Wpisy 286 921 – 287 020
2 maja 2011 21:07 → 2 maja 2011 22:05, 100 wpisów
mag.. >>> moje powiadasz 
OK niech będzie.

OK niech będzie.
chwilke mnie nie było.. jac > to chyba o matce ,córce i duchu dziewczynki ..

ja- niekoniecznie..tyle tego byo.. i zawsze ktos lub cos straszy,podgryza,albo katrupi.. mozna sie przyzwyczaic..
Cd.
W programie poseł podał takie dane.
Prognozowane wpływy- 650 milionów.
Uzyskane wpływy- 410 milionów.
650- 410= 240/milionów/. ->tyle stracił TS w ubiegłym roku, gdy podniósl ceny za zakłady.. .
W programie poseł podał takie dane.
Prognozowane wpływy- 650 milionów.
Uzyskane wpływy- 410 milionów.
650- 410= 240/milionów/. ->tyle stracił TS w ubiegłym roku, gdy podniósl ceny za zakłady.. .
jac11...i dobrze,że mu strzelili w łeb,sama pociągnęła bym za spust z miłą chęcią jak miałabym taki zaszczyt

jocia

jocia

jocia

zobacz www fotki
http://www.iv.pl/images/56003450140269103989.jpg
nie wiem które najlepsze pewniaki 6 albo 40

http://www.iv.pl/images/56003450140269103989.jpg
nie wiem które najlepsze pewniaki 6 albo 40

hefajstos

dotam...rzadko je jem bo kaloryczne,ale jak już się do nich dopadnę to mnie od talerza nie można oderwać
lila nie jesz po kaloryczne??a mówiłaś że nie tyjesz czyli jednak???
andromeda.....oczywiście,że czasami mi się przytyje,ale nie 5kg tylko 300g góra pół kilo
Szkoda bina ladena. Tak kończą ludzie którzy współpracują z amerykanami. Ale jakoś dziwne bo ciała nie pokazali tylko odrazu do oceanu. Skoro elvis żyje to może laden też.
Hefajstos mnie też się dziwne to wydaje,a o tym,że sami go szkolili jakoś nie gadają.
z ladena zrobili męczennika,a nie pochowali go normalnie bo byłby jego grób obiektem kultu,dziwne tylko ,że na lotniskowcu odprawiali tą całą ceremonie pogrzebową
dotam...kurde no,to długo już Cie tu nie było.Wpadnij kiedyś
Ile to km od Jastrzębia?
Ile to km od Jastrzębia?a jak by do ziemi go chowali,to niewiadomo co te fanatyki by robiły
dotam....oj,troszkę sporo.Masz tu rodzinę jeszcze jakąś czy już nikogo?
dotam....no tak,pisałeś,ja już alzheimera mam chyba .Szkoda,że już nie przyjeżdżasz,dużo się zmieniło.

lila

a dla mnie ,nic

to tak jak 4 razy do roku i góra dwa razy w tygodniu
{{diabelek} a Ty co??? pora zmienić ten kupon.. i to w najbliższych losowaniach}