Wpisy 286 670 – 286 769
2 maja 2011 18:17 → 2 maja 2011 19:23, 100 wpisów
www.forumlotto.pl/1791.htm?sid=5b78ef757a7a690b508e588851503fe1#25741
9 na12 to 8 zl 10 na 12 to 25 11 na 12 to 1000 12 na 12 25000 i tak co dzien
jakoś tak cichutko w lotto o tej kaskadzie, wstydzą się

Witam wszystkich{{}}
Musze sie pochwalić moim wynikiem 8/10. Mam nadzieje, że to nie było tylko szczęście nowiciuszki{{}}
Musze sie pochwalić moim wynikiem 8/10. Mam nadzieje, że to nie było tylko szczęście nowiciuszki{{}}
250 000 to mamy w mini, w kaskadzie powinni zacząć od 2 5 000 000, żenada 

mokate los peralcios muciacios
Kaskada to będzie jeszcze większa lipa niż joker,25000 za 12/12-jeden los na całą Polske
Zgadzam się z Tobą 15hubi to bedzie straszna lipa podobna do jokera tez na chybił trafił
bołsiet, jeden wielki niewypał jak więcej kasy nie dadzą 

w kaskadzie losuja z24 liczb tyle ze nie mamy wplywu na zestawy i liczba losow jest ograniczona
Dzięki
Stawka była x2 więć stac mnie żeby wszystkim gorące cappuccino postawić
)
Stawka była x2 więć stac mnie żeby wszystkim gorące cappuccino postawić
)TS żyje w minionej epoce,nic do nich nie dociera,słabe gry,beznadziejne wygrane,drogo,to ludzie grają u buków i bardzo dobrze
15hubi myslisz ze duzu ludzi gra u buków, jak pomysle o kontach i przelewach to mnie przeraża
15hubi >>> zgadza się,że to będzie 100% niewypał.Totalizator w 2010 roku zaliczył 17 % spadek sprzedaży ( w porównaniu do 2009 )
a teraz próbuje znaleźć alternatywne wyjście z tego bigosu. Tylko ktoś kto siedzi tam w TS zapomniał o tym,że ludzie są coraz ubożsi. A pozostali mają na tyle rozumu w głowie by rozumieć prawdopodobieństwo no i chyba nie do końca wierzą w tą losowość kulek ...
a teraz próbuje znaleźć alternatywne wyjście z tego bigosu. Tylko ktoś kto siedzi tam w TS zapomniał o tym,że ludzie są coraz ubożsi. A pozostali mają na tyle rozumu w głowie by rozumieć prawdopodobieństwo no i chyba nie do końca wierzą w tą losowość kulek ...
mówiła mi znajoma z TS juz jest na emeryturze,że w oddziałach to mnóstwo prezesów siedzi.
Iandzia dużo ludzi gra ,a będzie jeszcze więcej,wystarczy porównać tabele wygranych np .w 49's ja w to gram za 2/2 mam 67 zł,na start dostajesz bonus do 200zł za darmo tylko trzeba tym obrócić ,ale można nie brać
kosmaty - gram sporadycznie od roku (teraz sie pewnie wciągnę he he)
dotam - na południe musisz przyjechać
dotam - na południe musisz przyjechać

przyznam ze po cichu lizcyłam na kaskade, ale chyba sie przeliczyłam
rusza 9.05
rusza 9.05Nie prawda,że kto ma zagrać zagra,wiele osób po podwyrzkach zrezygnowało.Ja za 3zł mam 3 losy u buka
mokate bądz mądra i sie niedaj wciagnąc,graj jak do tej pory ,,,,to jest zły nawyk

co dziś gramy?

Milan.Jak po wczorajszych urodzinach??
Krok jeszcze trochę chwiejny??

Krok jeszcze trochę chwiejny??

