Wpisy 2 865 – 2 964
23 września 2007 13:00 → 24 września 2007 17:44, 100 wpisów
...oczywiście żetony wymienił na cash, blondynek nie:) To była mniej więcej 1-wsza połowa lat 90-tych, kiedy Pazura z Lubaszenką "posuwali" nad ranem na jednorękich bandytach.
witam wszystkich klonek dzięki za zaufanie ale powtarzam każde moje typy pochodzą z rozpisu z 40 cyferek i nigdy na łamach forum nie dawałem 1000%gwarancji że te typy wejdą natomiast co do pewności goście zaufali pewnemu typerowi postawili 1000 zeta na parkę i umoczyli ale coż gramy na własne ryzyko
Rzemput każdy rodzaj hazardu jest dobry dla ludzi rozsądnych, znających umiar,dla ludzi, którzy wiedzą kiedy powiedzieć sobie "stop -wystarczy,basta". Przecież u Drzyzgi widziałem ludzi, którzy trafili 6-stki w DL, powygrywali po 1,5 bańki i w ciągu roku, dwóch przetrwonili. Hazard jest dla ludzi rozsądnych.
no tak tylko jak dochodzi alkohol to poziom fantazji wzrasta wsprost proporcjonalnie do spożytych piw
a jeżeli chodzi o utracjuszy to sam znam takiego co wygral 270 000 zl a ostatnio chcial żebym mu do piwa dożucil o 5,30 rano pod sklepem
ZGADZAM SIĘ MATYCZ Z TOBĄ MOJA ZASADA GRAM JEDYNIE ZA 10% Z WYGRANYCH
U MNIE W DOMU ODDZIAŁ GRA OD TRZECH DNI.......CHOROBA PRZEZIĘBIENIOWA
KACZOR ile wywalasz kasy na zaklady i ile wygrywasz?? bo ja co bym nie puscil to nic nie moge trafic :(
Kaczor skoro tak dobrze Ci idzie to pisz na forum ile obstawiasz zakładów i jakie liczby w tych zakładach danego dnia wtedy my sprawdzimy czy wygrywasz i ile.Jesli bedzie plus to wszyscy zaczniemy grać tak jak ty i bedziemy bogaci!!!
Wałsnie o to chodzi...dobrze piszesz elwis bo kazdy moze sie chwlić jak on to nie gra i ile wygrywa a tak naprawde to...wiemy jak jest.No ale skoro jestes taki dobry to podziel sie swoimi typami.Bedziemy wdzieczni.Pozdrawiam.
to że Mila jest tajemnicza
i nie chce objaśnić kodów to już wiemy .
A co słychać u geniusza
jaka parka na dzisiaj
i nie chce objaśnić kodów to już wiemy .
A co słychać u geniusza
jaka parka na dzisiaj
Kaczor też chciałbym grać "za darmo" -tutaj koledzy powyżej mają rację. Raz zapomniałeś podać "5" do rozpisu...? Przecież tu nieraz właśnie rozchodzi się o tą jedną, dwie liczby...
Kaczor ma swoja magiczna 40 jesli ktos jest nie w temacie.wybiera sortuje obserwuje i gra tylko tymi swoimi 40.nie mordujcie chłopaka:) o liczby za ile gra jak gra itd.po prostu gra:)kazdy z was moze na forum napisac 10 liczb z czego 8-9 a moze 10 moze wpasc.nie ma reguły panowie i panie.pozdro dla Kaczora i dla reszty
DZIEKI SPIT ZA OBRONĘ CO DO MAGICZNYCH CYFEREK SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE KAŻDY Z NAS MA SWOJE LICZBY A JAKIE PISAŁEM NIE TAK DAWNO ALE PRZYPOMNĘ SĄ WSZEDZIE CZASEM JEST TO NUMER TEL,NR KONTA DATY--TUTAJ MYŚLĘ I WIEM ŻE KAŻDY GRA JAKIEŚ DATY OBIECAŁEM NA FORUM ŻE JAKWEJDZIE MI 9/9 PODAM SWOJĄ PIERWSZĄ 10 NIESTETY BYŁO TYLKO 7/9 I 8/10 TAK WIĘC CIERPLIWOŚCI SWOICH SŁOWNIE RZUCAM NA WIATR
