodziej-starczy porównać tabelę wygranych MM i prawdopodobieństwo trafień.Za 5/35 w EP 25 000 a powinno być 100 000 przy takiej wysokiej stawce,nie płacą za 1/35+1/4-tego nigdzie na świecie nie ma.
Mulag to jest w kilkunastu odcinkach dawniej to leciało na ...sacie
Nie ma śmieszniejszych filmów niż horrory,szczególnie te redneck-ie.
200złotych to by się przydało w ekstra pensje tyle płacą za cztery bez numeru a horror masz a w pracy ico
krótkie to życie kilka wiosen i do dołu i nic się za wiele nie przeżyje dobrego cały czas na dole łańcucha pokarmowego
Mulag pies całe życie na łancuchu i nie narzeka jeść dostanie spanie weterynarz listonosza pogryzie
to tak jak my w kołchozie w prawdzie narzekamy ale właściciel o tym nie wie chodzimy jak pies na smyczy
Mulag tu taki jeden prowokator próbuje nas podpuscic do rozmowy ale go olewamy bo to komuch jest był i bedziePoker Face Ferdek Youtube
jak tak wszystko było prywatyzowane to może czas z prywatyzować pracowników najemnych przecież należymy do państwa
Akrowa nie na smyczy nie szczeka a ryczy do jutra bo tyś wypoczety jak zamordowany lezący w mogile zapomnienia Żołnierz Wyklęty do jutra wiesz oco chodz z tym tekstem
Forsami,to że mam w d "rzołnieży wyklentych",czyli pospolitych bandytów nie znaczy ,że jestem komuchem-z pewnością więcej za PRL przecierpiałem niż wredny pokurcz i elita prywaty i sobiepaństwa-tyle,że nie chwalę się tym i nie odcinam kuponów-odszkodowań za prześladowanie.
To co napisałem o ts,to prawda w 100%-przejrzyj sobie tabele wygranych i prawdopodobieństwa MM-przez te oszustwa nie ma zwrotów kasy na dalszą grę.
tabela wygranych to nie oszustwo tylko warunki gry, które ty akceptujesz grając - nie pasuje nie graj
To sobie porównaj tabelę "wygranych" z tabelą prawdopodobieństwa-złodziejstwo w 100%.Tu 2 tam 8,gdzie indziej 1000-zawsze wygrywający ochłap jest dymany.Warunki gry?To nie jest gra tylko grabież,żart jakiś-nawet tutaj zbierają dane by nie wylosować "typów",jak cia na facebook.Nie pasuje mi ale gram-grałem w innych krajach i wiem jak uczciwe lotto wygląda.