Wpisy 2 870 327 – 2 870 426
19 kwietnia 2017 15:44 → 19 kwietnia 2017 18:11, 100 wpisów
Aha w LOTTO zagrałe$ miałeś coś wczoraj bo ja po jednej liczbie
Postawiłem sobie trzy zakłady na dziesięć na dwa losowania Multi Multi pod tego bonusa 140 tysięcy i jeden LOTTO Plus a na swojego czekam do jutra może dojdzie z Rzeszowa nie będę dublował
jak nie wygram w tym roku kasy konkretnej by odmienić życie to kończe z tym swoim żywotem
Mulag były by jaja jak by kupon sie zawiesił po drodze do mnie gdzieś na poczcie a by padła moja szóstka jak listonorka do 16 :00 nie przyniesi to puszczam
Sam mi mówiłeś że nasza karma to ye...otręby owsiane i kilo pomarańczy i kilo bananów starczy to teraz nie wymiekaj graj a wygraj
scieło mnie dziś na przerwie przyszło mi z gaz niby wszystko aciłem jakis rachunek nie zapąłcone 430 zł ale sie w kur... ale trzeba zapąłcić bo okazłao się że dwa miechy coś jednak było
do 22 kwietnia mam lotto a na reszta uczciwe trza ukraś i tyle ale jak pisze uczciwie ukraść
Pasko odp.mi czemu nie działa mi mppoprawnie
Adminnnnn wołam cię od wczoraj!!!!
Witajcie
Dziękuję za dobre słowo, ale wiadomo wszystko tym razem na "sucho"
Dziękuję za dobre słowo, ale wiadomo wszystko tym razem na "sucho"
Dzięki
Zresztą wątpię, czy gdyby ten zestaw był puszczony to, czy takie "SYSTEM" by wylosował
Życie pokazało już kilka razy, że mam wątpliwości
Zresztą wątpię, czy gdyby ten zestaw był puszczony to, czy takie "SYSTEM" by wylosował
Życie pokazało już kilka razy, że mam wątpliwości
Menstar co ludzie wygrywają róbmy to i my ja zagrałem 18 Milionów w LOTTO trzeba zgarnąć
Mulag no niestety..z tym kwietniem....
czy Ty tez bardziej ze ze stolicy?
czy Ty tez bardziej ze ze stolicy?
to 3 wybitnych ludzi na stronce a ty masz odwagę do takiej inteligencji ludzi którzy utrzymują kraj w ładzie wątpić
Dobrze że ja nie pracuje z sztywniakami bo bym poszedł pociąg pocałować forum luz blus ale nie dla wszystkich
znaczy nic konstruktywnego...
tylko ...bla,bla,,,
może jakieś cyferki na wieczor...mm..
tylko ...bla,bla,,,
może jakieś cyferki na wieczor...mm..
2,3,5,7,13,17,20,23,25,27,31,33,37,39,41,47,49,53,57,60,63,67,73,77,78,80
Lorey wyluzuj podawałem a tu każdy bleeeee 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60sam to zagrał em
Zazwyczaj to i tak gram swoimi liczbami dwa razy skorzystałam ale nic ani rydz no ale spróbować można