CO DO TYPÓW OSTATNIO PODAŁEM ZŁOTE LICZBY BYŁO ICH 13 WYSZŁO 7 KTO ROZPISAŁ TAK JAK PODPOWIEDZIAŁEM MÓGŁ WYKREŚLIĆ NAWET 10 JAK GRAM 1 PODSTAWOWA 10 + RESZTA W ROZPISIE NA 9 SWOJE TYPY PODAJĘ DO ROZWAŻENIA I ROZPISANIA W/G WOLI NIE JESTEM PROROKIEM ALE CZSAM MAM TĘ CHOLERNĄ INTUICJĘ ALEWTEDY BOJĘ SIĘ ZARYZYKOWAĆ NAJWAŻNIESZA RZECZ GRAĆ WYGRYWAĆ PRZEGRYWAĆ NIE WAŻNE PO PROSTU CIESZMY SIĘ KAŻDĄ GRĄ
jeszcze jedno nie opieram się na żadnych statystykach chociarz sięgam nieraz na www.lotto i obserwuję jak moje liczby występowały w minionych latach w analogicznym okresie czasu OT I CAŁA TAJEMNICA POZDRAWIAM I OGRAJMY TO LOTTO
Jak wygrywasz to jest czysty przypadek, bądz analiza nie mają tu nic do znaczenia liczby z numeru tel, daty urodzin itp. to jest czysta bzdura co pisze Kaczor, ale skoro to są jego magiczne liczby to niech tak będzie życzę mu wysokich wygranych. Sposobem napewno jest zawężenie pola typowania np. do 40 liczb i opieranie sie na analizie statystycznej i rachunku prawdopodobieństwa. Tak czy inaczej nie możecie mieć pretensji do Kaczora ani nie powinniście naciskać na niego żeby podawał swoje liczby to jest jego prawo wyboru.
W PEŁNI POPIERAM ZAWĘŻENIE POLA DO TEJ 40 DAJE DUŻE SZANSE OT PROSTY PRZYKŁAD Z PRZEDWCZORAJ 15/40 Z PIERWSZEJ 40
Parafrazując Mickiewicza: "Kaczor nic nie daje, lecz wszystko otwiera, i każdy ile chce, tyle z Kaczora zabiera" (u wieszcza K=Bóg) Kocham Cię Kaczor!
TYLKO BEZ TAKICH NIERZADKO POD MĘSKIM PSEUDONIMEM UKRYWA SIĘ PŁEĆ PRZECIWNĄ
WSZYSCY WYMIENIENI CHOCIARZ SIĘ DO NICH NIE ZALICZAM SĄ LUDZMI A KAZDY KOCHA JAK CHCE A KOMU PRZESZKADZA TEN JEST DOPIERO CHORYM CZŁOWIEKIEM I JEMU NALEŻY WSPÓŁCZUĆ A WIĘC NIKU JESTES CHORY
Niku, muszę Cię zmartwić, prywatnie oprócz pieniędzy kocham kobiety:):)
Heej...
Wczoraj marnie może wiec dzisiaj.
Te podałem do rankingu: 11,71,51,10,38,7,50,17,21,29,01,37,5,56,72, i tam rozpisalem.
Dodatkowo wybralem: 30,40,41,..31,60,61,..20,24,43,
Zobaczymy jak dzisiaj podzielą sie wylosowane.
Pozdro.
Wczoraj marnie może wiec dzisiaj.
Te podałem do rankingu: 11,71,51,10,38,7,50,17,21,29,01,37,5,56,72, i tam rozpisalem.
Dodatkowo wybralem: 30,40,41,..31,60,61,..20,24,43,
Zobaczymy jak dzisiaj podzielą sie wylosowane.
Pozdro.
Szkoda Kaczor,że nie jesteś kobietą:) Czuję,że bylibyśmy bogatą parką:))
brawo ZŁOTKA horror ale jakże miły a nam życzę horroru podczas losowania i szczęśliwego zakończenia niech stanie się światło i wszyscy wygramy
Witam,widzę że rozwiązała się dyskusja,mogłoby pójść dzisiaj 61,20,17,35,56 -najrzadziej ostatnio losowane,POWODZENIA GENIUSZ
zobaczymy czy coś pójdzie z tego 29,34,66
mam też 9-tkę
5,9,15,17,51,55,56,59,65
mam też 9-tkę
5,9,15,17,51,55,56,59,65
Gratulacje Adi -niezły początek. Ja tylko dziś "przewidziałem" "11" i że będzie przeważać I-wsza 40-stka. Gratulacje też dla Fares 5/7 -ładnie.
