Wpisy 286 721 – 286 820
2 maja 2011 19:01 → 2 maja 2011 20:05, 100 wpisów
dotam może prykas z góry ,zeby M.E. sie odbyły na nowych stadionach
średnio na lotto na losowanie idzie 3 mln zakładów bez kumulacji natomiast 2 mln na wygrane bez trafionej 6 więc około 7 mln idzie dla nich czy mają powód do płaczu ?
a czy w życiu jest cos za darmo? za wszystko trzeba płacic za marzenie o kasie też
nie wiem jak Pasko to liczy ale chyba tak jest
Losowanie nr 4998
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 072 515.40 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 023 628
Losowanie nr 4998
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 072 515.40 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 023 628
kosmaty ja nie pale ja chciałam żeby mnie tu zauważono

15hubi >>> całego świata nie uratujesz.
Ktoś musi budować stadiony w Polsce.
Łatwiej jest ludziom zanieść 2,50zł do TS i zagrać
na 5/5 bo myśli ze wygra 700zł a tak naprawdę szansę na to ma 1:1552.
Przelewy z konta bankowego do MB a potem do buka i z powrotem do MB i wybieramy sobie kasę z karty to dla wielu ludzi jest nie do pokonania ( czarna magia).
Weźmy np dzisiejszy Irish Monday i kurs za 3/3 401.
Gramy za 1.75zł.
I jeśli trafimy 3/3 ( a losują 6z39) to mamy 701.75zł
szansa na to 1:456.
1:456 to chyba lepiej jak 1:1552?
No tak ale zaraz ktoś powie że w TS dostanę 20zł za 4/5 a u buka za 2/3 nic.
To też nie problem bo można zagrać 2/3 system za grosze i gdy trafimy te 2/3 to kasa się wraca tylko trzeba mądrze "wystawkować" zakłady.
Ktoś musi budować stadiony w Polsce.
Łatwiej jest ludziom zanieść 2,50zł do TS i zagrać
na 5/5 bo myśli ze wygra 700zł a tak naprawdę szansę na to ma 1:1552.
Przelewy z konta bankowego do MB a potem do buka i z powrotem do MB i wybieramy sobie kasę z karty to dla wielu ludzi jest nie do pokonania ( czarna magia).
Weźmy np dzisiejszy Irish Monday i kurs za 3/3 401.
Gramy za 1.75zł.
I jeśli trafimy 3/3 ( a losują 6z39) to mamy 701.75zł
szansa na to 1:456.
1:456 to chyba lepiej jak 1:1552?

No tak ale zaraz ktoś powie że w TS dostanę 20zł za 4/5 a u buka za 2/3 nic.
To też nie problem bo można zagrać 2/3 system za grosze i gdy trafimy te 2/3 to kasa się wraca tylko trzeba mądrze "wystawkować" zakłady.
dziękuje kosmaty

tomcio chyba trafiłe w sedno, tez wole zaniesc 2 zeta do zółtej budki niz sie zabawiac w przelewy
Własnie i tego nie mogę Tomcio pojąć,że mimo tego i tak dużo ludzi gra w TS.Nie przemawia do mnie to,że budują stadiony bo i tak duża część tej kasy jest marnowana
madzia77 >>> tylko i wyłącznie zachłanność naszego TS-a go gubi.
Dlaczego w wielu innych krajach wygrana za 3/6 w grę 6z49 równa się dziesięciu" zakładom prostym a u nas tylko 6,66?
Anglia
zakład 1 funt
wygrana za 3/6 - 10 funtów
Niemcy
zakład 0,75 euro ( bez gry w spiel 6 i super 77)
wygrana za 3/6 w granicach 9-12 euro
Dlaczego w wielu innych krajach wygrana za 3/6 w grę 6z49 równa się dziesięciu" zakładom prostym a u nas tylko 6,66?
Anglia
zakład 1 funt
wygrana za 3/6 - 10 funtów
Niemcy
zakład 0,75 euro ( bez gry w spiel 6 i super 77)
wygrana za 3/6 w granicach 9-12 euro
doliczyłem sie około 70000 wygranych do przypuszczalnych 3000000,coś chyba nie tak
kosmaty ale na ząbki szkodzi

