Wpisy 2 869 701 – 2 869 800
18 kwietnia 2017 18:20 → 18 kwietnia 2017 19:53, 100 wpisów
Ja dziś zagram we figóry Poskreślam na pukonie kółka krzyżyki kwadraty i trójkąty
Chłopaki nie żebym się wtrącał ale też mógłbym coś zaproponować skreślcie też znak ?
Dobra chłopaki. Wiecie przecież, że ja Wam jak Najlepiej to i mnie lżej będzie
Święta święta i po świętach Trza powoli choinkę ubierać, żeby znowu nie było na ostatnią chwilę
Kędzior13 Ja zawsze rozporek rozpięty jak harleyowiec by poczuć wiatr we włosach
Kędzior do WC jak pójdziesz to nie musisz wlączać TV to samo gówno
Poprzednio grałem w kapeli rockowej na trójkącie alem wygiął instrument i mnie zwolnili
Policjanci z drogówki są jak małe dzieci. Przejeżdżając obok nich zawsze należy zwolnić, bo nigdy nie wiadomo, kiedy jeden z nich wybiegnie na ulicę, trzymając w ręku lizaka.
gabriel
Lotto to taka gra od miliona weźmie jednemu da pensja codzienni
Angierski ja myślę że to kwestja czasu był twój szczęśliwy numerek potem joker a teraz pensja wszystkie gry na dziwnych kosmicznych przemianach
Forsami no taka gra za 5 zl kogo stac na puszczanie po kilka zakladow
Forsami racja z tym jokerem to niewypal, szczeliwy numerek tez, moze i ta z dodatkowa liczba tez nie wypal
gdyby bez dodatkowej liczby grac (4xzaklady) to 20 zl jeden zaklad
5zl codziennie chcąc grać w miesiącu to kosmos wydatek kogo stać niby złudzenie że 5 z 35 łatwo trafić a teraz to już całkiem po ptokach
wszystko zalezy wiec od szczescia tutaj nic sie nie wykombinuje
Najlepiej było by grać w jedną gre bo na wszystkich frontach ciezko tylko jak to zrobić? Mini najtańsze ale ja w mini ciężko to widze nic nie w chodzi ale grać trzeba bo kasy potrzeba a czy wygram to czy wygram to xyz?
grajac nawet stalymi liczbami kiedys cos trafimy, ale pytanie czy wiecej niz wtopilismy to powiem raczej tak
im wiecej zakladow tym lepiej, no ale nie kazdego stac zeby grac duzo i czesto
Wytypowalem w tamtym tygodniu w pensji i w realu 80 zlotych ale co mam z tym zrobić najlepiej pomnożyć wiem dac dalej na pensje utopić graç w co innetopie ija ale czekam z drugiej strony na ten jeden złoty strzał jak narkoman
wychodzi na to że więcej zakładów i wygrywa przeważnie osoba która da dużo kaski to widzę że się sprawdza
jest przykład na forum jak gracze opstawiają dużo zakładów i na dużo losowań i są sukcesy
Jak sie dowiedziałem otej zmianie w pensji bardziej zacząłem grać w mini na trafił no ale też nic ciężki temat
no tak, sa sukcesy, ale licza sie i tak wysokie wygrane, bo predzej czy pozniej wiecej dolozymy niz odzyskamy
Teoretycznie tak jest ale ryzyko wtopy też wieksze sztuką jest dać 1,25a wydrzeć Tsowi 125tysięcy np ktoś kto ma zazwyczaj niegra a innego stać na ryzyko taka prawda moim zdaniem
No nic nie będę biadolił grał bede zawsze mam również inne hobby zainteresowanie które jest kosztowne ale nie moge rozwinąć skrzydeł z powodu
sztuka jest dac 1,25 to chyba nierealne dla kazdego - chyba takich przypadkow bedzie bardzo malo
wiesz czemu ktos wygrywa, bo im wiecej roznych kombinacji tym szansa ze padnie na kogos jest wieksza, liczby nie maja znaczenia a ilosc zawartych zakladow - i komus zawsze cos wpadnie
takze jak chce sie szybciej wygrac to musi grac wieksza iloscia zakladow
Angierski wiem tylko chodzi dlaczego nie my ty czy ja już nierazchciałem tym je...ć ale z drugiej strony to jestem bez szans na nic a itak kase topimy na to i pstro
Więc trzeba grać ityle bez na pinki chodź czasem nerwypuszczają to zachwile gramy dalej nie ma mocnych
trzeba pamiętać że danwniej było łatwiej wygrac teraz jest bardzo zawężone szansy ale i koszty większe niż dawniej
dlaczego nie my, musimy typowac liczby zamiast skreslac na pale ktras kombinacje czy losowo
ktos mowi puscil losowo i wygral - duzo ludzi tez gralo losowo i nic
a losowo lepiej pokrywa wszystkie kombinacje niz skreslanie numerow wymyslonych
większe szanse zostać Prezydentem USA w prawdzie to było porównanie do loterrii w USA ale podobnie można przełożyć na polskie warunki
gram też ale z rozsądkiem i spokojem licząc że w tej dziwnej mieszaninie nie jasności lotto coś mi mimo wszystko uda się wygrać a jak nie to nie zabawa na całego za nie duże pieniądze na miesiąc jak za doładowanie telefonu nic mniej nic więcej
Dużo ludzi niezna zasad i mówi prosze dużego za trzy złote z maszyny zauważcie w swoich kolektórach ile osób ma gotowe kupony a ile na chybił gra ja twierdze że na chybił wiecej gra bo nie wie co skreślić
nikt nie wie co skreślić bo jak byśmy wiedzilei to byśmy już dawno wygrali
tylko się tak wydaje że sie wie mając kontrole że samemu się skreśla nigdzie nie zostało udowodnione co lepsze na chybi czy własne które też są na chybi
i tak lotto ma czas by maszyna sprawdziła jak losować by uniknąć strat
szkoda że nie było nigdy tak aby w lotto jak jest co losowania padało szóstka
Mulag spisek spisek wietrzyszno to dobra dziś wygrywamy17 milionów
zawsze można powiedzieć tak się trafiało nie ma co siać teorii spiskowych ale zawsze można mieć swoje przemyślenia
jak ktoś chce wygrać za wszelką cenę żadna argumentacja nie przekona chociaż samemu można to sprawdzić
Prawda jest taka bo widzimy to na własne oczy że zawężają szanse wygranej i tyle cały czas zmiany na utrudnienie wygranej zaczęło się od likwidacji kliku okienek za jedną stawkę i kolejne zawężenia a powodu by tak nie ma z pewnością bo zyski lotto ma ale w miarę apetyt wzrasta na więcej lotto coraz bardziej łakome