Witam.Opa30--a gdyby tak Twoje liczby 5.9.15.17.51.55.56.59.65 odbić do 5.--tj.
1.4.1o.12.54.50.51.54.60.
--54 wyszło dwa razy -więc zostaje 8 szt. i dobry wynik/może warto poobserwować ?/.Może odbitki do 10?.
Pozdrawiam i najlepszego.
--54 wyszło dwa razy -więc zostaje 8 szt. i dobry wynik/może warto poobserwować ?/.Może odbitki do 10?.
Pozdrawiam i najlepszego.
Gratulacje FARESOWI.Pozdrawiam i oby tak dalej sobie leciało---albo jeszcze lepiej.
Moi drodzy znów nic.Nawet jedynki nie miałem w Multi Lotka - a typowałem 5 zakładów.
Mam wielkiego pecha w lotto... :(
Mam wielkiego pecha w lotto... :(
na wtorek jak zwykle2,8,14,22,28,31,NA PEWNO ICH NIE WYLOSUJĄ pewna jestemna1000%
MULTICORKA jak ci wyszło 2 razy 54 z tego:
5.9.15.17.51.55.56.59.65 odbić do 5.--tj.
5.9.15.17.51.55.56.59.65 odbić do 5.--tj.
witam .Ja to widzę tak --musi się zmieścić w tej samej dziesiątce--jeśli jest poniżej końcówki5-np.52--to do 55 brak 3--czyli53 odbicie do5 .A jeśli przekracza5 np.57 -to odbicie do5 wynosi 2 --czyli 52
Do tego można dorzucić jeden numer z rankingu Pewniaki--np. taki gość jak Jan , Jan4 który często trafia--a moja ostatnia obserwacja-to ostatni numer dnia np.23.09.07--padł3----22.09.07--padł2---21.09.07 nie padł 1-ale jego odbitka do10-czyli9---itak pokombinować to można coś niecoś uzbierać -no nie?.Zyczę powodzenia
Kaczora Geniusz cos na dzis oj tak patrze na te liczby i dobrze ze nie grałem swoimi.
witam wszystkich jednocześnie dla niedowiarków że liczby są wszędzie i moja metoda kalendarzowa czasem także wchodzi wczorajszy wieczór złotka po horrorze, wygrały typ u buka po kursie 2.40 wypalił przesunięcie o 50 pozycji w tabeli typerów oj Kaczor coś w tym jest kupon toto przed nosem godz 20:40 jeszcze wyśle kalendarz na ścienie dwa miesiące VIII i IX - KTÓRY BIORĘ VIII SOBOTY NIEDZIELE PLUS 61 JEDNA 9 DRUGI ZAKŁAD WYNIKI DUŻEGO LOTKA DODATKOWO 3 61 64 CO WYSZŁO SPRAWDZCIE MOŻE to FART ŚLEPY LOS A MOŻE SPLOT FAJNYCH ZDARZEŃ fakt ią tydzień bę dę grał za darmo
ja sie zgadzam z wypowiedzia adi 2007nr.2901-Sposobem napewno jest zawężenie pola typowania np. do 40 liczb i opieranie sie na analizie statystycznej i rachunku prawdopodobieństwa.ja puszczalem 2-5 kratek na liczby 1-15 ..az do 21 kiedy weszlo siedem i wtedy zmienilem liczby....szkoda.no coz skupilem sie teraz na innym przedziale mam nadzieje ze sie oplaci.pozdrawiam
NA MOJE OKO TO 8 BĘDZIE W PRZEDZIELE 60-78 STATYSTYCY CO WY NA TO
no na ten przedzial przeszedlem wlasnie 60-78..teraz zalezy od szczescia rozpisanych kuponow
ot zwykly szarak..do-25 zl gram zwykle
JA BYM OSOBIŚCIE USTAWIŁ NA PRZEMIAN PARKAMI NN/PP I ROZPISAŁ JAK LECI NA 8 PLUS 1 JAKAŚ ZE ŚRODKA
czyli cos w stylu- 60,62,64,67,69,70,71
oki.lece poslac a potem do tyrki.zycze powodzenia wszystkim
Kaczor z Twojego rozumowania wywnioskowałem,że gra naszych pięknych złotek przekłada się na wyniki Multi Lotka. Jak również wyniki Dużego Lotka przekładają sie na wyniki ML. Że też wcześniej na to nie wpadłem! Pozdrawiam
Kaczor dzis ja Cie pomęcze:)podaj 10 na dzis co bys miał skreślc zobacze przenalizuje i rozpisze sobie.
