Wpisy 2 873 008 – 2 873 107
23 kwietnia 2017 00:00 → 23 kwietnia 2017 06:20, 100 wpisów
Brjan Ty już nie pij z te tej wygranej, bo Ci <3 pierdyknie, co za dużo, to nie zdrowo
Wygrywam,więc jest mnie stać,na wysłanie: Mini systemem,nawet 12/42.Obserwowałem zbigniewq
jak on gra w Mini,a gra bardzo żle,ja puściłem jego sposobem na 10 losowań 5/42 i trafiłem :3 x 2/5 i 4 x 1/5
jak on gra w Mini,a gra bardzo żle,ja puściłem jego sposobem na 10 losowań 5/42 i trafiłem :3 x 2/5 i 4 x 1/5
Nieopłacalne a Ty naprawdę tak wykrywasz w tym keno czy to tylko na haju
Jakoś Ci nie wierzę, że co dzień pijesz szampana
Hi
Na diamencie mi jakoś nie zależy
Wolę złoto
żegnam zieloną idę w mapki bo w MM ładny bonusik
wszystkim wysokich wygranych w MM ,lotto, mini .............. , szachach czy warcabach
wszystkim wysokich wygranych w MM ,lotto, mini .............. , szachach czy warcabach
luckyloser W błocie nie,znajdziesz złota,w bajorku szukanie,to głupota
Brjan ja wolę drążyć skałę w nich są ta takie złoża o jakich Ci się nie snilo
Ja też mam pojęcie o tym 15 lat praktyki to za mało
Awww jakby to było naprawdę, to byś dawal popis na całe MP wstawiając skan wygranej w profil
A nie robić ludzi w ch... Ze za 6/7 w MM placa 600pln, a nie 200
Raz się popisałem,to na drugi dzień,wszystko przegrałem,tylko zaufani ludzie dostają linka
z wygranymi i które liczby weszły,dociera
z wygranymi i które liczby weszły,dociera
Zanosi się na>>>...to ja se zażyję walerJana i...
Dobranoc Wszystkim
Dobranoc Wszystkim
Mity i legendy już dawno przeminęły z wiatrem
Trzeba było najpierw się upewnić w tablicy wygranych ile za to płacą
A nie ściemniać jak z nut
luckyloser Nie zaglądam na tablicę,znam na pamięć:diament zobowiązuje,jeszcze dużo się musisz nauczyć.Dobranoc
Dobranoc
lucky, brian... No i w końcu który z was ma większego?
Typowi faceci- każy lepszy od pozostałych.
Tylko jaja potraficie porównywać
Typowi faceci- każy lepszy od pozostałych.
Tylko jaja potraficie porównywać
Norhug. Co chciałaś przez to osiągnąć wybijać się po nocy
Nie ma nikogo na noc dzisiaj
Numery w LOTTO i mini oraz pensji jak z kosmosu wysokie na początku itak oskubali tsa i 30 Milionów w LOTTO ,niebedzie nie tym razem nawet w ekstra pensji duża frekfencja choć codziennie gra za 5 zlotych
Hej forsami{{hej} wygrałeś dzisiaj coś więcej jak 2 lub 4 zeta
Już lepiej na deszcz meteorytów popatrzeć
I wymówić jedno życzenie dla tych spadających gwiazd
Czekać tu na dniach jak się ktoś Panu Bonusowi do d.p.dobierze i bedzie po ptokach
Może jeszcze ten jeden dzień, weekend, .iesiac, kwartał, pól roku, rok, dekadę warto poczekać
200stowy + podstawa=małe co nieco jak to mówi Kubu$ Puchatek nara ja już nie czekam i nie gram to nałóg robi zamnie
Postawione jest w Multi imini czekać i nie ma rady trza użyć szpady
A co Ty muszkierer jesteś
Muszkieter
Zorro był sam jakby go dopadło 3 muszkieterów, w tym czwarty Dartgnan ( nigdy nie uczyłem się francuskiego)jakbyśmy się zebrali w kupę czy wygramy z TS-sem. Wątpliwe, bo to jest maszynka do zbierania pieniędzy dla naszego państwa
Zawsze doostaniemy łojty po doopie
Dobranoc forsa widać Xi
Ci się na razie nie należy
Trzeba rano gibać
Dobranoc i współczuje tak z rana wstawać w niedzielę, przecież niedziela zawsze będzie dla nas jak w tej starej piosence