Wpisy 2 871 250 – 2 871 349
20 kwietnia 2017 19:40 → 20 kwietnia 2017 20:38, 100 wpisów
a jak by było inaczej 3 szóstki dzis padną nie wiem jakim cudem bo liczby mamy różne ale padnie
Nowy ksiądz pyta Proboszcza jak on to robi, że mu tak piękne kazania wychodzą.Synu powiem Ci w tajemnicy, ja to se 3 lampki mszalnego siekne przed i jakoś tak samo. Młody przerósł mistrza wytrąbił 2 butelki. Po kazaniu pyta i jak i jak ...no wszystko ok synu tylko nie zaczynaj kazania od słów ku..jego mać po drugie Chrystusa nie ukrzyżowali krzyżacy a po skończonym kazaniu na Boga nie zjeżdżaj z ambony po poręczy
Mulag cuda się zdarzają nawet że my razem tyle lat w jednej branży budowlanej
Dobra jadę zagrać Tylko żebym znów nie przybombił w kolekture bo nie mam hamulców i ostatnio mi dzwonek odleciał
myślisz że jak użyjesz dzwonka to kolektura zejdzie ci z drogi
Taki skrzat to musi się namęczyć bu skreślić pukona Ołówek dla niego to sztanga
Jak się przebudze bogatszy o 18 Milionów w LOTTO to napisze wasze zdrowie bo mojego szkoda
Dokładnie skrzacie jak policjant sie mnie pytał co zrobiłem to właśnie powiedziałem że dzwoniłem
Skrzacie Tyś to chyba pisał ..jak to leciało ? żeby nie w buzi zęby to ....
Ci co grają niech wygrają a ci co nie grają niech sobie kupią kilo pomarańczy
mam liczby nowe na ekstra pensje na jutro mam nadzieje że dziś nie wejdą jak nigdy może się nie trafić i bedzie okey
jak nie stawiasz a chcesz wygrac tylko dla tego że czysty kupon masz z lotto to zmrtwię ci nie wygrasz
w takim wieku ja w twoim wieku w stanie wojeenym mur przeskakiwałem
wczoraj w kołchozie przerabiałem twoją środową robote syzyfowe prace
Daje wam pełne pole do popisu stawiajcie komentujcie ja odchodzę na zasłużoną emeryturę Mulag Menstar powodzenia w zdobywaniu nowych technologii
ja ci dam nowych technologi na kołchozie będziesz miał dużo spokojnie
oni tak łatwo nie wypuszczają na wolność twoja spokojna głowa w kołchozie