Dotam też mi się tak wydaje to relikt komuny,tak jak PZPN,i parę innych.Są zajęci sobś klienta-gracza mają gdzieś.Nie gram od kilku lat,czasem żona zagra,ja tam gram u buka i jest ok.
dlaczego bukmacher,np może ustalic grę na różne stawki,nawet 1pln i gitara, TS idzie na maksa.
tabela może byc jako przelicznik, jak kto chce niech gra za jaką chce stawkę
TS według mnie robi trzy podstawowe błędy :
1)Słaba przejrzystość samych losowań
2)Prawdopodobieństwo wygranej
3)Cena zakładu
i zakładam,że dopóki nie rozwiąże tego problemu ( dostosowanie się do potrzeb grających ) to będzie już tylko gorzej z przychodami ...
1)Słaba przejrzystość samych losowań
2)Prawdopodobieństwo wygranej
3)Cena zakładu
i zakładam,że dopóki nie rozwiąże tego problemu ( dostosowanie się do potrzeb grających ) to będzie już tylko gorzej z przychodami ...
dotam może prykas z góry ,zeby M.E. sie odbyły na nowych stadionach
średnio na lotto na losowanie idzie 3 mln zakładów bez kumulacji natomiast 2 mln na wygrane bez trafionej 6 więc około 7 mln idzie dla nich czy mają powód do płaczu ?
a czy w życiu jest cos za darmo? za wszystko trzeba płacic za marzenie o kasie też
nie wiem jak Pasko to liczy ale chyba tak jest
Losowanie nr 4998
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 072 515.40 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 023 628
Losowanie nr 4998
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 072 515.40 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 023 628
kosmaty ja nie pale ja chciałam żeby mnie tu zauważono

15hubi >>> całego świata nie uratujesz.
Ktoś musi budować stadiony w Polsce.
Łatwiej jest ludziom zanieść 2,50zł do TS i zagrać
na 5/5 bo myśli ze wygra 700zł a tak naprawdę szansę na to ma 1:1552.
Przelewy z konta bankowego do MB a potem do buka i z powrotem do MB i wybieramy sobie kasę z karty to dla wielu ludzi jest nie do pokonania ( czarna magia).
Weźmy np dzisiejszy Irish Monday i kurs za 3/3 401.
Gramy za 1.75zł.
I jeśli trafimy 3/3 ( a losują 6z39) to mamy 701.75zł
szansa na to 1:456.
1:456 to chyba lepiej jak 1:1552?
No tak ale zaraz ktoś powie że w TS dostanę 20zł za 4/5 a u buka za 2/3 nic.
To też nie problem bo można zagrać 2/3 system za grosze i gdy trafimy te 2/3 to kasa się wraca tylko trzeba mądrze "wystawkować" zakłady.
Ktoś musi budować stadiony w Polsce.
Łatwiej jest ludziom zanieść 2,50zł do TS i zagrać
na 5/5 bo myśli ze wygra 700zł a tak naprawdę szansę na to ma 1:1552.
Przelewy z konta bankowego do MB a potem do buka i z powrotem do MB i wybieramy sobie kasę z karty to dla wielu ludzi jest nie do pokonania ( czarna magia).
Weźmy np dzisiejszy Irish Monday i kurs za 3/3 401.
Gramy za 1.75zł.
I jeśli trafimy 3/3 ( a losują 6z39) to mamy 701.75zł
szansa na to 1:456.
1:456 to chyba lepiej jak 1:1552?