Picasso19 >>> nic nie myślę jedynie fakt stwierdzam.Zobacz przeciągu jednego roku zaliczyli 17% spadku. Myślisz,że nagle cud się zdarzy i zaczną wzrost odnotowywać,bo wprowadzili nową grę?
Bez urazy ktoś tam myśli głową ale nie tą na karku ...
Bez urazy ktoś tam myśli głową ale nie tą na karku ...
Jaka zabawa w przelewy?Iandzia 21 wiek mamy,to zajmuje 2-3 minuty i kasa przelana
kosmaty ja mam piękne białe--trzeba było nie jeść słodyczy to nie było by atrapy

15hubi ja przelewam na konto buka a w razie wygranej on na moje?
bym musiała poczytac cos na ten temat, bo nie wiem jkak to działa prosciej dac 2 zeta w budce
bym musiała poczytac cos na ten temat, bo nie wiem jkak to działa prosciej dac 2 zeta w budce
ale jakieś konsekwaencjie tych 17% jest chyba ktos odpowiedzialny,prawda??
weźmy choćby buków u nas kraju,żeby klienta przyciągnąć konkursy,karty z punktami itp, w TS NIC ZERO
laleczko ja zrę słodycze ale ząbki mi nie przeszkadzają jeno brzusiu

Dotam oj nie przesadzaj a reklamy lotto w telewizji a napisy "żeby wygrać trzeba grać", "nie zapomnij o bonusie"
kosmaty brzusiu to po 
rośnie

rośnie
jeszcze ,kiedyś TS biuletyn wydawał ,systemami ,wywiadami itp,teraz już brak kasy
Masz konto u buka,wygrana na konto i jak chcesz przelewasz na swoje bankowe,proste
Picasso19 

Picasso19 >>> odpowiedzialny ??? chyba tylko w teorii - pamiętasz aferę hazardową,którą w konsekwencji umorzyli - czy ktoś został pociągnięty do odpowiedzialności?
dotam jakieś 100 km na wschód.... i oto jesteś
.
A ja już zalewam aromatyczne, orzechowe
.A ja już zalewam aromatyczne, orzechowe

mokate skąd jesteś?ja też lubie mokate
15hubi >>> jak wejdzie ta nowa ustawa hazardowa w życie od czerwca to raczej bym nie przelewał bezpośrednio kasy z buka na konto bankowe 
Lepiej używać MB i karty bankomatowej.

Lepiej używać MB i karty bankomatowej.
kosmaty z sokiem tez może być
nikt ,do niczego nikogo nie zmusza,tylko że piszemy co jest złe w TS
15 hubi są jakies stronki w necie gdzie mozna poczytac o obstawianiu, ja bym spróbowała, ale nie mam zielonego pojecia o tym
Wiem Tomcio,ale już coś zaczynają gadać,że tą ustawe trzeba poprawić bo unia itp.
http://www.vitisport.cz/index.php?clanek=analyzy&sekce=fotbal&liga=anglie&lang=pl&tab=1&zap=1
Iandzia ja gram w bet365,tam masz loteri do wyboru,możesz zarejestrować się obejrzeć,czy Ci pasuje
Picasso19 >>> żadna kasa nie śmierdzi
a owieczki są po to aby je strzyc 
a owieczki są po to aby je strzyc 
matii i co z tego ze jesteśmy w UE jak mamy tylko ceny UE a technologie i pensje 25 lat za UE
poczytam w necie i jak sie w tym rozeznam, to moze i cos obstawię
madzia77 ale nikt sie z ludzkiej krzywdy za dużo nie dorobił i daleko nie zaszedł
Picasso19 >>> może tak, może nie odnośnie TS sprawdza się "CHYTRY DWA RAZY TRACI"
jandzia >>> obecnie mam więcej czasu i chęci - jak chcesz mogę Ci parę rzeczy podpowiedzieć odnośnie typowań zdarzeń sportowych.
Chociaż nie kwestionującymi fachurami w tym temacie jest edi8, tomcio1972 i jeszcze parę innych osób.Na forum możesz spokojnie pytać, załóż sobie wątek i z pewnością powolutku się nauczysz, na pewno wiele osób Ci pomoże ...
Wygrana z 14 w multi 8 zł +8zł w Jasia Fasole zainwestowałem na wieczór . 15 liczb rozpisanych na 8 zakładów. 2.6.13.47.33.63.57.61.79.77.12.17.46.72.4- Dołożyłem 4zł
kosmaty oczywiście U MNIE (dotam juz wie pokaże ci drogę)
Woda się już gotuje.

