Wpisy 2 871 999 – 2 872 098
21 kwietnia 2017 20:17 → 21 kwietnia 2017 21:24, 100 wpisów
bo moze to nie tobie a komus innemu sie poszczesci nikt nie wie komu im wiecej ludzi gra tym pewnie ktos kiedys trafi
serio mi program trafia tyle razy ile wynosi szansa matematyczna / ilosc losowan
Tak to się szczęści ktoś nie gra tylko sporadycznie a wygra a ktoś obowiązkowo inic ale to nie jest dniówka do przepracowania tylko ślepy los i basta
takze szansa to naprawde nie "zmyslona" regula matematyczna to prawda, oczywiscie nikt nikomu nie wmawia ze nie trafi, bo moze bedzie 1 szczesliwcem co mu sie powiedzie a innym nie (ale suma zakladow tez musi sie zgadzac) tak samo twoja suma zakladow wniesiona w gre im wiecej grasz tym masz wieksza szanse ze trafisz
no ciesza jakies wygrane, zeby tylko czesciej wchodzily niz szansa realna
Czasami się człowiek tak łudzi bo więcej zakładów zagra a na końcu okazuje się że więcej utopił i tak też bywa wiem znam realia jedna na milion...
tak tylko systemem masz rozne gwarancje na pewno nie grasz o 1-dna wygrana tylko o kilka, no ale sumujac te wszystkie szanse wzgledem ilosci liczb i systemu na pewno na starcie jestes przegrany (ale wiadomo ze nie zawsze)
Widziałem ostatnio w kolektorze ktoś trafił w lotto system na 8,a wygrana 21 tysięcy to już coś
system daje to samo co skreslanie 1 zakladu przez ilosc losowan = wielkosc systemu tylko jak trafiasz ponad srednia np. w ciagu 100 losowan 2x 5/10 w lotoo niz 1 x 5/10 i np 3 x 4/10 to kiedys ci przyniesie wygrana
no trafil ale z reguly liczac tych wszystkich ludzi co grali wiekszosc z nich udupila
dlatego szczescie jest odwrotnie proporcjonalne do szansy matematycznej, im mniejsza szansa tym szybciej mozna z tego jakies wygrane wylowic np. 6/12 itp
jakbym trafil cos wlasnie 1:200 tys to porownywalne z 8/8 np. 11/15 liczb
Tylko puszczając system możesz odrazu wygrać a pojedynczy zaklad na dziesięć losowań to nie to samo a przy systemie ryzyko utraty dużej forsy zawsze jakiś mankament
dlatego ja jestem zwolennikiem grania malym systemem na 4 zaklady na jakas wieksza ilosc liczb np. na 15 przez dluzszy czas
i liczylbym albo az sie zejda albo jak trafie wieksza ilosc liczb
To by trzeba było rozpisać system na kilka zakładów czy się mylę
nawet system na 15 liczb
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 15
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
Żeby ta ekstra pensja była po 1,25przy układzie 5/35 to kto wie już nie licze na miliona w ratach tylko 25 tysięcy za pięć trafień bez dodatkowej liczby
Forsami no wlasnie wolalbym zeby byla tansza i bardziej trafna
milion masz oprocz dodatkowej to masz 250 tys i 1,25 to masz 60 tys
Witam rozgadanych Wy swoje, a TS i tak swoje... Zwróćcie na to uwagę, że ostatnio nagminnie powtarzają liczby w takich grach jak lotto i lotto plus ciągnąć kumulację za uszy, a także ekstra przekręt- chyba tylko naiwni jeszcze wierzą, że to tylko przypadek z tymi losowaniami. Mądrzy poszli po rozum do głowy i już nie grają tak jak kiedyś, stąd ich wpływy z obstawionych zakładów spadły. Za niedługo ludzie całkiem przestaną grać i ich zachłanność wyjdzie im bokiem
czyli jakby kosztowala 1,25 i by byla bez dodatkowej to masz 60 tys glownej wygranej
Dlatego 5zlotych odstrasza na tyle żeby nie śmieć ryzykować a amatorzy tej gry zawsze się znajdą i kasa ts pełna
w multi wygrasz tyle ile ci dadza w mini mozesz sie podzielic mimo ze szansa trafienia ta sama
Teraz trafienie 3/3 w MM graniczy z cudem, nie mówiąc już o 7/10 czy 8/10
Napisz sobie naście dziesiątek ts nie będzie ich widział i zobacz czy trafisz
Lucki ludzie zawsze będę grać Bo Wiara to opium dla narodu a wiesz kto to powiedział Stalin każdy w coś wierzy
luckyloser1 dlatego bo tsowi sprzyja prawd. im wiecej ludzi umoczy tym wiecej zyskaja a noz moze sie nie trafia wysokie wygrane i wyplaca 20 %
Greg podzielasz mój pogląd a propo teorii spiskowychto samo mówię znajomym i tak jest miliony kombinacji ustawka to śmiechu warte za mało miejsca iczasu żeby tu otym pisać
Wiem Forsami,słyszałem już tę myśl
Forsami i tu masz racje, tu nie chodzi o to ze jak sie zalogujemy na chat to jestesmy wyroznieni od tych co graja dlugi czas i w necie nic nie szukali na tematy lotto
No to na koniec napisze kto niegra ten nie wygra A kto umarł ten nie żyje znacie to.Psy
najwazniejsze chlopy nie przejmowac sie porazka traktowac to jak hobby z ktorego czerpie sie przyjemnosc
Saper piszesz jak raper to ja mam hobby 15 lat i fajny jest świat
ja sie ciesze ze z wami moge popisac w kazdej chwili, normalni ludzie a nie debile z fb co se urwa mysla ze bogami iboginiami sa
2 871 666. wizard 2017-04-20 (23:30) tygrys w roku koguta!
jutro rano 79 pojdzie w 2 albo zwrot kasy
jutro rano 79 pojdzie w 2 albo zwrot kasy
zalozylem se dzis nowy bojler boscha i mi woda wcale nie leci szok
chyba sie rury zapowietrzyly jak pogrzeje go na maksa to cisnieniem popchnie
gryks to cienki bolek nie moze mnie dojsc na pkt a ja wcale nie gram
bosch 30 l tylko na umycie narzadow przed stosunkiem, oszczednosc wody
pojdzie para z sluchawki prysznicowej i bedziesz mial ori bosha jajowar jaja na mieko czy na twardona pare to modne teraz takie tam na parze
no chcialem oszczedzac wode i dlatego maly ale teraz tylko kapie
same stresy co za zywot a sasiad odwalil kite, i co mial z zycia
lazil z psem ale pies padl , potem lazil sam az padl, takie zycie
nic nie zwojowal w toto nie wygral 70 maks
nic nie zwojowal w toto nie wygral 70 maks