...ale co by było, gdyby wczoraj złotka nie zdobyły 4 pktów z rzędu...? Jakie byłoby przesunięcie?
TYPY MOJE SĄ PODANE NOWE PODAM O 21 55 A CO DO ZŁ0TEK I TEGO CO PISAŁEM WCZEŚNIEJ TO BYŁ TYLKO SPLOT OKOLICZNOŚCI KTÓRE PCHNĘLY MNIE DO PUSZCZENIA O 21 JESZCZE ML.NATOMIAST NUMERKI DUŻEGO NIEJEDNOKROTNIE POWTARZAŁY SIĘ W ML. SPRAWDZ
Kochany Kaczorku -ja już tak bardzo Cię prosiłem,żebyś zaczął typować w dziale Typowania, tak jak to robi spit i codziennie kilkadziesiąt innych osób. Bo ja też prawdę mówiąc nie wiem jakie liczby na dziś typujesz. Może jednak się skusisz.. please.
GRAM TYPAMI DO 10 LOSOWAŃ A WIĘC RAZ NA 10 DNI WEJDZIESZ SPISZESZ I BĘDZIESZ ŚLEDZIŁ NIESTETY TO BĘDZIE ZAWSZE 10 LUB 8 TYLKO DZISZEJSZE TYPY KTÓRE PUSZCZĘ PODAM O 21:55 SORRY ALE TAK MUSI BYĆ
szanuje Twoja zaasde kaczor ale czemu nie podac przed 21 liczb które dzis puszczasz nawet jakbym wygrał to przeciez Tobie z portfela nie wyciągne;)pozdro.
WSZYSTKO PRZEZ DZIADA KTÓRY ZAGRAŁ ZA 1000 ZETA MOJE TYPY JAKIMŚ SPOSOBEM ZDOBYŁ MOJEGO E-MAILA I NAPISAŁ ŻE TO PRZEZE MNIE A JA NIWINNY NIKOMU NIE DAJĘ GWARANCJI ŻE TE TYPY WYJDĄ OT I POWÓD
nie no spoko ale mameja z niego i jeszcze pretensje ma:)tylko jak zdobył Twojego maila????mhh dziwne.nigdy raczej nie zagram za 1000zl:)wiadomo ze gwaranacji nie ma.
Kaczor jak nie chcesz podać typów to nie rospisuj sie na chacie, że tak świetnie ci idzie. Jak chcesz być anonimowy to bądz od poczatku do końca. Każdy może pisać, że jest tak super i nic nie dokłada do gry, alenikt tego nie zweryfikuje czy to prawda dopóki tego nie udowodnisz. Wcale nie musisz masz takie prawo.
Kaczor jak to co napisałeś jest prawdą to ja cię rozumię. Być może postąpił bym tak samo. Z drugiej strony nie ma w tym twojej winy, że ktoś puszcza twoje numery. Odpowiedzialność ponosi sam.
GDZIE PADŁA WYGRANA W DL Z SOBOTY ?? szybką odpowiedz poprosze dzieki
WCALE NIE UKRYWAM TYPÓW KTORYMI GRAM POPATRZ WYŻEJ SĄ PODANE OBOWIĄZUJĄ DOŚRODY ALE DLA PRZYPOMNIENIA 3 11 13 20 30 61 61 68 73 78 JEDNAKŻE TO TYLKO 10 A UŻYWAM 40 CYFEREK DO ROZPISÓW
Spoko życzę powodzenia. Każdy w końcu ma jakiś swój sposób: 8-65-59-76-34
Kaczor, napisałeś, ze wczoraj jeszcze "dosłałeś" ,a później piszesz,że te liczby obowiązują do środy. Proponuje nie tylko Tobie nie dosyłać liczb z nagłych "olśnień". Bo to w większości przypadków strata pieniędzy. Należy grać liczbami wcześniej wytypowanymi ze swoich analiz,wnioskowań statystycznych itp. i cierpliwie czekać. Ponieważ bardzo często powtarza sie ok.5 liczb w kolejnych losowaniach i "lecą" zazwyczaj najczęściej losowane, jest większa szansa, że "skleją się" na naszym zakładzie na wielokrotne losowanie.