Wpisy 2 861 581 – 2 861 680
8 kwietnia 2017 18:34 → 8 kwietnia 2017 20:41, 100 wpisów
Dr ts dał co
Lila a co se będę...
Forsami..mi!!!
Stroneczka po mleczko?
Lila
Dr
Islandorka
Prezerwatywe
Ona się boi ze się nie znam o używaniu
45
są janusze budownictwa więc i janusze internetu też są
janusz rusz cztery litery
janusz rusz cztery litery
robie se w robocie a przyszedl maly murzynek bambo w bialej koszulce i pyta sie czy jest praca ale smierdzial biedne te dziewki co pod takim lezo
dzis jak wejdzie w lotto uk 5,14,19,33 biore 65 tys zl
na Jezusa
na Jezusa
wizard autobame mi zrobili do rzeszowa rowerów nie wpuszczają ale furmanką jaK NAJBARDZIEJ
2 861 626. wizard 2017-04-08 (19:41) tygrys w roku koguta!
Jezus jest Bogiem 15
udowodnij
Jezus jest Bogiem 15
udowodnij
jednemu angolowi 62 lata zmarl w styczniu syn na zanik miesni 25 lat
od malego chorowal i mi sie wyzalil, patrzym oczkami cierpial a mowie mu co ja moge nie mam mocy zeby go wskrzesic
od malego chorowal i mi sie wyzalil, patrzym oczkami cierpial a mowie mu co ja moge nie mam mocy zeby go wskrzesic
ojciec paker 2 metry wzrostu a syn cale zycie na wozku bez miesni
nie dziwara ze wiary nie mial
nie dziwara ze wiary nie mial
Ogólnopolski Dzień Walki z Bezrobociem
Międzynarodowy Dzień Romów
Międzynarodowy Dzień Romów
Nic nie jest całe czarne ani całe białe. Świat jest pełen mulatów
2 861 635. wizard 2017-04-08 (19:46) tygrys w roku koguta!
wizard jest bogiem multi 21
19,21,46 dla tych co wierzo
wizard jest bogiem multi 21
19,21,46 dla tych co wierzo
pojawiły się nicki lekko rzec wnerwiające
chyba przydał by się dowód osobisty a raczej zaświadczenie z psychiatryka
chyba przydał by się dowód osobisty a raczej zaświadczenie z psychiatryka
rządy dyktatorskie na tej stronie mnie nie interesują może faktycznie jestem czasami za bardzo tolerancyjny, ale właśnie z zasady jestem tolerancyjny.
rozumiem, że każdy ma coś do powiedzenia i nie zawsze jego głos będzie się zgadzał z większością . Wczoraj np. zablokowałem niejakiego Sebastiana bo trochę przesadzał z ilością wpisów i ich jakością, poza tym ostatnio widzę jest ok.
no trudno żebym nie lukał bardzo często... internet mam w kieszeni więc wiesz. Inna kwestia że z telefonu nie lubię pisać, ale czyta się równie łatwo jak z laptopa.
jeśli ktoś co wpis podpiera się mamusią i tatusiem to wedle mnie nie jest pełnoletni nawet gdyby miał 55 na karku
wczoraj wieczorem widziałem głosy, że mało jestem aktywny, więc postaram się to zmienić, jeśli lubicie gdy piszę, to postaram się robić to częściej i więcej.
mamo i tato nigdy więcej nie stawiajcie
mi tyle wódki co dzisiaj
mi tyle wódki co dzisiaj
hey pasko wujek i sledzacy aby do losowanka a po nim dalsza zabawa na jutro trza jakiegos browarka wypic
pasko
wujek74: nie myśl sobie, że rodzina przysłania mi całkowicie życie zawodowe. Jestem bardzo czynny zawodowo, a częścią tej aktywności jest multipasko ... można powiedzieć, że najważniejszą częścią
pasko dzięki za 50razy
zbigniew: cieszę się, że Ci się przydało to rozszerzenie. A jak wyszedł końcowy bilans tej gry w Mini ?
admin za sebe
Zastanawialam się że go nie widac
islandorka
Zastanawialam się że go nie widac
czasami się zastanawiam
czasami się zastanawiam
Zb
Gryksio