Wpisy 2 864 783 – 2 864 882
12 kwietnia 2017 15:32 → 12 kwietnia 2017 18:56, 100 wpisów
sebool na razie się rozglądam to co na teraz masz wpis w swojej KG może coś z tego
News dnia podsumowali misiewicza , w spółkach zbrojeniowych zarabia 54 tys miesięcznie,
a robolom garby rosną.
a robolom garby rosną.
qurwa powinni zabierać te wysokie zarobki polityków piłkarzy i ch...j wie kogo jeszcze,a inny ma qurwa za ochłap renciany wyżyć i jeszcze ubrany o połowe ,qurwia zlodziejstwo polskie
W miejscowości Będzin padła wysoka wygrana w zdrapce Złota Rybka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
jaki jest najmniej przychylny kraj dla zwykłych obywatelii po buractwach murzyńskich isis, bin ladenach i innych to polandia złota kraina przekręcana przez silnych zdrowych i na 4 łapy kutych
Czesc
Czekam na mecze LM, bo zagralem z tata.
Szukam pracy !!! U was na kogo potrzebuja ? Interesuje mnie biurowa, administracyjna.
Wczoraj na 21:40 4/6 w Multi Multi i dzisiaj na 14:00 4/6 dwa oboki przez dwa losowania nie wygra człowiek nigdy
Forsami
forsami kedzior13 jak poszedł wczoraj kupon za 5zł wyciagnał od ts 1200zł jednak idzie
Jak zagral ?
A moze by tak na trojki przeszedl w Multi Multi ?
54 zl
A tak myslalem ze od teraz grac po 3-4 mecze w zakladach za 10 zl, dobre jak bedzie wpadac ponad 100 zl.
Praca nie brudzaca rak.
Dobre
zgrywus wczoraj na 21:40 wygrał bylo 12 wygranych on miał stawka x2
zgrywusie a jak ci idzie ?
i teraz myśleniejeśli on wygrał to dlaczego ja mam też nie wygrać
Tez co napisalem ale ignorancja.
I te ludzenie sie o wygrana w Multi Multi.
masz racje seboolbo Pasko ma niedociągnięcia na swojej stronie które mnie w błąd wprowadziły
ale tak swoją drogą co to jest 12 wygranych 7/8 i być może jeszcze ktoś miał zwiększoną stawkę
najlepsza reklama to jest pokazanie, że ktoś wygrałdzięki czemu tysiące osób chcą iść w jego ślady
witam , ale dyskusja
wygrać jest chole....... trudno , ostatni na przełomie stycznia i lutego wpadło mi 3x5/6
, a tak sama drobnica albo dokładka , a gram codzieńnie
wygrać jest chole....... trudno , ostatni na przełomie stycznia i lutego wpadło mi 3x5/6
, a tak sama drobnica albo dokładka , a gram codzieńnie
każdy ma jakąś metodę, ja oprócz mapek mam kilka zestawów które raz w miesiącu wchodzą , oczywiście nie całkowicie , poluje na te układy i jak widzę że coś sie szykuje walę 8 kuponów zamiast 2 i cała filozofia.
wczoraj 14 mnie oszukała a dzisiaj weszła , gdybym dziś na nią postawił to z innym układem i też by było pewnie nieźle, TS kombinuje żeby nas oskubać
Forsa
Może monter coś zmontuje
Islandorka
Mialo być
Zb
Zbjo jo już wierzę..
Isla i z czego ha cieszysz się że sie komuś nieudaje dziwny z ciebie człowiek
Wco wierzysz
Forsa źle to odebrales.ok nie będę nic pisac
Bywajcie
Menstar łeb jak sklep postawione niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Zemsta...
Wiara góry przenosi ale do Totalizatora trzeba mieć Siłę Woli połączoną z podwujną wiarą nie z tej Ziemi
zażywasz miksture popijasz specyjalną miksturą i będzie siła woli nie ziemska
Podaje liczby na które nie stawiaj 2,3,5,18,21,37,58,72,74,78 ML tu nie będzie dychy i tu też 20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,69. Przewiduje że nie więcej niż po trzy liczby trafione .Nie ryzykuj
Zacznijcie pić Napój Wielkiej Gry to was zasili na nowe zestawy liczbowe
Mulag i Menstar jesteścietrojeczka w mini lotto jeden obibok poszeedł w bok była by czwórka no trzeba zaczekać
Volt jedzmy czosnek pijmy z pokrzywy sok a będziem wygrywać przez cały rok
Volt takie mialem w mini w czoraj z trafika6,22,24,39,42 a wyszło co wyszlo soku się napij z bananów i pomarańczy