No tak ale zaraz ktoś powie że w TS dostanę 20zł za 4/5 a u buka za 2/3 nic.
To też nie problem bo można zagrać 2/3 system za grosze i gdy trafimy te 2/3 to kasa się wraca tylko trzeba mądrze "wystawkować" zakłady.
dziękuje kosmaty

tomcio chyba trafiłe w sedno, tez wole zaniesc 2 zeta do zółtej budki niz sie zabawiac w przelewy
Własnie i tego nie mogę Tomcio pojąć,że mimo tego i tak dużo ludzi gra w TS.Nie przemawia do mnie to,że budują stadiony bo i tak duża część tej kasy jest marnowana
madzia77 >>> tylko i wyłącznie zachłanność naszego TS-a go gubi.
Dlaczego w wielu innych krajach wygrana za 3/6 w grę 6z49 równa się dziesięciu" zakładom prostym a u nas tylko 6,66?
Anglia
zakład 1 funt
wygrana za 3/6 - 10 funtów
Niemcy
zakład 0,75 euro ( bez gry w spiel 6 i super 77)
wygrana za 3/6 w granicach 9-12 euro
Dlaczego w wielu innych krajach wygrana za 3/6 w grę 6z49 równa się dziesięciu" zakładom prostym a u nas tylko 6,66?
Anglia
zakład 1 funt
wygrana za 3/6 - 10 funtów
Niemcy
zakład 0,75 euro ( bez gry w spiel 6 i super 77)
wygrana za 3/6 w granicach 9-12 euro
doliczyłem sie około 70000 wygranych do przypuszczalnych 3000000,coś chyba nie tak
kosmaty ale na ząbki szkodzi

Picasso19 >>> nic nie myślę jedynie fakt stwierdzam.Zobacz przeciągu jednego roku zaliczyli 17% spadku. Myślisz,że nagle cud się zdarzy i zaczną wzrost odnotowywać,bo wprowadzili nową grę?
Bez urazy ktoś tam myśli głową ale nie tą na karku ...
Bez urazy ktoś tam myśli głową ale nie tą na karku ...
Jaka zabawa w przelewy?Iandzia 21 wiek mamy,to zajmuje 2-3 minuty i kasa przelana
kosmaty ja mam piękne białe--trzeba było nie jeść słodyczy to nie było by atrapy

15hubi ja przelewam na konto buka a w razie wygranej on na moje?
bym musiała poczytac cos na ten temat, bo nie wiem jkak to działa prosciej dac 2 zeta w budce
bym musiała poczytac cos na ten temat, bo nie wiem jkak to działa prosciej dac 2 zeta w budce
ale jakieś konsekwaencjie tych 17% jest chyba ktos odpowiedzialny,prawda??
weźmy choćby buków u nas kraju,żeby klienta przyciągnąć konkursy,karty z punktami itp, w TS NIC ZERO
laleczko ja zrę słodycze ale ząbki mi nie przeszkadzają jeno brzusiu

Dotam oj nie przesadzaj a reklamy lotto w telewizji a napisy "żeby wygrać trzeba grać", "nie zapomnij o bonusie"
kosmaty brzusiu to po 
rośnie

rośnie
jeszcze ,kiedyś TS biuletyn wydawał ,systemami ,wywiadami itp,teraz już brak kasy
Masz konto u buka,wygrana na konto i jak chcesz przelewasz na swoje bankowe,proste
Picasso19 

Picasso19 >>> odpowiedzialny ??? chyba tylko w teorii - pamiętasz aferę hazardową,którą w konsekwencji umorzyli - czy ktoś został pociągnięty do odpowiedzialności?
dotam jakieś 100 km na wschód.... i oto jesteś
.
A ja już zalewam aromatyczne, orzechowe
.A ja już zalewam aromatyczne, orzechowe

mokate skąd jesteś?ja też lubie mokate
15hubi >>> jak wejdzie ta nowa ustawa hazardowa w życie od czerwca to raczej bym nie przelewał bezpośrednio kasy z buka na konto bankowe 
Lepiej używać MB i karty bankomatowej.

Lepiej używać MB i karty bankomatowej.
kosmaty z sokiem tez może być
nikt ,do niczego nikogo nie zmusza,tylko że piszemy co jest złe w TS
15 hubi są jakies stronki w necie gdzie mozna poczytac o obstawianiu, ja bym spróbowała, ale nie mam zielonego pojecia o tym

to gdzie na to cappuccino?