Wpisy 2 866 490 – 2 866 589
15 kwietnia 2017 18:25 → 15 kwietnia 2017 20:26, 100 wpisów
takie zmartwychwstanie to potrzebny jest porzadny power a nie jakis niski numer
na logike
na logike
typowane o 12,46 za predko o 2 minuty i bylby piekny power
7,16,80 12,48
7,16,80 12,48
suma wszystkich numerow 39 mozna bylo 46 dokombinowac do 48
ale to juz wyzsza szkola jazdy
ale to juz wyzsza szkola jazdy
laurka bierz sie poprosze ladne 4/5 , bo 5 pkt jestes do tylu a walczymy w tym miechu
wzialem 100 trojek ale na co to mi starczy , na waciki w biedzie i vipa
Ja to jutro będę pływać kajakiem tak leje
Doznajcie w te swieta wyjatkowego szczescia poczujecie milosc Boga i opieke aniolow zrozumcie sens zycia i potege rodziny otworzcie serca i wpuscie ptaki nadziei.
Zycze wszystkim z calego serca
Grzegorz
Zycze wszystkim z calego serca
Grzegorz
Chybapo tym ci się coś błyszczy
jak bylo 25,32 wieczorem czyli przeskok o 7
to teraz zakladajac ze bedzie przesuniecie na 27 to nie moze byc 34 tylko 35
to teraz zakladajac ze bedzie przesuniecie na 27 to nie moze byc 34 tylko 35
algierski zamiast baki zbijac moglby zrobic porzadny program na takie akcje
Wszystkim życzenia z okazji dnia pańskiego objawienia życzę ja Grzegorzg75
Jakie źle wszystko ok wchodzi cały zestaw i LOTTO Plus jest moje 15 Milionów +1=
nie grajac w duzego z plusem zaoszczedzam rocznie 624 zl
to jest wygrana
to jest wygrana
Takie mam hobby do trumny na drugą stronę lustra nie biorę bo gdzie bymindziej to wszystko pomiescił
w duzego to 4/4 w uk za 65 tys zl to jeszcze fair ale nie moge trafic
700+stawka można itak i siedzisz w domu jak emeryt a robota to głupota
najpierw za 1.2 pozniej za 10 a pozniej sie pomysli czy reka nie zadrzy
trzeba ukrasc tylko 5 numerow od dobrych graczy nie takie trudne ale trudne
Ja potrzebuje pożyczyć bezzwrotnie na systema do LOTTO i Plus na 12,liczb i będzie mi wszystko lotto ało na zawsze Coca cola
dobra zmiana
http://finanse.wp.pl/kat,1042387,title,Ceny-wody-i-pradu-mocno-w-gore-Czy-nauczylismy-sie-je-oszczedzac,wid,18752069,wiadomosc.html?ticaid=118fa3
http://finanse.wp.pl/kat,1042387,title,Ceny-wody-i-pradu-mocno-w-gore-Czy-nauczylismy-sie-je-oszczedzac,wid,18752069,wiadomosc.html?ticaid=118fa3
wlasnie se kupuje maly bojler 30 litrow bosza za 340 zl
a mialem 50-80
a mialem 50-80
Wizard przjedz bierz odemnie 120 litrów używany ale sprawny mam solara nie potrzebny
30 litrow i koniec, panienka ma sie skropic, zakrecic, namydlic i odkrecic
Nara teraz ja ide relax jak to w Poker Face Ferdek Youtube polecam dobre na rilax
https://www.o2.pl/artykul/muzulmanie-mnoza-sie-na-potege-za--lat-przebija-chrzescijan--6109361431881857a
od dzis zakaz uzywania gumek nie dlugo to robactwo faktycznie jak glosza plotki jak sami oni mowia nie wojny ale oni sami ich ilosc nas zaleje czy sie bedzie katolikiem czy ateista czy bezwyznaniowcem ja tak nie chce by na plazy widziec tylko oczy pod ta ich srurka burka to juz jest nie smaczne by nie widziec co kobieta ma i czy to jest kobieta od dawna juz mamy tfu nowoczesna europe i facetow z broda w sukienkach lub u gory wyglad kobiety a jak nie ktorzy doswiadczyli cos miedzy nogami tak wiec do roboty panowie zbigniew g ty szczegolnie to tak na marginesie dzis liczba 69 wlata i uj
od dzis zakaz uzywania gumek nie dlugo to robactwo faktycznie jak glosza plotki jak sami oni mowia nie wojny ale oni sami ich ilosc nas zaleje czy sie bedzie katolikiem czy ateista czy bezwyznaniowcem ja tak nie chce by na plazy widziec tylko oczy pod ta ich srurka burka to juz jest nie smaczne by nie widziec co kobieta ma i czy to jest kobieta od dawna juz mamy tfu nowoczesna europe i facetow z broda w sukienkach lub u gory wyglad kobiety a jak nie ktorzy doswiadczyli cos miedzy nogami tak wiec do roboty panowie zbigniew g ty szczegolnie to tak na marginesie dzis liczba 69 wlata i uj
dac im wiecej socjalu by za darmoche sie zywili i mnozyli no to ja sobie ide
Im się należy a myja mamy je...ć taka naszajest karma otręby owsiane i zżycie prze...jedyne
od dzis zakaz uzywania gumek 2 866 567
witaj młody
Wszystkim życzę Wspaniałych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa!!
Wszystkim życzę Wspaniałych Świąt Wielkanocnych i ciepłego dyngusa!!
czytaliście posty od numeru 1 do 500plus to było 2007 roku Pasko był bardzo AKTYWNY wtedy
Wesołych świąt wszystkim graczom i wygrywajacym smacznego jajka i jak będzie deszcz to mokrego śmingusa dyngusa allejuja i do przodu by si dążyli i prazubra się pilo
https://www.youtube.com/watch?v=8SbUC-UaAxE
Guns N' Roses - November Rain
to poezja byla jest i bedzie to co dzis czasem gniot bez urazy
Guns N' Roses - November Rain
to poezja byla jest i bedzie to co dzis czasem gniot bez urazy
hey tym co weszli tym co wejda........... zbigniew no co chcesz podziwiac kobiety czy byc moze kobiety pod burka rurka i nie wiesz na co trafisz czy bedzie to kobieta czy no wlasnie co
Gryks nie chce ci wazelinić ale Guns n Roses to mój zespół Nirwana itd Red Hot Chili Pepers to moje klimaty
gryks jesteś
Do losowania jeszcze trzeba trochę czekać ale to nie to samo co u dentystu sadysty