Woda się już gotuje.
madzia77 czarna magia
to chyba nie dla mnie ja sie nie znam na sporcie
to chyba nie dla mnie ja sie nie znam na sporciemokate róg smutnej i bolesnej koło drewnianego kamienia to ten adres

jandzia >>> jak sport jest dla Ciebie czarną magią to daj sobie spokój.
Bukmacher bet365.com (zakładka Lotto po lewej stronie) obsługuje kilka europejskich loterii.
Graj tylko w kulki (numerki).
Kursy bardzo dobr.
Zapoznaj się tylko z tym i wtedy sama zdecydujesz czy warto
Bukmacher bet365.com (zakładka Lotto po lewej stronie) obsługuje kilka europejskich loterii.
Graj tylko w kulki (numerki).
Kursy bardzo dobr.
Zapoznaj się tylko z tym i wtedy sama zdecydujesz czy warto

kosmaty jakie weselne?
jandzia >>> myślisz,że ja się znałam.Daj spokój, a odnoście sportu masz na necie mnogo statystyk na podane zdarzenia sportowe np. piłka nożna ( moja ulubiona dyscyplina) najważniejsze abyś zrozumiała podstawy a reszta to intuicja
spróbuj - załóż
swój wątek i pytaj o wszystko.
spróbuj - załóż swój wątek i pytaj o wszystko.
córka była na weselu i własnie wróciła ,przywiozła tatusiowi ciasta

aaa to brzusio szczęsliwy

Pewnik to 59 dla mnie na dziś . Parka 16,56. A to u mnie idzie tak . Kurde. Z telefonu zle się pisze. Takie liczby mam 2,3,5,7,9,13,14,16,18,20,30,32,39,42,44,54,56,57,59,60,63,64,66,78,80
@HARTGE - 286731: oczywiście liczę to tak, że Lotto przeznacza zgodnie z regulaminem 51% wpływów na wygrane. Pula ta w 44% idzie na "szóstkę" lub kumulację, a w 56% na pozostałe wygrane. Wystarczy więc zsumować wygrane od "trójki" do "piątki" i już wiesz ile to jest 56% puli, czyli możesz też obliczyć ile wynosi cała pula. A jeśli wiesz ile wynosi pula, to możesz sobie obliczyć ile musiało wpłynąć zakładów...
Witam ponownie.
W ubiegłym roku TS poniósł stratę nie 17% a .....37%. Takie dane podał poseł, który występował w Pierwszym Programie Polskiego Radia.
W ubiegłym roku TS poniósł stratę nie 17% a .....37%. Takie dane podał poseł, który występował w Pierwszym Programie Polskiego Radia.
Iandzia tak jak Ci radzi Tomcio graj w loterie ,kursy o wiele lepsze niż w TS.Loteria 49's-2 losowania dziennie
Zobacz może zaczniemy od tego - grają sobie dwa zespoły mecz Polska - Anglia,nie no to może zły przykład 
Ale np.Niemcy-Anglia i przed meczem u buka stawiasz ( powiedzmy 10zł) na to,że wygra Anglia i jeżeli faktycznie wygra Anglia wygrywasz.Możesz też np. obstawić,że będzie remis .

Ale np.Niemcy-Anglia i przed meczem u buka stawiasz ( powiedzmy 10zł) na to,że wygra Anglia i jeżeli faktycznie wygra Anglia wygrywasz.Możesz też np. obstawić,że będzie remis .
madzia >>> a gry na:
overy HT i FT
undery HT i FT
strzelcy bramek
hadicapy
Bukmacherka to nie tylko wygra,zremisuje czy przegra dana drużyna.
overy HT i FT
undery HT i FT
strzelcy bramek
hadicapy
Bukmacherka to nie tylko wygra,zremisuje czy przegra dana drużyna.
pewnie już nie ma tego posła i może gdzieś poleciał i może już nie wrócił za mówienie prawdy.
madzia77 >>> BTS-y (both teams to score)
czyli obie strzelą
czyli obie strzelą

ten poseł to pewnie jeden z tych... no jak im tam...zdradzonych o świcie

pieknie to ujełas