Wpisy 2 872 033 – 2 872 132
21 kwietnia 2017 20:40 → 21 kwietnia 2017 21:37, 100 wpisów
Forsami no wlasnie wolalbym zeby byla tansza i bardziej trafna
milion masz oprocz dodatkowej to masz 250 tys i 1,25 to masz 60 tys
Witam rozgadanych Wy swoje, a TS i tak swoje... Zwróćcie na to uwagę, że ostatnio nagminnie powtarzają liczby w takich grach jak lotto i lotto plus ciągnąć kumulację za uszy, a także ekstra przekręt- chyba tylko naiwni jeszcze wierzą, że to tylko przypadek z tymi losowaniami. Mądrzy poszli po rozum do głowy i już nie grają tak jak kiedyś, stąd ich wpływy z obstawionych zakładów spadły. Za niedługo ludzie całkiem przestaną grać i ich zachłanność wyjdzie im bokiem
czyli jakby kosztowala 1,25 i by byla bez dodatkowej to masz 60 tys glownej wygranej
Dlatego 5zlotych odstrasza na tyle żeby nie śmieć ryzykować a amatorzy tej gry zawsze się znajdą i kasa ts pełna
w multi wygrasz tyle ile ci dadza w mini mozesz sie podzielic mimo ze szansa trafienia ta sama
Teraz trafienie 3/3 w MM graniczy z cudem, nie mówiąc już o 7/10 czy 8/10
Napisz sobie naście dziesiątek ts nie będzie ich widział i zobacz czy trafisz
Lucki ludzie zawsze będę grać Bo Wiara to opium dla narodu a wiesz kto to powiedział Stalin każdy w coś wierzy
luckyloser1 dlatego bo tsowi sprzyja prawd. im wiecej ludzi umoczy tym wiecej zyskaja a noz moze sie nie trafia wysokie wygrane i wyplaca 20 %
Greg podzielasz mój pogląd a propo teorii spiskowychto samo mówię znajomym i tak jest miliony kombinacji ustawka to śmiechu warte za mało miejsca iczasu żeby tu otym pisać
Wiem Forsami,słyszałem już tę myśl
Forsami i tu masz racje, tu nie chodzi o to ze jak sie zalogujemy na chat to jestesmy wyroznieni od tych co graja dlugi czas i w necie nic nie szukali na tematy lotto
No to na koniec napisze kto niegra ten nie wygra A kto umarł ten nie żyje znacie to.Psy
najwazniejsze chlopy nie przejmowac sie porazka traktowac to jak hobby z ktorego czerpie sie przyjemnosc
Saper piszesz jak raper to ja mam hobby 15 lat i fajny jest świat
ja sie ciesze ze z wami moge popisac w kazdej chwili, normalni ludzie a nie debile z fb co se urwa mysla ze bogami iboginiami sa
2 871 666. wizard 2017-04-20 (23:30) tygrys w roku koguta!
jutro rano 79 pojdzie w 2 albo zwrot kasy
jutro rano 79 pojdzie w 2 albo zwrot kasy
zalozylem se dzis nowy bojler boscha i mi woda wcale nie leci szok
chyba sie rury zapowietrzyly jak pogrzeje go na maksa to cisnieniem popchnie
gryks to cienki bolek nie moze mnie dojsc na pkt a ja wcale nie gram
bosch 30 l tylko na umycie narzadow przed stosunkiem, oszczednosc wody
pojdzie para z sluchawki prysznicowej i bedziesz mial ori bosha jajowar jaja na mieko czy na twardona pare to modne teraz takie tam na parze
no chcialem oszczedzac wode i dlatego maly ale teraz tylko kapie
same stresy co za zywot a sasiad odwalil kite, i co mial z zycia
lazil z psem ale pies padl , potem lazil sam az padl, takie zycie
nic nie zwojowal w toto nie wygral 70 maks
nic nie zwojowal w toto nie wygral 70 maks
gyksowi odradzilem na 14;00 41 mam nadzieje ze posluchal a traz barrrrdzo mozliwe ze zaskoczy
angierski 78 typowal na 14, na wieczor postawilem na 71,73 a co wyjdzie sie okaze
zlota dyche mam, ale znajac zycie popije piwem po lsowaniu i grzecznie usne