Wpisy 2 873 396 – 2 873 495
23 kwietnia 2017 19:14 → 23 kwietnia 2017 20:44, 100 wpisów
moze za tyle losowan ze nawet nie doczekam tego albo akurat nie wysle na pewno mala szansa zeby ustrzelic taka wygrana
system to to samo co granie iles losowan, wole grac dluzej niz na jeden shoot wszystko
teoretycznie jakbym gral systemem na 2 zaklady tyle samo byl wygral co 4 zaklady co 2 losowania i 8 zakladow co 4 losowania
lecz najpierw musze zwiekszyc czestosc trafien przez wybor parametrow typowan i zachowac dobry trend ostatni
forsami gdy bym miał gitare to bym na niej grał
dpktor
wybór szefa PKOl
1 głos za Czarneckim Polski Związek Piłki Siatkowej
reszta 43 za Kraśnickim
a więc 43 :1
1 głos za Czarneckim Polski Związek Piłki Siatkowej
reszta 43 za Kraśnickim
a więc 43 :1
idzie wiosna za dwa miesiące plus 20
krasnalek jakie liczby
krasnalek daj te poprawne
a mi
Krasnalekteż mam dwa zaklady jeden mój a drugi z trafił a nie chybił
macie 2 zakłady
krasnalek masz 2 zakłady
krasnlkalo gram za darmo
33,66,99
99
Fajnie że podajcie liczby na Multi Multi zagrałem w ten sposób dwa razy myślałem że zarobie a tu -2,50lub5 dajcie pewnego pewniaka to będzie
moje wpadają raz na 3-4 miesiące
7/10 w tym roku było już daw razy
7/10 w tym roku było już daw razy
Ja też zagrałem dwa kupony moje liczby na wieczór zobaczymy puki kasa jest to się gra siaba daba da
Krasnalek to Tak jak te moje z typowania możesz sprawdzać i każdy utopione dwie siódemki chyba w styczniu 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
krasnalek kiedy trafisz w końcu wrealu 5/12
moja piona z rana 7,19,21,55,58 4 zl
nie dalem 23 tez byloby 20 zl
nie dalem 23 tez byloby 20 zl
Nie znamy dnia ani losowania kiedy wyjdą nasze więc trzeba grać
Ochla...ochlali się skreslili i wygral 23 Miliony teraz ochlewają się z radości{
Nie znamy dnia ani losowania kiedy wyjdą nasze więc trzeba grać
krasnale a kiedy trafisz 3/5 w mini
dziś nie czekam na losowanie dziś wolałem 1 kg pomarańczy i ciasteczka zbożowe hehe pewna odżywcza wygrana wczoraj ekstra pensja i duzy dziś odpuściłem sobie
Hey jak będę wisiał na zielonej 5/5 lub 8/10 daje skana a później nigdy więcej jak facet może chodzić w sukience i to czarnej obrzydliwe aby do losowanka