Wpisy 2 865 499 – 2 865 598
14 kwietnia 2017 00:03 → 14 kwietnia 2017 06:35, 100 wpisów
Puszcze LOTTO Plus liczby z typowania poco kombinować jak się ma udać to tak będzie na 15 go kwietnia 15 Milionów w LOTTO takie skojarzenie
Pazerne szuje z ts/g-tech/de agostini robią wszystko,żeby było jak najmniej wygranych najniższego stopnia w lotto,mm,ep,ss i kaskadzie-to tworzy ich zysk i pozory "wysokich" 4,5 w lotto-czasem nie idzie i 4 36 PLN a 5 2500.
Przed "dobrą" zmianą miałem jakiś tam zwrot z gier-obecnie to tragedia.Mieszkałem i grałem w kilku cywilizowanych krajach-tam była to gra losowa z wygranymi zgodnymi z rachunkiem prawdopodobieństwa-w Niemczech 4 w lotto były od 150 do 300 razy większe od stawki,a za 5 miałem raz 27000 DM(to jakby 51000 PLN u nas obecnie),a bywały i większe.
Potrzebują,ci z "dobrej" zmiany ekstra kasy-my,gracze jesteśmy najłatwiejszą do wydojenia dojną krową-przykład najlepszy to losowania codzienne ep ze skandalicznie niskimi wygranymi.
Po co wystąpienia liczb-starczy spojrzeć dokładnie na tabelę mm i nielogiczne-oszukańcze wysokości wygranych.
Gonzaga,z wpisów uczestników czatu wynika,że jest coraz gorzej-to nie jest tylko moje zdanie.
500+,misiewicze,religia smoleńska,itd kosztują-komuś trzeba ukraść.
Za PRL lotto było zabawą,a czasem można było trafić naprawdę fajną sumkę grając np. systemem,niedostępnym normalnym ludziom obecnie.
Nie graj-Nie będziesz się czuł okradany
Za PRL-u może i można było wygrać-Tylko kupić nie było co
Za PRL-u może i można było wygrać-Tylko kupić nie było co
Ja miałem w PRL pieniądze i mogłem kupić co chciałem,inni też-starczyło pomyśleć,ludzie z głodu nie umierali i nie bili się o śmietniki jak teraz,za solidaruchów.Chcę grać i nie chcę być dymany-jeszcze wolno czy już nie?
witam nocną porą
Gonzaga ma rację
Kiedyś była dyskusja na publicznym forum
pytanie Czy leczyć bezdomnych za darmo czy też nie?
większość była przeciw do chwili kiedy zabrał głos lekarz
"Jeśli bezdomni będą chorować na gruźlicę i inne choroby zakaźne to
tych co mieszkają w zamkniętych strzeżonych apartamentach choroby te nie ominą"
Gonzaga ma rację
Kiedyś była dyskusja na publicznym forum
pytanie Czy leczyć bezdomnych za darmo czy też nie?
większość była przeciw do chwili kiedy zabrał głos lekarz
"Jeśli bezdomni będą chorować na gruźlicę i inne choroby zakaźne to
tych co mieszkają w zamkniętych strzeżonych apartamentach choroby te nie ominą"
Pytam właściwie o to samo co rozjechany w dziwnej sytuacji poseł Kukiz 15-dlaczego jankeska firma dyma Polaków w grach losowych "prowadzonych" przez państwowy niby ts.
Ja sądzę że ktoś tu prowokuje ...kontrowersynymi wypowiedziami zauważyłem że głównie w nocy nie dajmy sie nabrać
Master
Oczywiście,że tak.Przykładem epidemia dżumy w średniowieczu
Oczywiście,że tak.Przykładem epidemia dżumy w średniowieczu
Niby ja prowokuję?Może sprawdż to co podaję jako przykłady-czasem warto zanim zarzuci się komuś prowokację.
Marek tylko jeszcze nikt tu afery nie zwietrzył niby ustawki nie udowodniono w Serbii była afera prezes podał się do dymisji bicie piany nikt nikogo nie zmusza do gry a dowody trzeba mieć na zarzuty pozdrawiam
W wielu kolekturach stoją lub siedzą po parę godzin "keniarze" pod ekranem-czy to dżuma?
Forsami-w obecnej,po 1989 roku Polsce nie ma siły,żeby coś zrobić ts nawet gdyby dowody były 100%-to zbyt duża kasa do budżetu i de-agostini,nikt się nie odważy-NIK potrafi wytknąć tylko za małe zyski.
Jakkolwiek nienawidzę usa,tamtejsza komisja gier i zakładów potrafiła posadzić w więzieniu paru swojaków z g-tech dymających amerykańskie lotto.
W usa-Mega Millions 1 us$ za zakład,lotto 1 us$ za zakład-porównaj wygrane,tam pokazują wygrywających duże sumy,a u nas sprzedają "trzy słonie" po cenie.
Niby żadną ale gdyby gracze solidarnie ograniczyli granie,to może ts by się "opamiętał" z ilością gier i stawkami.Czy miałeś kiedyś 4 w lotto płatną 36PLN?
Kiedyś proponowałem TU,żeby zastrajkowaćAle nie znalazłem żadnego odzewu
ALleluja i LOTTO Plus jest nasz i do przodu stawki rozkładają się na ilość os
Mulag Menstar gramy postawimy systemem we trzech po 12liczbami ico przekręcą
Dobrze,że przy tej mizerii-przynajmniej humor dopisuje
Dobranoc
Dobranoc
Mulag Menstar gramy postawimy systemem operacyjnym Android market budowlany
Multi Multi na dziesięć postawione na dzisiaj pod bonus fajnie rośnie już
Kuźniar wtrąca się nie da oglądać filmy i seriale telewizyjne stacje paliw
no ja tez ostatnio nawet 2zł w multi a w mini juz nie spomne i duzy tak samo lipa
do mini mialem wczoraj przeczucie ze pojda nastki poszły ale ja mialem 14,16,18 ale mysle ze moga jeszcze isc
Sebol ja niegram tymi nie wiem czy dobrze oceń 6,15,23,31,39,to moj zakład totalna kicha i 10,20,30,40,41?,42?
forsami wiesz wszystkie liczby dobre do losowania ts i tak zrobi po swojemu dosyc ciekawe te liczby
Multi mam jeszcze aktualne na dziesięć dwa zakłady na 14:00 ?zobaczymy