Wpisy 2 862 019 – 2 862 118
9 kwietnia 2017 00:45 → 9 kwietnia 2017 07:57, 100 wpisów
Wizard tak z ciekawisci gdzie ty widzisz numery że dochodzą czy nie na mapie
opaki i dopelnienie tropow
indina jones i zaginione kule multilotka
indina jones i zaginione kule multilotka
O przypomniało mi się 7audi wydawać pomysły na hasła do kumulacji 7Milionów jak...
są tylko te prawdziwe są drogie nie każdego stać ale można na raty u mnie w mieście chodził miś chwilówka
nic przygotowujemy się mentalnie do nie spania przed poniedziałkiem
Puszczam dziś mini dwa zaklady jaden kary drugi gniady 1,4,12,34,35 -,6,15,23,31,39 a tu nigdy nic nie wyjdzie ale itak puszczę
A uszka były a kolanka były a koguty były były a 4 taty moc byly do kotłowni się schowały na dziś
Takiego dialogu to nie powstydziliby się sam reżyser Misia za 10 lub 20 lat to i osly będą pod ochroną,powodzenie,dobranoc
forsami wyśpij się byś siłę miał utrzymać palmę kolorowych snów wszystkim życzę
Spokojna twoja wyłysiała dynia siły starczy starego kinomana nie musisz prosić o bezsenność moge nie spać całą noc
a rób jak chcesz tylko żebyś z tą palmą do lotto nie zawędrował a z kuponami do kaznodzieja by ci kupony poświecił bo wiesz zmęczenie robi z człowieka czasem psikusy
Wszystko widzę. Całują się Lewy przy tym ściskaniu żeby Ci Palemka nie dygła
Nie mam palmy poza tą, która mi odbija więc wezmę w rękę Nic się nie stało Lewy nic się nie stało
Skrzacie a jaki tam ze mnie anioł Masz na myśli tą starą rawkę po dziadkowej Ukrainie która sterczy nad moją głową jako aureolka ?
Aaa to roozumiem , no kurde nie ma co smakosz mi się trafił Szacun
Skrzacie. Baaaardzo mądra decyzja. Ja też ostatnio się wkurzyłem wszedłem do szefa walłem pięśćią w biurko i zażądałem podwyżki i wiesz co on na to ? ano nic bo właśnie wyjechał na urlop
To mi się podoba. Skrzacie Jesteś W końcu WielkiTrzeba walczyć o swoje
Lewy.. OK umawiamy się na wieczór. Będzie oblewania awansu Skrzata
Co prawda boję się silnych kobiet, ale co mogła by mi zrobić Taka mała, Słodka Skrzacina
Aaaa rozumiem znaczy się, że szef narodowości naszej tzn., patriota
Ja sobie sam ustalam święta i nie narzekam bo mam ich trochę w ciągu roku. W poniedziałek jest rocznica chomika także ....
Chyba mu naoliwię kółko bo w tym co teraz nap...la strasznie skrzypi, że aż mam sztresa
z/bede Skrzacie przytargać Ci coś z kuchni ? A może sobie siekniem po dryneczku z Twojej okazji awansu
Jeśli towarzystwo mi nie odpowiada to wychodzę po francusku mówiąc...trrrę duupąąą trratuarrr
OK Potrafię również uszanować tradycje OK dziś z rana tylko kawusia. Z miłą chęcią to ja z/bede
A czy będą się śmiać jak stanę w kościele z palmą w doniczce pod pachą ? bo tylko taką mam ..hmmmm
Właśnie patrze w internecie na strone mojej parafii i wejście mierzę . Myślę, że byłbym się zmieścił
Tą palmę dostałem na swoją jakąś tam 5-tą rocznicę niepicia ale spokojnie podlewam ją
Skrzacie ? Sugerujesz, że wystarczyłaby wstążeczka na tą moją małą palemkę no wiesz ..hmm... oo nie nie nie wystawie w takim miejscu mojej palemki ..co to to nie , nawet mimo tej ładnej wstążeczki